- 19 Ekim 2018
- 1.844
- 7.131
- 108
- 35
Gördüm kaptancım, ben de ona yazacağım:) teşekkür ederimCanim 1.lik yazini okudum cok begendim, son mesajda seabahar editorumuz sana cok tatli bir mesaj yazmis , gormediysen diye yazmak istedim.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gördüm kaptancım, ben de ona yazacağım:) teşekkür ederimCanim 1.lik yazini okudum cok begendim, son mesajda seabahar editorumuz sana cok tatli bir mesaj yazmis , gormediysen diye yazmak istedim.![]()
Tahlil falan yaptım canm çok şükür sonuçlar iyi geldi. Yürüyüş yapamasam da mutlaka spor yapacamHastanede olmana ragmen gunu iyi kurtarmissin canim.
Nasilsin , tahlil vs icin mi gittin hastaneye.
Yarin 10 dk yuruyus yaparmisin kek ve meyve suyu icin :)
Banada cok sık aralıklı geldı yazarkenBen beğendim beybisi ama çok sık aralıklı geldi. Bi de çubuk kraker ne kadar merak ettimafiyet olsun, sporunu bekliyorum
![]()
Kek meyvesuyu pek olmamışİyi akşamlar kızlar. Biraz karışık bir menüyle geldim. 6 buçukta kalktım hastaneye gittik geldik falan derken böyle oldu.
07.00: bir parça ekmek( yarım dilimden az) bir parça kaşar
09.00: kek, meyvesuyu.
12.00: iki dilim ekmek, bir dilim peynir, bir yumurta yağda, salatalık, domates, bir yk fındık krema
16.00: kavun
19.00: üç kaşık müsli, bir kase yoğurt
Su: 2,5 litre
Spor: 10 dakika cardio
MotivatedAlready
Tamam canim harikasin :))Tahlil falan yaptım canm çok şükür sonuçlar iyi geldi. Yürüyüş yapamasam da mutlaka spor yapacam![]()
Kalorisi az seyler ile vucudunu kandir canim, salatalik olur, 3 ceviz olur, 1 meyve olur , 1 avuc kuruyemis olur... :)Banada cok sık aralıklı geldı yazarken
Ama cok kalorılı seyler olmadıgından bugun oyle yemek ıatedım
Ya ben sık atıstrmayı sevıyorum nasıl vazgecıcem bılmıyorum
Sız canının bıaey ısteyınce ne yapıyorsunuz salatalıkmı yesem acep
Hiç sorma ya ben hep bu hatunun videolarını yapıyorum ve artık psikolojik olarak yıldımbeğendim menüyü, dengeliyim mutluyum, eksiden umutluyum diye bağırıyor
Hatunun karın kaslarını görünce otomatik bi yorgunluk çöktü bana
Bugün eşimin doğum günü sebebiyle çoook tehlikeli sularda yüzdüm ben. Ama gene de açım
Ya bu çizimler çok acımasız değil mi yaa sinirimi bozdular
Peki gitmesini istemediğimiz ama eriyen bölgelerimize ne yapacağız doktor.. bakarken ardındaaağnnn gitme kaaal diyemedim
Düzgün bacak mı ... en sevdiğim. Benim ne var ne yok basenlere yığılıyor. Deli gibi Zayıflasam 70 60 150 olu
Akşam yemeğin ne kadar huzurlu görünüyor
Yaaa böyle beklenmedik hediyeler, notlar insana ne kadar dokunuyor. Mutlu olmana sevindim, ojeleri ayrıca beğendim :)
3 saatte bır atıstrmısım bugün vücut şookKalorisi az seyler ile vucudunu kandir canim, salatalik olur, 3 ceviz olur, 1 meyve olur , 1 avuc kuruyemis olur... :)
Çok güzel bir menü olmuş canm yineSabah
1 dilim tam buğday ekmeği
1 kk peynir
Domates salatalık
1 dilim tavuk füme büyük
1 zeytin
1 bardak çay
Akşam
1 tabak taze fasulye
5 kaşık yoğurt
1 soda
1 dilim Tam buğday ekmeği
1 salkım üzüm
Su 3 L
Spor 13000 adım 650 p
40 dk bisiklet 280 p
Toplam 930 p
Melek Ada
Ben 16/8 İF yapıyorum o yüzden aralarda sadece içecek içiyorumMotivatedAlready vıdeoyu yaptım one yaa kasıklarım agrıyoo
Sen ıkı ogun beslenmıssın canım arada hıc yemıyormusun sabah ve aksam arasında hıcbısrsey yıyıp ıcmıyormusun
Sen bu menülerle cuma çok güzel kilo verirsin canmTeşekkürler canikkoo![]()
Sakın öyle düşünme senin menülerin de güzel arada bir fazla kaçırmanın sorun olacağını düşünmüyorum zaten onu gidermek için spor yapıyoruzSen bu menülerle cuma çok güzel kilo verirsin canmaynısını kendim için söyleyemeyeceğim maalesef eşin olarak
![]()
Tarhana pisiriyoruz kaptanimCanim ellerine saglik :)
Iyi olmana sevindim pestocum :)
Canim kolay gelsin, bayraminiz cok keyifli gecsin.
Canim guzel birgun olmus, sadece meyve suyu yerine 1 porsiyon meyvenin kendisini yemeyi tercih et.
Meyve sulari, meyvelerin posalari alinmis, sekerli sular malesef..
2 gun odul be ya, 2 gun yiyeceguuuuk sonra diyete devam :)
Nasilsin canim?
Nasilsin canim, egzersiz yaptin mi du hic?
Canim benim iyiyim sen nasilsin?
Fotografin cok guzel, neler pisiriyorsun, ellerin dert gormesin :)
Kaptanim ben cok istiyordum masAllah sen beni gectinMini mini bitkilerim![]()
Birgaripanne sende seviyorsun diye etiketledim gulum seni..
Birde bez saksi kullaniyorum ben siyah olanlar cok memnunum.
Domates,salatalik ve 3 cesit biberlerimi ektim ,filizlenirseler saksilayacagim hemen.
Minyatur limon-portakal agaci tohumu aldim yoldalar,ispanak ve cilek tohumlarimda yoldalar.
Kismet olursa dahada buyutecegim bahcemi
Gul,zambak ve papatya tohumlarida aldim
Dereotu- maydanoz- tere-roka- feslegen
Eki Görüntüle 2669425
Yesil sogan - nane
Eki Görüntüle 2669423
Marul- cilantro-kekik - biberiye
Eki Görüntüle 2669424
Arkadakiler roka- ondeki bez saksiya da dun ektim semizotlari
Eki Görüntüle 2669422
Bunlari bugun saksilayacagim marullar :)
Eki Görüntüle 2669427
Bunlarda biber-domates-salataliklar, bekliyorum heyecanla :))
Eki Görüntüle 2669421
Bende yitik sifaya merak sardim ama anca 1 seviyeyi bitirirsem devam edebilirim gibi bakalim bayramdan sonra denicem umarim basaririm bayagi notlar alip heryeri uyarilar ile kaplamam lazim evde anca oyle olurBen 16/8 İF yapıyorum o yüzden aralarda sadece içecek içiyorumbazen 1-2 gün ara veriyorum o zaman yiyorum
Dün ben de bitiktim çok fena en son kendimi koltuğa yuvarlıyordum sjshhshs![]()
16/8 noluyorduBen 16/8 İF yapıyorum o yüzden aralarda sadece içecek içiyorumbazen 1-2 gün ara veriyorum o zaman yiyorum
Dün ben de bitiktim çok fena en son kendimi koltuğa yuvarlıyordum sjshhshs![]()