- 11 Temmuz 2020
- 565
- 2.117
- 33
Çok teşekkür ederimmenu spor su hepsi de cok guzel canim
bu arada ismini cok sevdim motivated
menu guzel canim sporla taclandirsaymissin harika olurmus.
afiyet olsun cok guzel bir gun olmus.
cok guzel afoyet olsun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederimmenu spor su hepsi de cok guzel canim
bu arada ismini cok sevdim motivated
menu guzel canim sporla taclandirsaymissin harika olurmus.
afiyet olsun cok guzel bir gun olmus.
cok guzel afoyet olsun![]()
Tüm takım komple gitmeye ne dersiniz?Hic deme biz ne yesek aliyoruz
Beni de ekleyin
Hos geldin canim
InsAllah girdin canim
Yok canim izinli o tasiniyor o yuzden yok
Selam en cok esim
Gözlerimden bir damla yaş pıt dedi aktı be gülüm..Ben de devamını getireyim konsept olsun
Kilo kilo veriverek şimdi
66ları gözlerimizle görüverek şimdi
Zamanı geldi susadım zayıflığa
Benimle kiloları veriver şimdiiiii
İkinci bahaaaaar yaşıyor ömrüm
Mission completed![]()
Canim uzumu tek tek ayirip mi koyuyorsun dolaba bende yapacagim daİyi aksamlar
Menu
Sabah
Peynirli omlet (2 yumurta), zeytinli salata (10 siyah zeytin, marul, mor lahana, domates, kapya ve tahin) ve adacayi
Ara
Sutlu kahve
Ara
Dondurulmus uzum (1 salkim)
Aksam
Et haslama (incik, 2 porsiyon) ve koz biber
Maden suyu
Su 3.5 litre
6 bin adim
Birgaripanne
Yawrukush
Birde bakiyormussun hepimiz ayni anda mezun oluyoruzTüm takım komple gitmeye ne dersiniz?![]()
Motiveytıddan hep destek tam destekO buraya gelecek, gelecek de bir gün gelecek![]()
Unutmayınki her güçlü ordunun bir hücum marşı vardır fitfiliz hanımcım, bizim şarkılarımız o minvaldeYawrukush çok sevindim eş olmamıza kartaliçem
toparlaması daha kolay olur, napicam nasıl yeniden baslicam derken moral oldu tatlı kaptişimizle eşleşmek
Sataşcak birilerini bulalım yalnız, mesela onlar şarkı söylesin biz spor yapalım![]()
İçimden bu 66 treni durumunu kara tren türküsüne uyarlamak geliyor ama daha fazla dertli halk ozanına bağlamamak için susuyorum......Beni de yazın 66 trenine
Valla onların durumu da zor, hemencik doyyolar falan. Ekmek yeme alışkanlıkları da olmayabiliyor sanırımhaha haa ben de merak ettim simdi bir ara gidip bakmak lazim neden kilo alamiyorlarmis.
ayyy tanidik birini gormek cok guzel. nasilsin canim gecen seneden kimse var mi diye sormustum ama kimse yoktu ben de gorememistim. nasilsin?? mezun olmus muydun sen?? ben mezun olmadan birakmistim ya ancak gelebildim tabi kilolar da geri geldi. sen ne yaptin?
cok guzel
oy oyy senin ki de cok minikmis. iş, bebis, eş ve ev arasinda kendine vakit ayirip spor yapmak zor gercekten.
emine ben. 35 yasindayim ve ogretmenim. marttan beri evdeyim 3 cocukla, oynatmaya az kaldi... yengec burcuyum.. hmmm baska... cok cabuk gaza gelip kisa surede istegim kacabilir. bu siralar asiri motive olmus hissediyorum. birlikte en cok kiloyu biz vercez inaniyorum
hafif bir menu olmus. afiyet olsun banucum
Güzel menü canımSelam kızlar nasılsınız?
Bugün ki menümü yazayım
sabah: 3 yk menemen 1,5 dilim ekmek biraz peynir
3 bardak çay
ara :15 fındık
akşam: 1 kase etli düğün çorbası, 4 yk barbunya
4 dilim karpuz ve kavun( toplam dilim)
son ara: 1 türk kahvesi
su: 2,5 olmuştur
bugün acaip strest ve sinirli bi gün geçirdim. Ayrıntısını sonra anlatırım şimdi ablam bende kafamı toparlayamıyorum
Begonya2 canım yeni eşmişiz hayırlı olsun, inşallh güzel kilo veririz bu hafta
![]()
Olsun canım inşallah verirzGüzel menü canım
Ben bu hafta menü vermicem kaptanın haberi var ama kilolar gidecek inşaAllah![]()
AhahahahaCanim uzumu tek tek ayirip mi koyuyorsun dolaba bende yapacagim da
Birde bakiyormussun hepimiz ayni anda mezun oluyoruz![]()
Yawrukush kaptanim takimi kapatmak zorunda kalir
![]()
Spor az geldi bana umarim yarin telafi edersinBugünkü menüm sabah
2 yumurta domates salatalık
Ogle 1 ceviz 1 kofte
Akşam
Çorba yarim kase tavuk sote karpuz
Şu 3 .5 lt
Spor 3000 adim
Yawrukush
Birgaripanne
puanlarimi yazmayi unutmusum
60 squat 180 p
30 dk yuruyus 120 p
500 ip 1000 p
1 dk plank 10 p ( bu plank ne kadar zor arkadas ya ya da bana mi oyle geliyor? yeni basladigim icin muhtemelen yapmakta cok zorlaniyorum. canim cikiyor 20 saniyede.)
ayrica telefona indirdigim uygulamadaki hareketleri yaptim. 8 farkli hareket ve 20 yada 30 sn ama nasil puanlayacagimi bilemedim ben de yazmadim
toplam puan1310
Yawrukush
bnnu
spor puanlari ici kimi etiketlemem gerekiyordu kaptancim
Bu ad boşuna mı motivated sjsjsjsjMotiveytıddan hep destek tam destek![]()
Ah keske yapsak ne hos olurduAhahahaha
Artık toplaşıp kep töreni falan yapardıkher kepin üzerinde de verilen kilolar yazıyor falan shshhsjs