• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben aslında üşengeçlikten leslie yapıyorum :deli: şöyle ki yürürken o kadar terlemiyorum, aynı kaloriyi Leslie aplam bana 15-20 dk da şipşap yaktırır diyorum. İnşallah öyle oluyordur. Senin öbür abla daha bi acı yok raki modunda galiba, bir gün gözüm keserse öyle şeylere de giricem:KK53:
Leslie daha verimli bence de ama ben o yürümenin mayhoşluğunu, atılan adımları görünce kendinde oluşan vay be demek 20.000 adım ha tam yirmi bin hee şeklinde olan tatmin hissini seviyorum ayrıca çok terletmiyor ya bende tam tersi rahat rahat veririz diyorum 🤣
O ablanın da sabah aç karnına HİİT lerini yapıyorum kesinlikle çok etkili tavsiye ederim :KK6:

Leslie daha verimli bence de ama ben o yürümenin mayhoşluğunu, atılan adımları görünce kendinde oluşan vay be demek 20.000 adım ha tam yirmi bin hee şeklinde olan tatmin hissini seviyorum ayrıca çok terletmiyor ya bende tam tersi rahat rahat veririz diyorum 🤣
O ablanın da sabah aç karnına HİİT lerini yapıyorum kesinlikle çok etkili tavsiye ederim :KK6:
Bana rakamlarla adımlarla gel diyorsun anlıyorum 🤣 yürümenin etkileri bambaşka zaten insanın içi de açılıyo, depresyon tedavisinde bile var galiba. HİİT e benden çok selam söyle, umarım bir gün görüşürüz kendisiyle 💃🏻😬

Bana rakamlarla adımlarla gel diyorsun anlıyorum 🤣 yürümenin etkileri bambaşka zaten insanın içi de açılıyo, depresyon tedavisinde bile var galiba. HİİT e benden çok selam söyle, umarım bir gün görüşürüz kendisiyle 💃🏻😬
Evet gerçekten öyle yürümek insanı geliştiriyor iyi yönde 😊 araştırmaları var hatta okumuştum
Bir gün HİİT le tanışacaksınız yavru ceylan doğru gün doğru zaman 😁😁

Kıııız o ne öyle Survivor gibi 😁 ama sende işe yarıyorsa ki seviye 5 e kadar gelmişsin devamını da yaparsın bence
Açlık orucu ne kadar faydalı bilemiyorum tabi ki 🤷🏻‍♀️
Yani kiloyu verirsin ama geri de alırsın gibi gibi 🤷🏻‍♀️
Ben kilomu kendi beslenme programimla yaptim canim
Yitik sifaya yeni baslayacagim Allah nasip ederse

Evet gerçekten öyle yürümek insanı geliştiriyor iyi yönde 😊 araştırmaları var hatta okumuştum
Bir gün HİİT le tanışacaksınız yavru ceylan doğru gün doğru zaman 😁😁
Yanlış zamaaan (gece) yanlış yemeek (cips makarna karb), giyinmek imkansız bıktıım yamalı sevdalardaaan (burayı uyduramadım) şarkısını sana armağan ediyorum. Ay bi dötümü kaldıramadım 😢 işte şimdi gidiyorum. Ol tugedır ol tugedır :spor:

Cunku analiqq bir yandan bebelere su balonu hazirlamak,kaptanliqqq da bir yandan takima bakmaktir❤

IMG_20200729_144500483.webp

Iyi geceler:KK37:

Menu

Sabah-ogle
Tavada et izgara (2 buyuk parca), ezme domates salatasi, koz sogan salatasi, koz sili biberi ve ayran

Ara
Sutlu kahve x2

Aksam
Kiymali mantar (2 porsiyon) ve yogurt (2 kase)

Su 3.5 litre
10 bin adim

Birgaripanne Birgaripanne Yawrukush Yawrukush
Harika birgun olmus canim :))
Iyi geceler...

Back
X