Teşekkür ederim eşimm bu hafta birlikte vereceğiz kiloları![]()
ay inşallah ya ben pazartesi aynı çıkmıştım. Sonrasında Hiç tartılmadım bilemiyorum nasıl olacak sonuç
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim eşimm bu hafta birlikte vereceğiz kiloları![]()
Canim ben hemen topluca paylasiyorum haklisin bu hafta unuttum paylasmayi..Gunaydin kizlar
Bu hafta adim yarisi biraz dugun.
Güncel durumu paylasayim aksam da kendinize gelin
Yine 30dk erken ciktim evden. Yuruyus yapip direk ise gececegim
Cok sevindim ,ne guzel baslamissin gune canim :)Günaydın kızlar, güne düğmesi kapanmayan bir gömleğimi giyip içinde gayet de güzel durmasının verdiği keyifle başladımdarısıııı yeni yeni small ve 36 beden kıyafetler almaya inşallah
Olur tabi Denizcim :)
Ah cok sevindim canisi, fotoda cok guzel durmus, gozlerin aydin :)KIZLAR 5 TANE ETEGIM VARDI BACAKLARIMDAN YUKARI CIKMIYORDU BUGUN DENEDIM HEPSI OLDU HATTA 1 TAM DIGERLERI AZICIK BOL OLDU![]()
Hay Allah gozumden kacti demek ki canim, bugunku menuyle beraber guncelleyecegim, kusura bakma :)Yawrukush kaptanım ben menümü yazmıştım ama çok konuştuğumdan diğer mesajlarım arasında kaybolmuş.Az mı konuşsam bundan sonra
![]()
Nasilsin canim, her sey yolunda mi?ben geçen hafta evden çalışıyordum hiç görüşmedim. Görüşenler filyasyonda ama benim çalıştığım yer büyük bir şirket. Güvenliği vs çalışan çok olunca risk daha da çok oluyor haliyle. Yalnız yöneten kişiler at gözlüğüyle bakınca sistem tıkanıyor. Evden çalışmaya geçen hafta geçtik ama vakalar artmasına rağmen Hala Bir hafta evden bir hafta işte çalışın diyorlad. Benim işim evden idare edilir. Ama işte her gün risk almak, çocuğu bir yere bırak al vs cidden benim için stresli oluyor. Stresim arttıkça yeme isteğim artar benim Allahtan burdayım siz varsınız da kendime mani oluyorum yoksaa şuan kendimi abur cubur denizine atmıştım
Ne değişik geliyor kaptanım ben akşam yemeği yerken sen kahvaltı :) Afiyet, şifa olsunKahvalti hazirligina geciyorum ama bir yandan gozum burada kizlar..
Menulerinizi yazmayi unutmayin..![]()
Ooo menü süper eşim sporda güzel bende menümü yazayım o zamanDunku menumu de yazayim unutmadan
Sabah yulaf lapasi
Oglen tavuk corbasi
Ara kuruyemis ve latte
Aksam ispanak ve yogurt
Su cok fena degil
Spor sadece yuruyus 8bin adim @_Vera_
Tuh sonuna kadar cok guzeldirus salatasini gordum, tamam tamam gormedim, yok yok gordum maalesef, 50 mekik cek bakalimOoo menü süper eşim sporda güzel bende menümü yazayım o zaman
Sabah 5 zeytin 2 kapya közledim 1 haşlanmış yumurta yeşillik
Öğle çay ve 1 hurma
Akşam 1 kabak 2 havuç ve 1 kapyayı zeytin yağıyla fırınladım üzerine cevizli yoğurt bi minik kase kadar da rus salatası yedim evdekilere yapmıştım tutamadım
Su bugün az oldu ama yatana kadar içerim bol bol
Spor yapmadım bugün dinlenme günümdü
50 mekik çekilmeye başlandı efenimTuh sonuna kadar cok guzeldirus salatasini gordum, tamam tamam gormedim, yok yok gordum maalesef, 50 mekik cek bakalim![]()
Aynen öyle yaa sabır diyorumHarika görünüyor afiyet olsun bir sürü kilolar vermişsin son kilolara ya sabır artık çabucak gider inşallah
Evet canim sizlerin menulerini okuyuncada ben oyle hissediyorum, gun bitiyor memleketimde burda yeni basliyoruz :)Ne değişik geliyor kaptanım ben akşam yemeği yerken sen kahvaltı :) Afiyet, şifa olsun![]()
Afiyet olsun canim :)Hosgeldin özgecigim
Aksam yemegi faslini erken kapattik ailecek bugun :))
Bulasik makinasi bitene kadar dinlenmeye gececegim. 1 saatim var. Saka gibi onun bile hesabini yapar oldum
Sen nasilsin canim?
Tamam bekliyorum adimlari. Bende otururken Pazartesi ve Sali adimlarinida hesaplayip paylasacagim
Belki hirs yapip 1 gun kala daha fazla adim atarlar bizim kizceler
Cok guzel menu canim, 2 hafta daha devam :)
Rus salatasinaOoo menü süper eşim sporda güzel bende menümü yazayım o zaman
Sabah 5 zeytin 2 kapya közledim 1 haşlanmış yumurta yeşillik
Öğle çay ve 1 hurma
Akşam 1 kabak 2 havuç ve 1 kapyayı zeytin yağıyla fırınladım üzerine cevizli yoğurt bi minik kase kadar da rus salatası yedim evdekilere yapmıştım tutamadım
Su bugün az oldu ama yatana kadar içerim bol bol
Spor yapmadım bugün dinlenme günümdü
Yine guzel birgun olmus Zeynebim :)Iyi aksamlar kizlar
Sabah
Keto kahve
Ogle
2 Babybell kasar
40 gr kaju
13 de cikacagim diye az yedim
Aksam
Keto soganli
2 dilim
Eki Görüntüle 2691514
Su 2 L
Spor
45 dk bisiklet
30dk yuruyu
18600 adim 930 puan
Yawrukush
JaneRizzoli
2haftada gider son kilolarin zaten. Korumayi nasil yapmayi dusunuyorsun?
Tuh sonuna kadar cok guzeldirus salatasini gordum, tamam tamam gormedim, yok yok gordum maalesef, 50 mekik cek bakalim![]()
PAZARTESİ LESLİE TABLOSU | TOPLAM MİL (ÖNCEKİ GÜNLER TOPLAM) |
@_Vera_ | 6 |
![]() | 2 |
G GCA | 2 |
![]() | 1 |
![]() | 3 |
![]() | 1 |
![]() | 3 |