- 24 Haziran 2015
- 6.215
- 20.519
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeni es listemiz
bnnu & B barga
@1delimavi & @GCA
pesto26 & @esmeriiim
MotivatedAlready & @_Vera_
JaneRizzoli &
Arrietty_ Arrietty_
ciseak77 &
sserendipity
Mathildablue & B Beklenen2
Yawrukush Yawrukush &
Mor Vampirella
Çok iyi olur :)JaneRizzoli bu hafta es olmusuz.
Ketojenik mi takilsam da sana ayak uydursam ? Sende adim atmada bana ayak uydursan :)
Çok iyi olur :)
Adım konusu biraz sıkıntı bende. Saatim yok telefonun şarj problemi var genelde şarjda o yüzden
Mümkün olduğu kadar alırım ama yanıma
Evde stepperrım var benim. 45 dakika aralıksız tepesindeyim. Baya adım atıyorum orda aslında ama sayması sıkıntı işte :)Olmadi gecen videolar attim en Kisa 15dk. Orda 2bin adim ediyordu p video. Adim sayisini oyle de takip edersin
Sabah keto kahve ile baslayim bakalim.
15 e kdr iste olacagim. Ne yesem bilmiyorum. Senin menu belli mi
Hoş buldum eşim
Bugünde agrım vardı canım ağrı kesiciyle dolanıyorum resmen normalde iğne yaptiriyodum hasta olunca şimdi hastahaneye gitmek istemedim ağrı kesici içiyorum ilk 3 gün zor oluyor banaBu hafta daha aktif ol canim..
Annen nasil oldu..
Eminecim listeye henuz ekleyemedim seni,hedef kilon 72 olmali,olur dersen aksam 20den once, hemen ekleyecegim..
Saati gecirirsek haftaya yapariz gulum..
Tebrikler eksin icin
Nasil oldun canim...
Tabiki yerimiz var, 1. Sayfadaki katilim formumuzu doldurabilir misiniz
Eksi candir,tebrikler canim
Feyzos sen nerelerdesin yaaa unuttun bizi![]()
Ilk defa sonuncu oldum çok üzüldümes listesi sonuçlarrr
JaneRizzoli & @GCA 5.31
![]()
![]()
Mathildablue & @_Vera_ 3.41
@1delimavi &Mor Vampirella 2.21
@Yawrukush & @
Arrietty_ 1.45
MotivatedAlready &
sserendipity 0.67
pesto26 & B barga -0.41
ciseak77 & @esmeriiim -0.48
@Birgaripanne & @Hyperborea17 -0.89
bnnu & B Beklenen2 -1.18
![]()
Haftaya halledersin canimmmmIlk defa sonuncu oldum çok üzüldüm![]()
Gayet güzel bir menü olmuş canım afiyet olsun. Sınavlarında başarılar dilerim. Kpssye mi çalışıyorsun?Sınavlarım bitti yarın sabah bisikletiyle güzel bir giriş yapıyorum sporuma
Bence hep birlikte spor yapmazsam haftada 0.4 verdiğimi anladıkdeney oldum resmen bu kadar tesadüf olamaz
Bugün
Sabah (ödül)
1 tabak patates kızartması
1 dilim tb ekmek
1 avuç çiğ kuruyemiş
Akşam
Sarımsaklı yoğurtlu yumurta (omlet boyutu)
Salata
1kk peynir
5 zeytin
2 adet kuru kayısı
1 avuç ceviz
@_Vera_Yawrukush
Olabilir bilemiyorumSanki vitamin eksikliginden olabiliyordu
Ben ergenligimden beri öyleyim. Dogum sonrasi agrilar Azalmisti. Ama 2 sene surdu o rahatlik. Cok kotu oluyorum bende. Birde cogunluk gece olurum. Uyku haram Olur. Sanki bacaklarimi zincirle baglamislarda cekiyorlar gibi Olur
iyiyiz canim biz, yavas yavas normale donuyoruz. Simdi alinan kilolari verme zamani geliyorEski uyelerimiz hic sesiniz cikmiyor, belki bu mesajimi gorursunuz, ben sizlere bir selam gondereyim.![]()
stitch , @AppLesma , @mifihafa , @angelnesss , @erciyes111 , @cokofesttt , @fyzanur , @fmad , @Aomine Daiki , @asena87 , @Melegimkorusun , @DeryaOnDiet , @matilda34 hepinizi ozlemle opuyorum kizlar...
@tomrs canim nasilsin dogum oldu mu? Her sey yolunda mi?