• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

SALI MENUM
SABAH

Kiymali, soganli, biberli 2 yumurta
1 kk mozarella peyniri
10 dan fazla zeytin
Salatalik- domates
70 kalorilik tb pita ekmegi

OGLEN
Adana kebap
Lavasin 1/4 (ceyrek)
Tursu- marul

ARA
2 maden suyu
1 hurma

AKSAM
1 karniyarik
Peynir - zeytin
Yarim avokado
Avuc ici kadar pita ekmegi

SU: 2.5 lt tamamlayacagim.
SPOR: 16.729 adim suan..

:KK200: En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans

:KK200::kk77:SALI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
:kk77::KK200:
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

***Arkadaslar lutfen menulerinizi DUZENLI yazmayi unutmayiniz...

***Menu tablosundaki cezalarinizi lutfen yapiniz!!!

***Sporunuza " ?" koyulmussa lutfen spor yapip yapmadiginizi yaziniz...
:KK36:

aydingelini aydingelini , esmeriiim esmeriiim , Begonya2 Begonya2 , Milana firuze Milana firuze , bnnu bnnu , Melek Ada Melek Ada , pesto26 pesto26 , JaneRizzoli JaneRizzoli menulerinizi bekliyorum kizlar...:duduk:

Son düzenleme:
:duduk:SIKIYONETIM DUYURUSU:duduk:

Citir arkadaslarim bayrami geride biraktik, menulerimizi hepimiz az ya da cok bozduk ama artik toparlanma zamanimiz geldi de gecti..
Menuler cok az kisi tarafindan yaziliyor, takima aktif katilim bayramda hepimizde azaldi ama artik normale donme zamani, cuma gunu yarisma oldugunu unutmayalim!!!
Bugun itibariyle duzenli menu paylasimlarimiza, egzersizlerimize, yeterince su icmeye dikkat ediyor, yarisma ve kilo verme ruhumuza geri donuyoruz.

Gununuz guzel gecsin.:KK36:

Tesekkur ederim canim..:KK200:
Gulum 2 evladin var, sen saglikli ve iyi olacaksin ki onlara bakabilesin.
Sigara sagligini mahveden bir sey, deger mi kullanmaya..
Uzun zamandir benimle oldugu icin birakamiyorum galiba
GUNAYDINNNN
dunku menum
sabah 1 dılım peynır 5 zeytın
ara sutlu kahve
13:00 domates salatalık 2 dılım peynır 7 zeytın
ara kahve 5 badem
aksam 19:00 salata ve kavurma
su 1.5 anca
spor yok boynum tutuldu oynatamıyorum:KK43:
pesto26 pesto26 Yawrukush Yawrukush
Zeytinyagi sur canim gecmis olsun

Citir arkadaslarim bayrami geride biraktik, menulerimizi hepimiz az ya da cok bozduk ama artik toparlanma zamanimiz geldi de gecti..
Menuler cok az kisi tarafindan yaziliyor, takima aktif katilim bayramda hepimizde azaldi ama artik normale donme zamani, cuma gunu yarisma oldugunu unutmayalim!!!
Bugun itibariyle duzenli menu paylasimlarimiza, egzersizlerimize, yeterince su icmeye dikkat ediyor, yarisma ve kilo verme ruhumuza geri donuyoruz.

Memleketimden döndüm çok şükür kaptanım ❤️ evimdeyim artık bi düzenim olur inşaAllah 😍

Tansucum yulafli omlet, pilav, tarhana firigi, borek , cacik bugun hep karbonhidratli olmus gulum..
Adimin, suyun cok guzel ama menuye 10 dk adimlama cezasi geliyor..

Adimlar gozumu portletti, nasil adim onlar oyle..
2 gundur su miktarin az kuzum..'
Birde bu menu olmamis, tamam odul yapmissin, serbest gunun olmus ama serbest gunlerin hafta icine denk gelince, cumaya sarkitsan mesela super olur..
Bu menuyu telafi icin 10 dk adimlama cezasi geliyor malesef..
Birde kunefe cok mu guzeldi...:mad:

Harika birgun olmus canim..:KK36:

Kizlarin dedigi kadar var , birgun bende senin misafirin olmak istiyorum..
Harika bir menu olmus canim, suyunda sahane, adimlarin biraz az olmus ama butune vurunca, 5 yildizlik birgun..:nazar:

Canim benim cok tesekkur ederim.:KK200:

Minik tatlilara ve sporsuzluga 30 squat cezasi geliyor canim. :)

tamamdır, cezayı kabullenerek yazmıştım :) her ay hem yemek hem spor programı yenileniyor o yüzden yeni ayın içinde bir güne sarkıtamıyorum maalesef serbest günü ama telafi etmek için günde fazladan bir yarım saat bisiklete bineceğim bir hafta kadar :)

hher şey yolunda, sizde nasıl gidiyor (:

tamamdır, cezayı kabullenerek yazmıştım :) her ay hem yemek hem spor programı yenileniyor o yüzden yeni ayın içinde bir güne sarkıtamıyorum maalesef serbest günü ama telafi etmek için günde fazladan bir yarım saat bisiklete bineceğim bir hafta kadar :)

hher şey yolunda, sizde nasıl gidiyor :-)
Aylik programlarini bizimle paylasir misin

Ne haklı bir yakarış bu böyle. Geçen cumadan beri hadi bugün yeniden adapte oluyorum diyorum sonra terelelli 😶

GUNAYDINNNN
dunku menum
sabah 1 dılım peynır 5 zeytın
ara sutlu kahve
13:00 domates salatalık 2 dılım peynır 7 zeytın
ara kahve 5 badem
aksam 19:00 salata ve kavurma
su 1.5 anca
spor yok boynum tutuldu oynatamıyorum:KK43:
pesto26 pesto26 Yawrukush Yawrukush
Gayet iyi görünüyo eşim 👍 kavurmayı ekmeksiz yemişsin iyi olmuş

Canim nasilsin, cocuklar nasil, ne zamandir gorusemedik, ozledim sohbetini.. :KK200:

Canim cok tesekkur ederim, taze gelinimiz nasilsin, her sey yolunda mi:))

Canimin ici cok tesekkur ederim, nasilsin, her sey yolunda mi?

Gulum hicbir sey yemiyorsun, bu nasil menu?
Bu sekilde verilen kilolar cok hizla aliniyor, lutfen saglikli ve duzenli beslen..

badem sekerleri olmasa cok daha guzel olurmus kuzum..

Gecmis olsun canim..
Istanbul tam asik olunacak sehir, bende 1 kez esimle gezmeye gitme firsati bulmustum sadece ama cook kalabalik, cok buyuk bir sehir..
Arabayla bile gidememistik...

Ahh pestom ahh, kemerleri sIkIyoruz , gobekli mi yasayalim yaneee...

Guzel birgun olmus Baharcim nasilsin canim?
Erkek arkadasini yolcu ettin mi?
Iyiyim canım şükür pazartesi tekrar doktora gideceğiz tahliller falan yapılacak tekrardan neden olmadığına bakılacak

Ben bu akşam nöbetçiyim işim ne zaman biter bilmiyorum az sonra göreve çıkacağız bakalım. Akşam yemeği yemedim gelince yerim ya da geç gelirsem ona göre bakalım karışık durumlar yazarım gece :)

:KK200: En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans

:KK200::kk77:SALI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
:kk77::KK200:
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

***Arkadaslar lutfen menulerinizi DUZENLI yazmayi unutmayiniz...

***Menu tablosundaki cezalarinizi lutfen yapiniz!!!

***Sporunuza " ?" koyulmussa lutfen spor yapip yapmadiginizi yaziniz...
:KK36:

aydingelini aydingelini , esmeriiim esmeriiim , Begonya2 Begonya2 , Milana firuze Milana firuze , bnnu bnnu , Melek Ada Melek Ada , pesto26 pesto26 , JaneRizzoli JaneRizzoli menulerinizi bekliyorum kizlar...:duduk:
Canm ben de bugünden itibaren başlıyorum. Çok haklısın çok boşladık başlamamız lazım. Ben bir hafta kadar spor yapamayacam. Rahatsızım. Bakalım insallahh bu şekilde verebilirim

Selamlar, iyi aksamlar kizlar, nasilsiniz gununuz nasil geciyor? :)
Merhaba canm diyarbakıra gidip geldim. Şu ara kontrolleri var. Çok sıcak dışarısı🥵korona yüzünden gittiğimiz yerleri de gezemiyoruz, insanlardaki rahatlık biz de yok🤷‍♀️

Menümü paylaşayım
Protein olayını abartmışım sanki azcık
Nedense bugün açlık hissediyorum
İf de tokluk penceresini uzatmak bana iyi gelmedi
ciseak77 ciseak77 Yawrukush Yawrukush Arrietty_ Arrietty_ Birgaripanne Birgaripanne
CEYDOS CEYDOS nerelerdesin ya hu? Özledik seni
Su 3 lt, spor da akşam yapıcam 1 saat cardio

Eklentiler

• 9C370D95-EFA2-44EF-91C7-80D7B0739D0E.webp
    9C370D95-EFA2-44EF-91C7-80D7B0739D0E.webp
    48,1 KB · Görüntüleme: 19
  • 4273D5B2-1ED7-4739-B6B1-E589B74B7CF6.webp
    4273D5B2-1ED7-4739-B6B1-E589B74B7CF6.webp
    51,6 KB · Görüntüleme: 27
  • D164A560-D6B7-4F2D-B8CF-3B37B7FF6662.webp
    D164A560-D6B7-4F2D-B8CF-3B37B7FF6662.webp
    56,7 KB · Görüntüleme: 36