Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 70 e duserek 4 yil onceki kiloma dondum ayni zamanda 2014 te de bu kiloya yükselmiştimben de artık gitsin istiyorum. 4 kg verdim ama onlar son dönemin kilosuydu. Yerleşik olanlara geçtim biraz daha zorlayacak beni ama gidecek.
Ben 70 e duserek 4 yil onceki kiloma dondum ayni zamanda 2014 te de bu kiloya yükselmiştim
Daha gecmise gitmek cabam
Valla bende yoruldum ne yalan söyliyim. Akşama ancak 1 mile leslie yaparız.Ben de yaptım videoları canım ip 500 valla bittim karnım bacaklarım![]()
Ay kaptanım sende gel bize katıl gelsin leslieler gitsin ipler
1 set core egzersizleriKatilayim ama daha simdi Eve giriyorum. Kendime geleyim yapacagim
Valla bende yoruldum ne yalan söyliyim. Akşama ancak 1 mile leslie yaparız.
Harikasin canim..Günaydın kızlaar
Kontrol tartı bildirimi.
52.6 -300 gr
Benden ne gelecek birazdan bakalim...
Tebrikler Eminecim..
Harikasin canim..
O zaman dans , o zaman renk
Tansucum sen biraz kilo almaya basladin, artik sopayi aliyorum elime, dikkat et biraz yediklerine. hareketin azsa arttir, o kadar ugrasip verdin kilolari, geri almasi cok kolay oluyor ona gore...
Tebriler canimcim..Günaydın herkese
Kilo kontrolü
Cuma: 66.6
Bugün: 66.2
Fark: 400 Gr
Hemen gözlüklerimi takayım
@blume90
Tebrikler canim, kolayliklar is yerinde..Pazartesi tartim 68.8 -200 deyim çalışıyorum kactim ben
Canim hiiic moral bozmak yok..Gunaydin kizlar, ben 69.1 ciktim, nasil olur bucuma 68.2ydim
evet rahatsizligimdan dikkat edemedim ama gomulmedim de yemege. hic su icemedim, o yuzden mi oldu acaba... off 2 haftadir ac geziyorum, gram gram gidiyor, 3 gun dikkat etmedim diye su hale bak
neyse cumaya 67yi hala gormek hedefim, bunun odem oldugunu dusunuyorum![]()
Tamam canim muaf tutayim fakat iyi misin, her sey yolunda mi?Dun aksam 100 jj 100 yerımde koşma yaptım
Vıdyolar öı yapılacak bu hafta
Bugun spordan muaf tutarmısın benı rıca etsem cok gergınım moralım cok bozuk![]()
100 gr bir seycik degil, cumaya gider..
100gr hic kotu bir sonuc degil gulum, yarin sabah eksidesin merak etme...Cuma 70
Bugun 70.1![]()
Aramiza hosgeldiniz oncelikle, ben Ozge, 32 yasindayim, evliyim, 2 oglum var, yurt disinda yasiyorum bu sebeple memleketimizi 10 saat geriden takip ediyorum :)Selamlarr :)
Davet için teşekkür ederimYawrukush
Kızlar yaşım 33 ve 117 kiloyum şu an. Boyum 177. Yaklaşık 7 ay önce ikinci kızımı dünyaya getirdim ve karantina etkisiyle de verdiğim doğum kilolarını olduğu gibi aldım ama artık çok sıkıldım gerçekten belim falan ağrıyor dün yeter dedim :) Ancak bir motivasyona ihtiyacım var ve kendimi burada buldum :)
Bu sabah tartıda 116 çıktım. Kahvaltıda müsli yedim, sade bir türk kahvesi içtim. Taze salça vardı öğle yemeğinde bir dilim tam buğdaya onu sürüp yedimŞimdi de filtre kahve içiyorum. Lütfen bana yardım edin
![]()
Merhaba Özge :) Memnun oldum.Aramiza hosgeldiniz oncelikle, ben Ozge, 32 yasindayim, evliyim, 2 oglum var, yurt disinda yasiyorum bu sebeple memleketimizi 10 saat geriden takip ediyorum :)
Burada beraberce destekle, spor ,es yarismalariyla, birbirimizi motive ederek kilo veriyoruz.
Hizli bir sekilde kilo vereceginizi dusunuyorum.
Bebeginizi emziriyor musunuz?
Birde rica etsem hedef kilonuz nedir ve daha once bu zayiflama yarismasina katildiniz mi, yazabilir misiniz :)
Merhabaaa aramıza hoş geldiniz hep birlikteeee vericez inşallah kiloları siz yeterki azimli ve gerçekten istekli olunMerhaba Özge :) Memnun oldum.
Bir kaç gündür artık emzirmiyorum süt bitti maalesefO engel de kalktığı için artık buradayım :)
Aslında dediğim gibi ilk hedefim 2 haneli rakamlara ulaşmak yani 16 kiloyu bi atmak istiyorum üzerimden. 99'u gördüğüm an yeni bir hedef belirlemek istiyorum. Ancak sistem böyle değilse ve net bir sayı vermem gerekiyorsa 85 diyebiliriz. Hayır daha önce katılmadım ve çok bilgi sahibi değilim açıkcası. İlk mesajı okuyordum az önce bilgi edinmek için :)
Final sınavları zamanı çok uykum geldi uyucam diyenlere uyursan ölürsün derdik aklıma o geldi şimdiBen yattım yaa toparlar mıyım akşama![]()