• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Benim bugün çok fena geçti ya yazıya dökersem kitlesel travma geçiririz o yüzden sessizim 😢

dsakjfs. bugün menü paylaşılmıyo galiba ben de ondan yazmadım skljfa

geçen bi kafeye oturdum ama adını unutmuştum, belki bulurum diye google haritaya 'dondurma' yazıp arattım. baktım yakında bi dondurmacı varmış daha önce hiç duymadığım. yorumlar falan şelale. aradık bugün açık mısınız diye, açıkmış, kalkıp oraya gidip dondurma yedim ben de. iyi ki baklava yemiyorum maşallah bi de onu yeseydim... sdkfjad

canım ben de çok iyi bir eş olamadım 😞 tatile geldik yazarız sandım ama giremiyorum foruma 😞

Çok geçmiş olsun 😞 çok üzüldüm , memeyi de azar azar bıraksaydın canım birden ona da sana da zor gelir
Çok zorlanmadı canım. Bugün hiç aramadı diyebilirim. Çok şükür benim de göğüslerim alıştı 3 günde yarın daha da kolay geçer umarım

dsakjfs. bugün menü paylaşılmıyo galiba ben de ondan yazmadım skljfa

geçen bi kafeye oturdum ama adını unutmuştum, belki bulurum diye google haritaya 'dondurma' yazıp arattım. baktım yakında bi dondurmacı varmış daha önce hiç duymadığım. yorumlar falan şelale. aradık bugün açık mısınız diye, açıkmış, kalkıp oraya gidip dondurma yedim ben de. iyi ki baklava yemiyorum maşallah bi de onu yeseydim... sdkfjad
O dondurma illa yenecekmiş, aradığını bulamasan da bulabildiğine gitmişsin 😬 Sadece dondurma yediysen benim gözümde brokolilerle kutsanmış küçük masum bir chia tohumu gibisin, öyle söyleyim.. tr de yaşasam bu kadar yemezdim, bir türk dünyaya bedeldir sözünü doğrularcasına 3-5 kişiyle masamda dondurma şekerpare baklava ve adını zikretmek istemediğim bazı başka ürünlerin sirkülasyonları yaşandı. Bu durumun bu akşam psikolojik yarın da bedensel arınmasını yaşamalıyım. Wiş mi lak beybe 😢

ben de hocama sordum eliptik al dedi ama alsam binmem biliyorum kendimi. ben öyle ohh oturcam bisiklete, 1-2 bölüm friends izlerken tın tın çevircem pedalları, kendimi kandırcam öyle, anca...
Central perkte kalori yakma keyfisi 💕 evet eliptik gaza getirici müzik dinlemezsen çekilmiyo, ihtiyacına yönelik tercih yapmışsın 👍

O dondurma illa yenecekmiş, aradığını bulamasan da bulabildiğine gitmişsin 😬 Sadece dondurma yediysen benim gözümde brokolilerle kutsanmış küçük masum bir chia tohumu gibisin, öyle söyleyim.. tr de yaşasam bu kadar yemezdim, bir türk dünyaya bedeldir sözünü doğrularcasına 3-5 kişiyle masamda dondurma şekerpare baklava ve adını zikretmek istemediğim bazı başka ürünlerin sirkülasyonları yaşandı. Bu durumun bu akşam psikolojik yarın da bedensel arınmasını yaşamalıyım. Wiş mi lak beybe 😢

jdksljfsdklfjs. dsklşafjdslk. chia'yım ben, minik tatlı bir chia tanesi <3

Bugünkü menüm sabah
2 3 yk kadar et
Öğle
Et
Ara dondurma
Akşam
Noodle yedim pişman oldum ama et de çok yemediğim için çok açtım
Şu 2.5 3 olmuştur saymadım
Spor aksama kadarmisafir ve kurbanla ugrastik canım çıktı resmen spor yapsam bu kadar yorulmadım. Neyse kızlar hepinizin bayramı mübarek olsun😊

Kizlar Ceydosla gorustuk bugun, evlerini tutmuslar, tasinma, boya-badana, temizlik isleri ile ugrasiyorlarmis.
Hepinize cok selam soyledi ve bayraminizi kutladi.
Islerini halledip aramiza donecek :)

Ne guzel bir haber bu 😊 dort gozle bekliyoruz donmesini

Gunaydin
Dun giremedim hic. Is sonrasi anneme gittim yine. 19da Eve geldim sonra kiz kardesim geldi 23 e kadar oturduk.

Ölcumleri bugun ekleyecegim ama bayramdan dolayi pek kimse almamis ølcum.
Spor yarisma sonucu da artik aksama. Gec cikiyorum cocuklar yatinca anca bakarim

Selam kızlar
Sabah kahvaltı ciğer et kavurma🥴 zeytın peynır cay yarım sımıt ( bayram kahvaltısı bunları yemesem dayak yerdım)
Aksam karpuz 2 dılım peynır
Spor yok aksama kadar iş yaptım et doğradım
Ayy bu bayramı artısız atlatmak nasıl olcak acaba😱
pesto26 pesto26 cum yazamıyorum canımm malum bayram yoğunlugu tartılmayı unuttum dun bu sabah tartıldım 63.8 cıktım inşallah cıkmaz üstüne tekrar

Gunaydin
Dun giremedim hic. Is sonrasi anneme gittim yine. 19da Eve geldim sonra kiz kardesim geldi 23 e kadar oturduk.

Spor yarisma sonucu da artik aksama. Gec cikiyorum cocuklar yatinca anca bakarim
Günaydın
Ben ölçtüm bugün :) yazayım dedim.
Göğüs; 90
Bel;70
Göbek;77
Kalça;98
Bacak;58
Benim ölçümüm aylık sonucu yansıtacak, 2 hafta önce ölçülmemiştim.

Gunaydin

Kol da 28

Selamlar kizlar takimimiz iyice sessizlesti bayraminda etkisiyle..
Bugun bizim biraz yogun bir programimiz var ailecek ama yarindan itibaren aktif bir sekilde takimda olacagim..
Nasilsiniz, bayraminiz nasil geciyor?
Odul ogunu icin bugun son gunumuz, lutfen yarindan itibaren dikkat edelim :)

Selamlar mutlu bayramlar:KK37: Dun vakit bulup giremedim.
Gecen hafta kilo:85.9
Guncel:84.9
Fark:1

Yalniz dun ve bugun yagli pide yedim. Bundan sonra yemem. Cumaya kadar bu eksiye 500 gr daha eklemeyi hedefliyorum:KK39:

Bugunne yedim
Sabah
150 gram yulafli omlet
2 catal peynirli yumurta
1 ucgen peynir
5 zeytin
Aksam
1 sis ciger kebabi
3 tane bezdirme kiymadan
1 bardak ayran
Kacamaklar ev sahibi el acmasi cevizli tatli yapmis 2 ince dilim 1 bardak kola
Amcamgil de az bir tarhana
1 salkim uzum
Su 16
Spor17000 adim 850 p
B barga Arrietty_ Arrietty_ Yawrukush Yawrukush

İki gündür baya doluyum şimdi iki günü yazayım 🙃
Dünkü menü
Sabah
Tarçınlı muzlu sütlü yulaf

Akşam
3 dilim ev yapımı tam buğday unundan pizza

Böyle teker teker az gibi gözüküyor ama o pizza bana yetti 😬😬 gerçi hatırladıklarım bunlar...

Su: 2 yi geçmiştir
Spor: 10000 adım

Bugün
Sabah
1 dilim tam buğday ekmeği
1 kk peynir
Domates salatalık
1 dilim büyük tavuk füme
1 bardak çay

Akşam
Restorana gittik 3 köfte biraz da tavuk vardı gramlarını bilmiyorum tabii ama
Yanına 3 çatal pilav + 10 adet falan patates kızartması (ödül)

Su : bugün saymadım maalesef
Spor : 11000 adım
Melek Ada Melek Ada

İki gündür baya doluyum şimdi iki günü yazayım 🙃
Dünkü menü
Sabah
Tarçınlı muzlu sütlü yulaf

Akşam
3 dilim ev yapımı tam buğday unundan pizza

Böyle teker teker az gibi gözüküyor ama o pizza bana yetti 😬😬 gerçi hatırladıklarım bunlar...

Su: 2 yi geçmiştir
Spor: 10000 adım

Bugün
Sabah
1 dilim tam buğday ekmeği
1 kk peynir
Domates salatalık
1 dilim büyük tavuk füme
1 bardak çay

Akşam
Restorana gittik 3 köfte biraz da tavuk vardı gramlarını bilmiyorum tabii ama
Yanına 3 çatal pilav + 10 adet falan patates kızartması (ödül)

Su : bugün saymadım maalesef
Spor : 11000 adım
Melek Ada Melek Ada
Seni çok tebrik ediyorum kankilip, saygılarr ve afiyetlerr

Back
X