- 11 Temmuz 2020
- 565
- 2.117
- 33
Sjshshhs tenks ama orada pizza arada kaynar inş dinimiz aminSeni çok tebrik ediyorum kankilip, saygılarr ve afiyetlerr

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sjshshhs tenks ama orada pizza arada kaynar inş dinimiz aminSeni çok tebrik ediyorum kankilip, saygılarr ve afiyetlerr
Hesap detaylarina girip en sondaki yerleri doldur canimKızlar hepinizin profilinde saat şeklinde vücut kitle indeksi eklenmiş bende niye yok![]()
Meziromu kaybettim bulursam olcucemSelam. Resmen bayram sessizligi cokmus takima. Cuma bayram ve calistigim icin pek gelemedim. Dunde calistim ve 10.evlilik yildonumumuzdu. Yogunlukdan aklima Eve gelirken geldi.
Az önce isten geldim. Bitik durumdayim. Spor puan tablosunu yenilememeye karar verdim cunku gecen haftaki eslesme ile devam ediyoruz. Boylece sporuda Devam ettirme karari aldim.
Hala ølcum alip vermek isteyen varsa en gec yarin sabah ølculup yazin. Ekleyeyim tabloyu
Bugunne yedim
Sabah
150 gram yulafli omlet
2 catal peynirli yumurta
1 ucgen peynir
5 zeytin
Aksam
1 sis ciger kebabi
3 tane bezdirme kiymadan
1 bardak ayran
Kacamaklar ev sahibi el acmasi cevizli tatli yapmis 2 ince dilim 1 bardak kola
Amcamgil de az bir tarhana
1 salkim uzum
Su 16
Spor17000 adim 850 p
B bargaArrietty_
Yawrukush
Canım çarşamba dönüyoruz , cumaya bildirim yaparımCanim bu hafta yarismamiz yok, haftaya cuma bildirim yapacagiz.
Ne kadar tatilde olacaksiniz?
Ben geldiimm eşimin köyüne gittik geldik orda telefon çekmediği için gelemedim
Tartılamadım da merak ediyorum ama korkuyorum düzenim çok bozuldu ..
Eve geldik valiz yerleştirme, kirlileri yıkama, yemek derken anca fırsat buldum da pc ye geçtim.
Hepinize hayırlı bayramlar diliyorum![]()
Hosgeldin canimSabah
2 yk sucuklu yumurta
Çay
1dl ekmek
2 kuru kayısı
1/2kk yy beyaz peynir
5 zeytin
Ara
3 erik
Akşam
6 tk kavurma
Salata
Yoğurt
Su 2 L
Bayram menüsü olarak düşününce o pizza bana kabak haşlaması olarak göründü :)Sjshshhs tenks ama orada pizza arada kaynar inş dinimiz amin![]()
Öyle oldu dimiBayram menüsü olarak düşününce o pizza bana kabak haşlaması olarak göründü :)
Karşiim tebrik ederim somonlar brokoliler havada uçuşmuş dengeye oturmuşSelam arkadaşlar, Gün itibariyle diyet moduma geri dönüyorum inşallah:
13.00 aşağıdakine ek olarak 20
Eki Görüntüle 2670398
20.00
130 g somon
1 tabak sarımsaklı yoğurtlu brokoli -üzerinde bi tk salçalı sos-
10 zeytin
su: 2 lt olmuştur umarım, pek içemedim aslında
Spor: 15 dk leslie, 50şer bacak hareketi, 6600 adım
esmeriiim
Yawrukush
Canim evlilik yildonumunuz kutlu olsun, birlikte guzel bir omur gecirin :)Selam. Resmen bayram sessizligi cokmus takima. Cuma bayram ve calistigim icin pek gelemedim. Dunde calistim ve 10.evlilik yildonumumuzdu. Yogunlukdan aklima Eve gelirken geldi.
Az önce isten geldim. Bitik durumdayim. Spor puan tablosunu yenilememeye karar verdim cunku gecen haftaki eslesme ile devam ediyoruz. Boylece sporuda Devam ettirme karari aldim.
Hala ølcum alip vermek isteyen varsa en gec yarin sabah ølculup yazin. Ekleyeyim tabloyu
Tamamdir canim :))Canım çarşamba dönüyoruz , cumaya bildirim yaparım![]()
Sanada hayirli bayramlar canim, nasil gecti bayram ziyaretiniz?Ben geldiimm eşimin köyüne gittik geldik orda telefon çekmediği için gelemedim
Tartılamadım da merak ediyorum ama korkuyorum düzenim çok bozuldu ..
Eve geldik valiz yerleştirme, kirlileri yıkama, yemek derken anca fırsat buldum da pc ye geçtim.
Hepinize hayırlı bayramlar diliyorum![]()
Canim Aysuncum, seninde bayramin mubarek olsun. :))4. Takımın güzel hatunları bayramınız mübarek olsun![]()