• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Oh ne guzel haber , hayirli olsun canim, duzeltmelerde kolaylikla bitsin, sunumunda harika olsun..
Sunum Turkiye'de nasil oluyor, burada esimin tez sunumuna ben cesit cesit yiyecek hazirlamiatim ikramlik, hocalar, arkadaslar hep yemislerdi :)
Hey gidi gunler 10 yil olmus :)

bizde de öyle olacaktı ancak pandemi sağolsun, online olacak sunum (:

Bugun daha ıyı boynum yattıgım yerden yapacagım bılac hareket 😀 tesekkür ederım 😍

Yaa evet senın menülerin cok guzel oluyor genelde ve kılo vermende cok ıyı ☺

ay çok incesin, teşekkür ederim. haftadan haftaya değişiyor durumlar ama ortalamam haftada 1 kilo oluyor bir şekilde, allah bereket versin hiç yoktan iyidir klsdjf

ay çok incesin, teşekkür ederim. haftadan haftaya değişiyor durumlar ama ortalamam haftada 1 kilo oluyor bir şekilde, allah bereket versin hiç yoktan iyidir klsdjf
Tabıkı cookk ıyı haftada bı kılo keske verebılsek okadar hepımız
Ben en son 3 hafta once kılo vermısım🤪

Artık atıstrma olarak bunları kullanıyorum oburum çünkü atıştrmadan duramıyorum😬

Eklentiler

• 7E10E573-6E1C-4806-BA1F-7F350221DD8A.webp
    7E10E573-6E1C-4806-BA1F-7F350221DD8A.webp
    43,8 KB · Görüntüleme: 25
O kadar haklisin ki kuzum tum yazdiklarinda..
Hemsire-doktor yakinlarimiz aylardir aileleriyle, evlatlariyla gorusemiyorlar, hayatlari pahasina calisiyorlar..
Ama biz insanlar bu kadar emegin karsiligini verebiliyor muyuz :(
Herkes tatillerde, gezmelerde, biz sitenin icinde cocuklari bisiklet surmeye cikarmaya korkuyoruz.
Ne zaman alisveris yapsam, aklina gelebilecek herseyi tek tek sabunluyorum.
Maydanozundan, meyvesine, sebzesine..
Ama dikkat etmeyince diger insanlar, dikkat edenlerinde hayatini riske atiyorlar.
Benimde umudum kalmadi, keske sana destek olacak, seni iyi hissettirecek bir seyler yazabilseydim ama kendim inanmiyorum..
Sanki artik bu tarz bir yasam surecegiz gibi hissediyorum, oncesini unuttum , gelecekten de ne bekleyecegimi bilmiyorum :(

Guzel birgun olmus canim..

Harikasin canim, gitsin kilolar :)

Ahh Afyon , sucuk doner de yeseydiniz, hatta orada bir bacaksiz usta vardir, sabah acar oglen kapatir dukkani, hayatimda orada yedigim tandiri yemedim hic bir yerde..
Gecmis olsun bu arada miden daha iyi mi kuzum..
Eski duzenimize donmekte geciktik hepimiz, bayram rehaveti bu hafta takimimizi yakacak...

Guzel birgun olmus canim.
Nasilsin ne zamandir hic mesajlasmadik.
Antremanlar nasil gidiyor, calisiyor musun , okul durumlari ne alemde :))

Beyraaaaaan :))
Canim sen nereliydin, daha once soylemis miydin?
İyiyim,sen nasılsın? Bayramda antreman yoktu. Şimdi gidiyorum. Antremandakiler hocam dahil kilo verdiğimi,daha az yorulduğumu ve esnekliğimin daha çok arttığını farketmiş ☺️ Şimdi Eylül'deki kuşak sınavına hazırlanıyorum. Derslerimin hepsini verdim. Staj projemi yaptıktan sonra resmen mezun olacağım. Kendi alanımla ilgili iş ve kiraya zam geleceği için ev arıyorum. Bu arada annemle barıştım. Senin nasıl gidiyor?

İnsan bazen dayanamıyor gercekten benım canım hergun bısey ıstıyor
dun kokorec söğüş dıye butun gun dusundum et yıyerek bastrdım
bayramda bır dılım kadayıf yedım 🥺 bugunde canım penne makarna ıstıyor allahım yardım etsın gıdıp yememek ıcın zor tutuyorum kendımı
bıd ebu yıyıpte kılo almayanları gorunce ıyıce çileden çıkıorum :sinirli:

Canım günaydın 300 gr vermişim 61.3 çıktım tartıda ama bana kalırsa daha fazla vermeliydim çünkü hiç yerimde durmadım , önceki cuma 61.6 çıkmıştım.

Teşekkürler tatlım midem düzeldi daha iyim . Tatilden beri 300 gr vermişim bence daha fazla olmaşıydı hep koşturdum hep yürüdüm yediklerimi bile ızgara ve salatadan yana tuttum . Bakalım cumaya vuct toparlar dünden bi kırgınlık var üzerimde :))

sucuk döner yemedik tüh 🤨 yol üstü ekmek arası yaptık, ki o gün de başka birşey yemedim 😄
Dediğin yeri bilemedim bizim gittiğimiz cumhuriyet sucukları tesisi bilir misin 😄
Sevindim iyilesmene canim :)
Keske Afyondan gececeginizi bilseydim, ben orada okudum, o yuzden avucumun ici gibi biliyorum.
Hatta Afyonun bende yeri ayridir:)
Cumhuriyet tesislerini bilyorum, baya guzel temiz bir yerdi.
Bir daha oradan gececeginiz zaman ben size ugrak noktalarini yazarim canim:)

Bu zamana kadar verdim bakalim bundan sonra ne olacak 😊

Bugun ortaokul arkadaslarim gelecek ve birinin oglunun dogum gunuymus onu da kutlayalim diyoruz dikkat edicem bakalim
Evet canim, ne guzel arkadaslarinla hasret giderin bol bol, umarim guzel gecmistir:)

gunaydin kizlar... gecen sene bu zamanlar bu takimdaydim bir ara vereyim dedim ve ne yazikki 1 sene sürdü. tekrar araniza girmek istiyorum. mumkun müdür?? Yawrukush Yawrukush nasilsin canim?? hedefine ulastin mi??
Canim aramiza hosgeldin, nasilsin gorusmeyeli?
Neler yaptin bi surecte, her sey yolunda mi? :)
Ben biraktigin gibiyim, cok sukur colu -cocugun pesinde kosturuyorum :))

günaydın kızlarrr bol eksılı günlerr herkese azıcıkta ben gorurum ınsallah eksı korona oncesı kıloma bıle donemedım daha:mad:
Yawrukush Yawrukush ne guzel bır aşk hıkayesı aşk evlılıgı çokk sanslısın mutlulugunuz daiim olsun :KK68:
Canim cok tesekkurler, amin, herkesin mutlulugu katlanarak artsin :)

Aman canım dikkat et bu arada çocukları okula gondermekte zor gerçekten Rabbim sonumuzu hayr eylesin. Ayrıca akin ve aras çok güzel isimleri varmış masallah😍
Okula gondermek cok zor bir karar canim, burada ailelere birakiyorlar secimi , ben bir mani cikmazsa ikisinide yollamayacagim.
Evden online egitime katilacagiz.
Oylede olunca tum yuk bende oluyor, odevler-projeler-ders calistirmalar-testler..Bir nevi ogretmen oluyorsun..
Akin ve Aras iki ismide ben secmistim ,esimde begendi..
Akin tam ismi gibi ates parcasi oldu, Aras da nehrin adi gibi dur durak bilmiyor..
Simdiki aklim olsa Selim falan koyardim, kendim ettim :)))
Darisi sana olsun , kucagin bebislerinle dolsun, amin...

bizde de öyle olacaktı ancak pandemi sağolsun, online olacak sunum :-)
Online daha bile iyi, daha az heyecanlanirsin Baharcim,ne zaman sunumun, belli mi tarih?

Artık atıstrma olarak bunları kullanıyorum oburum çünkü atıştrmadan duramıyorum😬
Cok guzel dusunmussun canim, 1 avuc kuruyemiste yiyebilirsin evde olursa.. :)

Tam tarti oncesi :(
Olmamis bu canim, dun ne kdar motiveydin halbuki, bunlar diyeti hep kotu etkiliyor..

İyiyim,sen nasılsın? Bayramda antreman yoktu. Şimdi gidiyorum. Antremandakiler hocam dahil kilo verdiğimi,daha az yorulduğumu ve esnekliğimin daha çok arttığını farketmiş ☺ Şimdi Eylül'deki kuşak sınavına hazırlanıyorum. Derslerimin hepsini verdim. Staj projemi yaptıktan sonra resmen mezun olacağım. Kendi alanımla ilgili iş ve kiraya zam geleceği için ev arıyorum. Bu arada annemle barıştım. Senin nasıl gidiyor?
Bende iyiyim canim, cok sevindim senin adina, gozle gorulur bir fark olusmaya basladi demek ki, harika :)
Kusak sinavinda da basarilar diliyorum.
Okulu da neredeyse bitirmissin, gozunaydin canim.
Ne guzel seyler olmus kisa surede..
Annenle kirgin oldugunu bilmiyordum ama ne olursa olsun anneler kiymetli, umarim bir daha hic kirilmazsiniz birbirinize. :KK200:

Menümü yazayım
Sabah
2 yumurta
2 dilim Kaşar
Zeytin
Domates salatalık
Çay
1.5 dilim tb ekmek

Ara
1 bardak şekersiz sütlü kahve
1 muzlu Popkek :olamaz:

Akşam
Kavurma
Bulgur pilavı
Salata
Ayran

Su 4 lt
Yawrukush Yawrukush
Canim aksam ki bulgur miktar olarak ne kadardi?
Birde bulgur yiyorsan ayran icmemeye calis, ayran iciyorsan o ogunde bulguru tuketme.
Ikisinde karbonhidrat.
Oldugun yerde ipsiz, sanki elinde ip varmis gibi ip atlama yapabiliyor musun canim, cezani ondan vereyim mi?

Back
X