• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yanlış zamaaan (gece) yanlış yemeek (cips makarna karb), giyinmek imkansız bıktıım yamalı sevdalardaaan (burayı uyduramadım) şarkısını sana armağan ediyorum. Ay bi dötümü kaldıramadım 😢 işte şimdi gidiyorum. Ol tugedır ol tugedır :spor:
Yooo bence sende yetenek var 😁 ben de ilham gelince bir şarkı sana armağan etmek isterim :dua:
Hadi bakalım Tuge Tuge 😊 git ve o yağları yak gel kardaşşş 😎

Gel beraber olsun kaptancım :kk77: Millet biten aşkları falan anar gece gece, ben şakşukayı makarnayı.. gerçi bu da biten aşk sayılır :KK53:
Kaybedilmis, kavusulamayan sevgilidir hatta..
Cumadan cumaya tarti sonrasi gorulen mapustaki bir serseyi mayindir :KK70:

Tarifini de alaak 😆😏
Pattis domatiz kabağı sağlıklı olması açısından fırında kızartıyoruz. Amaan yapalım bir hovardalık dersen yağda kızartıyoruz 😬 üstüne yoğurt ve biraz ateşte çevrilmiş sarımsak+domates koyyoruz. Yanına da beyaz peynir çay. Kaptan beni atar mı sence gruptan 😶

Pattis domatiz kabağı sağlıklı olması açısından fırında kızartıyoruz. Amaan yapalım bir hovardalık dersen yağda kızartıyoruz 😬 üstüne yoğurt ve biraz ateşte çevrilmiş sarımsak+domates koyyoruz. Yanına da beyaz peynir çay. Kaptan beni atar mı sence gruptan 😶
Gruptan atma yetkisi olan kazendi :))
Ben cok humanist bir kaptanim, isterseniz beni atabilirsiniz ayaklanip:KK70:

Back
X