• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İyi akşamlar kızlar şimdiden hepinizden özür diliyorum, yarın + geleceğim öyle az buz da geleceğimi sanmıyorum...
Mor Vampirella Mor Vampirella senden de çok özür dilerim iyi bi eş olamadım sana...
menüm
Sabah: 1 haş. Yum. 1,5 dilim ekmek domates soslu sucuk, 2 yk anca. 1 tk tahin pekmez 1 çk bal 2 tk tereyağ peynir biraz

ara yok

akşam: 2 kepçe kuru fasulte (orta boy kepçe) ve ton balıklı salata ile yarım kase cacık ( pilav yememek içindi bunlar)

Su: 3 lt

spor: aşure yaptım dağıttım kızlar baya yoruldum. Sonra arkadaşıma gidip yürüdüm eve geri. Ev süpürme vs de var ama yine de yetecek gibi değil.
aşureyi yememek için herkese dağttım 🤣🤣
Merhaba eşim gozlemledigim kadariyla sen kahvaltıda biraz yagli sekerlikarbonlu tuketiyorsun ona dikkat etsen duzelir :)

Selamlar
Bu hafta ailemin yanına gittim
O yüzden çok aktif olamadım, özür dilerim eşim Mathildablue Mathildablue
aydingelini aydingelini ben de + geldim. üzülme yalnız değilsin 🙈
Geçen hafta 65,4
Bu hafta 66,8
Fark +1,4
Yüzde 2,14
Mathildablue Mathildablue kusura bakma yaa 🙈
Birgaripanne Birgaripanne beni bu hafta eşleştirme olur mu? Haftaya bildirim yapamayacağım muhtemelen, şehir dışında olacağım.
Ve bu hafta sağlam bir keto yapma planındayım.
İnsan böyle bişeye sevinmemeli ama azcık sevindim valla. 🤭 tek olmadığıma yaniii. Of bian önce artık gitse patır ptır şu kilolar...
Merhaba eşim gozlemledigim kadariyla sen kahvaltıda biraz yagli sekerlikarbonlu tuketiyorsun ona dikkat etsen duzelir :)
Evet canım eşim bi hafta gececi bi hafta gündüzde ya, o gececi olduğunda beraber kahvaltı yapıyoruz illaki o haftada kilo verimim düşüyo ister istemez 😒

Bu gün kilom : IMG_20200911_070429.webp 56.7

Yawrukush Yawrukush Birgaripanne Birgaripanne Arrietty_ Arrietty_

Merhaba kızlar , hemen.bildorimimi yaptım , sabah evden çıkarken çekmiştim . Şimdi işteyim ..akşam menü yazacağım insaallah . Bir kaç tanede alıntı yaptım onları da eve gidince yazacağım . Geçmişi tam.okuyamadim . Herkes guzel kilolar verir inşaallah bu hafta :)

Sevgili takım arkadaşlarım covid19 mevsim geçişi yağmurlar vs. Pek çok sebepten dolayı yürüyüşe çıkamıyoruz yani en azından ben öyleyim evde leslie ile idare etmeye çalışıyorum durumu adım yarışına katılamıyorum.Ama tek olunca hep aman sonra aman birazdan aman yorgunum diye erteliyor.
İsterseniz lesliede mil yarışı yapalım bir hafta boyunca en çok mili toplamaya çalışalım eşlerimizle birlikte. Ne dersiniz?

tebrik ederim cidden kilon az olmasına rağmen çok güzel vermişsin. Düzenli spor yapıyorsun dimi gerçekten harika 👏👏
Tesekkür ederim :) spor sadece yürüyüs yapıyorum günlük
Selamlar
Bu hafta ailemin yanına gittim
O yüzden çok aktif olamadım, özür dilerim eşim Mathildablue Mathildablue
aydingelini aydingelini ben de + geldim. üzülme yalnız değilsin 🙈
Geçen hafta 65,4
Bu hafta 66,8
Fark +1,4
Yüzde 2,14
Mathildablue Mathildablue kusura bakma yaa 🙈
Birgaripanne Birgaripanne beni bu hafta eşleştirme olur mu? Haftaya bildirim yapamayacağım muhtemelen, şehir dışında olacağım.
Ve bu hafta sağlam bir keto yapma planındayım.
Canını sıkma ketoyla hızlı bi sekilde toparlarsın aldıklarını :)

Sevgili takım arkadaşlarım covid19 mevsim geçişi yağmurlar vs. Pek çok sebepten dolayı yürüyüşe çıkamıyoruz yani en azından ben öyleyim evde leslie ile idare etmeye çalışıyorum durumu adım yarışına katılamıyorum.Ama tek olunca hep aman sonra aman birazdan aman yorgunum diye erteliyor.
İsterseniz lesliede mil yarışı yapalım bir hafta boyunca en çok mili toplamaya çalışalım eşlerimizle birlikte. Ne dersiniz?

neden olmasın ya belki beni de kamçılar Bu durum. Her gün yapacağım diyip yapmıyorum çünkü

neden olmasın ya belki beni de kamçılar Bu durum. Her gün yapacağım diyip yapmıyorum çünkü
Aynı durum biraz bende oluyor çıkamıyorum yürüyüşe sonra 15 dk yapıyorum birazdan yine yaparım diyorum halbuki yapacak enerjim var ama ben asıyorum.

Waaaoowww, yalnız milim milim gidiyorum ama sinsi sinsi yeşillere girmişim aman Allah'ım neler görüyorum 🙈🙈🙈 gaz göstergelerinin altındaki yazılar gitmiş 🙈
tebrikler cnm yeşillenmişsin :) artık normal kilolardasın ne güzel...
bende vkı grafiklerinden yapmak istiyorum ama kırmızının sonlarında olmaktan korkuyorum:110: yeşil normal, sarı zayıf dimi
Mathildablue Mathildablue canım sen de sarı ya gelmişşin tebrikler:KK9:grupta baska var mı bilmiyorum farketmedim ama grubumuzda ki en zayıf sensin :KK36: tekrar tebrikler cnm

tebrikler cnm yeşillenmişsin :) artık normal kilolardasın ne güzel...
bende vkı grafiklerinden yapmak istiyorum ama kırmızının sonlarında olmaktan korkuyorum:110: yeşil normal, sarı zayıf dimi
Mathildablue Mathildablue canım sen de sarı ya gelmişşin tebrikler:KK9:grupta baska var mı bilmiyorum farketmedim ama grubumuzda ki en zayıf sensin :KK36: tekrar tebrikler cnm
Cok tesekkür ederim😊 evet az kaldı hedef kiloma . Ben kolay kilo aldıgım icin bi kac kilo tolerans bırakmak istiyorum zaten her gün aynı kiloda olmuyor insan değişiyor

Iyi aksamlar kizlar nasilsiniz, kilo bildirimlerini aldim, guzel kilolar veren arkadaslarimda olmus, bu hafta basgulun yuzunu guldurmedigi arkadaslarimda..
Hatalarimizi konusalim, yeni hafta daha guzel kilolar verelim.
Hemen listemizi hazirlayip paylasiyorum, 20 dk sonra Akinin dersi basliyor, hemen halletmeliyim :)))

Selam
Ben artidayim bu hafta. Sebebi is dogru duzgun ne paylasim yaptim ne spor nede beslendim.
Liste disindayim ama kendime gelmem lazim.
Cocuklari yatirinca spor ve adim sonuclarini paylasacagim

@_Vera_ leslie ile mil yarismasi cok guzel fikir 👍 kesinlikle destekliyorum bu fikri
O zaman başlayalım mı bugünden itibaren ama extra motivasyon için bi ödül mü seçsek mesela birinci olan kişinin kendine bir öğünde tatlı yeme ödülü versin gibisinden ya da puan tablosunda extra 1000 puan gibi

Back
X