- 20 Eylül 2012
- 22.180
- 89.431
- 798
Regli kapiyi caldi demek :))Iyi aksamlar
An itibariyle malum donem -ben geliyorum- dedi. Kotu zamanlama..
Menu
Sabah
Salata (3 yumurta, 1 dilim salam, sogan, kapya, domates, salatalik, marul, pancar, mor lahana, 6-7 siyah zeytin) ve maden suyu
Ara
Ceviz dolgulu hurma (4 adet)
Aksam
Etli taze fasulye, domates salatasi ve yogurt
Seftali (1 adet)
Sut
Su 3.5 litre
7 bin adim 350 puan
Birgaripanne
Arrietty_
Hurmayi 1 taneden fazla hayatta yiyemiyorum, hadi zorlasam 2 belki..
1 tanesi aninda seker istegimi kesiyor, 4 taneyi okuyunca gozlerim boyle oldu canim

Bu nasil bir acidir , vay arkadasssssssO da bir şey mi ben cuma 69.1 çıktım cumartesi 68.7 yi gördüm ki gayet de normal yedim... O kiloları uzaylılar götürüp inceleyip geri getirdi heralde artık bilemiyorumpazar günü 69.5 oldum bir baktım pazartesi 69.0
Dalga geçiyor benimle tartı![]()
iki tartıdan da kontrol ettim bir de
İşte bu da böyle bir anımdır![]()

Menu senin menu standartlarinda olmamis Mavicim ama toparlayacaksin eminim..Olmusuz içerik
Sabah
1 küçük dilim sadece peynir ve domatesten pizza
Öğlen
Yoğurt 1 kase
Muz
Küçük kase sütlaç
Akşam
Meyhane pilavı 1 tabak
1 ayran
Su 2 buçuk
Spor ev isleri ve baya bir dikiş
Birgaripanne Diktiigm Elbise bitti sayılır sadece düğmeleri ve taşla süslemesi kaldı. Tamamlanınca da paylaşır bezdiririm artik
Atık kendime de birşeyler dikmek istiyorumbirsürü kumaşım bekliyor
2 tane daha hatir gönül elbisesi dikip kendime gececem
Elbiseye bayildim, cok ama cok yeteneklisin..
Ellerin dert gormesin...

Oyy kuzucuk , hele seninle 1-2 ufak sozcuk konusmaya baslasin, bak nasil ozluyorsun...Baklalı dolma nasıl oluyor 9 tane yazınca bilemedim :)
Teşekkürler canım haftaya süper başladın wallahi imrendim , bende regl artısı var umarım gider cumaya
Bende severim dün de vardı menümde :)
Başarılarının devamımı dileri şahane
Teşekkğrler canım iyim ofisle bebek srasında kolturuyorum büyüdükçe daha da özlettiriyor kendini
Sen nasılsın nasıl gidiyor mesajını görünce yüzümde güller açtı
dinlen ama eminim yorucu bir gün geçirmişsindir
Allah anne babalari evlatlarindan,evlatlari anne-babalarindan ayri birakmasin, amin...
Bende senin mesajlarini gorunce yuzumde guller aciyor Banucum, gunun guzel gecsin canim...