• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Resmen ayran içtik ayrı düştük beybilipitoşum :cry: ama olsun ben ve kilolarım hep burdayız, gene aynı gemideyiz :KK28::KK8:
(Duruşu yapıyorum şu an 😢)
😢:KK61:
Spor mu lazım dert mi lazım şöyle ex eşim bize ne lazım... Ayran içtik ayrı düştük kilo vermek istedi bu canım ikiliii aaaah :KK75:🎶
Güzel sallayamadım pek kusura bakma bu kadar çıkıyor benden :KK70::KK70:
İşte bu gemiler hep bizim her hafta daha hafif ilerleyeceğiz 😊

İyi akşamlar herkese

9.20: yarım muz, bir yk helva
11.30: iki tam buğday unundan krep, bir dilim peynir, zeytin, bir yk fındık krema
16.00: bir kase yoğurtlu müsli, muz
18.30: 3 kaşık kabak sote, yarım haşlanmış tavuk butu

Su: 2,5 litre
Spor ev işleriyle uğraştım
MotivatedAlready MotivatedAlready
Menü kalori olarak güzel ama karbonhidratı biraz fazla olmuş gibi sanki 😬😬

Yok canim bizim ki bembeyaz
Eline sağlık canım. Bende bu hafta yaparım belki tarifinle. Bizde kabuğunu soyup doğuruyoruz minik minik. Baya yorucu oluyor.

Kız şimdi bir tarafım şişecek. Tansu satıyor musunuz. Alabilirim.

Bir tek marasin tahranasi senin bildigin gibi canım. Başka yörelerin kırmızı ve unlu olur. Hazır çorba gibi onlar.
Maraş tahranasi hem çerez hemde ayran aşi çorbası gibi
Canim gonderirim ne olacak kargo ucreti sana ait sadece
Ben hiç bilmiyorum başka yörelerin tarhanalarını canım. Biz elimizle ufalıy

siz ekşitiyo musunuz canım tarhanayı? Biz 7

Bende merak ettim nasıl oluyo acaba oranın tarhanası.

domates yorucu valla canım ya. Kaynanam rendeliyo ama o daha da yorucu. Böyle kabukları hemen soyuluyo. 4 e bölüp kaynatıp blendırlayınca iş bitiyo. Kapaklaması kalıyo sadece
Mesela bugunde pisirdik sabah yoguracagiz diger sabahta serecegiz eksir
Annem doğranmış seviyor diye öyle yapıyorduk evde hep. Bu sene kendi evimde yapacam nasipse blendir en kolayı gerçekten.

Internetten maraş tahranasi diye bak canım. Çorbası yayla çorbasına benzer çorba oluyor. Tabi pirinç yerine dövme var içinde.
Bide cips gibi de yeniyor.

Maraş tahranasinin yogurdu zaten biraz ekşi olur. O yüzden 7 gün değilde 1 iki günde seriliyor. Ama yoğurmasi biraz zahmetli
Babam maraşlı benim ondan iyi bilirim 😉
Evet canim
Ben geldiiimmm :KK54: Yawrukush Yawrukush Birgaripanne Birgaripanne Arrietty_ Arrietty_ @Ceydos
Bir haftalık balayının sonuna geldik evli mutlu olarak döndüm aranıza :)
Bu süreçte ipin ucu kaçtı asla dikkat edemedim akrabalar tebrikler az da olsa gezmeler derken + geldim yarına da - gelmeyi beklemiyorum ama artık düzenli yaşama geçtim ve tam gaz diyet moduna yarın yeniden başlıyorum kaptanlarım. :KK36:

Bugün evimi temizledim çamaşır yıkadım valiz yerşleştirme derken yoruldum :KK35:
Hos geldin 😂😂
Kızlar haftaya spor salonuna yazılmak ıstıyorum ne onerırsınız. Sıkılasmak ıstıyorum ıncecık olmak😔

Bu videoyu izle ve bu kadinin egzersizlerini yapmani oneririm

Sabah
Çeyrek ekmek hindi fümeli tost
Bir bardak çay
(Normal ekmekten yapmış annemler o yüzden az yedim)

Akşam
4 çk bulgur pilavı
4 adet köfte
Salata
Limonlu soda
Türk kahvesi

Sabah az yiyince akşamı abartmış olabilirim 😬

Su: 2,4 L
Spor
13000 adım 650 puan
Melek Ada Melek Ada
Akşamki bulgur az olabilirdi canm ama yine de iyi olmuş👍

M MaviFeslegen
Sabah: bir parça ekmek,2 salam,domates salatalık,1 kaşık haşhaş ezmesi,bir parça peynir
Ara:1 şeftali
Öğle: soğuk ayran çorbası
Akşam: çiğköfte dürüm,ayran
Su: 2,5 lt
Spor: 15 şınav,20 squat,30 sn plank,20 lunges,30 sn mountain climber hareketi,15 mekik,30 dk yürüyüş

Selam kızlar. Nasılsınız? Bugün bi pazar koşturmasıdır nasıl geçti anlamadım.

sabah/öğlen: 2 yk menemen 1,5 dilim ekmek biraz peynir, 3 zeytin. 2 bardak çay

ara: 14 fındık 1 ceviz

Akşam: 1 kase tavuklu çorba, 3 parça tavuk eti, 3 yk bulgur pilavı ve salata

su: 1,5 anca olmuştur. 2 olur yatana kadr ama 3 olmaz

spor da köye gidip geldik ev süpürdüm vs koştrmaca yani

bnnu bnnu bugünki menümden memnun olamadım pek inşallah yarın güzel görürüm tartıyı

😢:KK61:
Spor mu lazım dert mi lazım şöyle ex eşim bize ne lazım... Ayran içtik ayrı düştük kilo vermek istedi bu canım ikiliii aaaah :KK75:🎶
Güzel sallayamadım pek kusura bakma bu kadar çıkıyor benden :KK70::KK70:
İşte bu gemiler hep bizim her hafta daha hafif ilerleyeceğiz 😊
Ahahaha valla çok beğendim, güldürürken düşündürdü 🤣 yarın tüm gün söylicem muhtemelen bu şarkıyı 🤣 ay inşallah ilerleriz ben bugün biraz yaramazlık yaptım gibi 😶

Annem doğranmış seviyor diye öyle yapıyorduk evde hep. Bu sene kendi evimde yapacam nasipse blendir en kolayı gerçekten.

Internetten maraş tahranasi diye bak canım. Çorbası yayla çorbasına benzer çorba oluyor. Tabi pirinç yerine dövme var içinde.
Bide cips gibi de yeniyor.

Maraş tahranasinin yogurdu zaten biraz ekşi olur. O yüzden 7 gün değilde 1 iki günde seriliyor. Ama yoğurmasi biraz zahmetli
Babam maraşlı benim ondan iyi bilirim 😉
Bizimkinin iç harcını pişirip etmek 1 gün sürüyo diyo kaynanam. Ben hiç yaparken görmedim harcnı. Sonra ki gün sertçe yoğurulup bırakıyoruz. 1 hafta sonra minik parçalar şeklinde kurutup ufalıyıp eliyoruz( geçen sene kolaya kaçıp blendırdan geçirdik onu da 😂 )

Ahahaha valla çok beğendim, güldürürken düşündürdü 🤣 yarın tüm gün söylicem muhtemelen bu şarkıyı 🤣 ay inşallah ilerleriz ben bugün biraz yaramazlık yaptım gibi 😶
O kadar katı olma ya birkaç egzersiz fazla yaparsın açığı kapatırsın. Hem arada vücudu şaşırtmak iyidir
Beğenmene sevindim düşündükçe motive olursun artık 🤣

Selam güzeller,

Dün verdiklerimi bugün aldım galiba 😶

13:15
1 tabak tavuklu noodle ☠️
1 diyet kola

21.20
Bir kase düğün çorbası
2-3 lokma ızgara et
2-3 kaşık mantar kavurması
1 dilim çedar, 6 zeytin
1 yk haşlanmış konserve mısır
1 yk haşlanmış makarna
2 hurma+15 badem

yaz yaz bitmiyordu 😶
8.500 adım, 1.5 lt su

esmeriiim esmeriiim

Selam güzeller,

Dün verdiklerimi bugün aldım galiba 😶

13:15
1 tabak tavuklu noodle ☠
1 diyet kola

21.20
Bir kase düğün çorbası
2-3 lokma ızgara et
2-3 kaşık mantar kavurması
1 dilim çedar, 6 zeytin
1 yk haşlanmış konserve mısır
1 yk haşlanmış makarna
2 hurma+15 badem

yaz yaz bitmiyordu 😶
8.500 adım, 1.5 lt su

esmeriiim esmeriiim
Evet tamam yüksek ihtimalle ceza geliyor 😬 ama olsundu cumaya eksi gelirdi 😁

Selam kızlar. Nasılsınız? Bugün bi pazar koşturmasıdır nasıl geçti anlamadım.

sabah/öğlen: 2 yk menemen 1,5 dilim ekmek biraz peynir, 3 zeytin. 2 bardak çay

ara: 14 fındık 1 ceviz

Akşam: 1 kase tavuklu çorba, 3 parça tavuk eti, 3 yk bulgur pilavı ve salata

su: 1,5 anca olmuştur. 2 olur yatana kadr ama 3 olmaz

spor da köye gidip geldik ev süpürdüm vs koştrmaca yani

bnnu bnnu bugünki menümden memnun olamadım pek inşallah yarın güzel görürüm tartıyı
Canım bulgur pilavını fazla buldum onun dışında sen de benim gibi suyu az mı içiyorsun , beraber artırmaya çalışalım bu hafta olur mu :KK50:

Back
X