- 20 Eylül 2012
- 22.180
- 89.431
- 798
Sagol canim :))Size de iyi eglenceler kaptanim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol canim :))Size de iyi eglenceler kaptanim![]()
Yooo bence sende yetenek varYanlış zamaaan (gece) yanlış yemeek (cips makarna karb), giyinmek imkansız bıktıım yamalı sevdalardaaan (burayı uyduramadım) şarkısını sana armağan ediyorum. Ay bi dötümü kaldıramadımişte şimdi gidiyorum. Ol tugedır ol tugedır
![]()
Ağa beee ah o eski diyetsiz günlerBen kahvaltıya kahvaltı demem, yoğurtlu domatizli sosa ekmeği banmadıkça be gülüm![]()
Tarifini de alaakDertlenme, bi gün kahvaltıya gideriz, umarım domates soslu biber kızartması yapar. Amin
![]()
Ben mantinin suyuna -sosuna ekmek bandiran biliyorum , haydi dagilinAğa beee ah o eski diyetsiz günler![]()
Açeydim gollarımı, gitme deyeydim. ÜhühühühAğa beee ah o eski diyetsiz günler![]()
Gel beraber olsun kaptancımYine bir gece gece yiyelim , semirelim, siselim programimiza hosgeldiniz saying seyirciler![]()
Kaybedilmis, kavusulamayan sevgilidir hatta..Gel beraber olsun kaptancımMillet biten aşkları falan anar gece gece, ben şakşukayı makarnayı.. gerçi bu da biten aşk sayılır
![]()
Ne kadar masummuş o kişiBen mantinin suyuna -sosuna ekmek bandiran biliyorum , haydi dagilin![]()
![]()
Pattis domatiz kabağı sağlıklı olması açısından fırında kızartıyoruz. Amaan yapalım bir hovardalık dersen yağda kızartıyoruzTarifini de alaak![]()
Iste yemeyi boyle sevmeyen insanlarda ne bileyim yani, hayatlarinda bu haz eksikNe kadar masummuş o kişi
Ben sabahları patates kızartmasını 3 dilim ekmek ile yiyip akşam da cipsini yiyip üzerine gece tavuk pilav yiyen öyle pis boğaz insanlar tanıyorum![]()
Zamanında kaçaydık kollarından şimdi açmazdık gollarımızı beaAçeydim gollarımı, gitme deyeydim. Ühühühüh![]()
Aman müstehakını bulsun öyle aşk, yıllarımı yedi bitirdi şişman şişmanKaybedilmis, kavusulamayan sevgilidir hatta..
Cumadan cumaya tarti sonrasi gorulen mapustaki bir serseyi mayindir![]()
Gruptan atma yetkisi olan kazendi :))Pattis domatiz kabağı sağlıklı olması açısından fırında kızartıyoruz. Amaan yapalım bir hovardalık dersen yağda kızartıyoruzüstüne yoğurt ve biraz ateşte çevrilmiş sarımsak+domates koyyoruz. Yanına da beyaz peynir çay. Kaptan beni atar mı sence gruptan
![]()
Vur totosuna bir tekmeAman müstehakını bulsun öyle aşk, yıllarımı yedi bitirdi şişman şişman![]()
Bu zevki alamayan insanlar hep biraz eksiktirIste yemeyi boyle sevmeyen insanlarda ne bileyim yani, hayatlarinda bu haz eksik![]()
Orasi kesinBu zevki alamayan insanlar hep biraz eksiktir
(Sanırım kilo olarak)
O kadar haklısın ki..... Aklıma tost makinesini mutfaktan odama taşıdığım o geceler geldi...Zamanında kaçaydık kollarından şimdi açmazdık gollarımızı bea
Uyuma gel gel gel![]()
Ayy öğretmen olsan senin dersin ne güzel kaynatılırdı kaptancımGruptan atma yetkisi olan kazendi :))
Ben cok humanist bir kaptanim, isterseniz beni atabilirsiniz ayaklanip![]()