Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dukan yaptığım dönemde yapmıştım :) Şimdi leslie değil de yürüyüş yapmak hedefim hem biraz müzik dinlerim :)) Evde de alt karın için falan bir şeyler yapmam lazım. Bismillah dedik bakalım bugün çoktan çok gider inşallahBastetKK daha önce leslie yapıyor muydunuz?
Amin canim.Gulum hakkinizda en hayirlisi olsun..
Ah o pasta olmamis canim, telafi cezasi geliyor,teyzenede mutlu yillar diliyorum :)
Egzersizini yazmamissin canim , yapabildin mi?
Ah Deryacim, senden mesaj almak ne guzel.
Uzun zamandir aklimdaydin, cok sevindim mesajina..
Annemle bende de kan uyusmazligi olmus, 8bucuk aylik olmadan dogmusum ama gayet saglikli bir bebismisim :)
Her sey cok yolunda gidip ,saglikla, mutlulukla kucaginiza alin canim bebisinizi..
Kizin nasil abla olacagi icin heyecanli mi, sen hamileligini nasil geciriyorsun..
Ben iyiyim canim, corona ayni azalis yok buralarda ama biz kendimizi kapattik dis dunyaya, umarim atlatiriz hepimiz saglikla..
Firsat buldukca haberdar et bizi, kucak dolusu sevgiler canim...![]()
Sagol canim, sukur iyiyiz. Amin insallah az kaldi.bugun yaptım bakalım ilk ikisini... puanlama dk ya göremi olcak canımcım
katılmak istiyorum ama taşınma işi çıktı canım yetiştirebilirmiyim bilemiyorum.
deryacım hoşgeldin nasılsın?? bebişiniz hayırlı olsun. saglıkla mutlulukla alın kucağınıza inşallah.
Sagol canim. Amin.Ben niyeti bozmadimda
Kader bozmus olabilir tansu cok kilo verdi geri alsin diyebil~r
Gebe iken kilo verilir mi acaba
dusmez canim korkma bol c vit ve omega beslen birseycik olmaz
Gecmia ollsun canim umarim saglikca kucagina alirsin
Allah sana bagislasin
Umarım önemli bişey değildir moralinizi bozan
Tesekkür ederımTamam canim muaf tutayim fakat iyi misin, her sey yolunda mi?
Sen hemşire misinTesekkür ederımmoralımı bozan şey iş gorusmesı. Cok ıstedıgım bı iş vardı ben basvurmadım onlar benı bulup aradılar ama o kadar kötü gectıkı hıc beklemıyordum bu kadar kotu gececegını ben cok olumlu umutlu gtmıstım. İşe alım uzmanı ve işyerı hekimi iki koldan cendereye aldılar salak gıbı oldum ve zaten salak gıbıde davranmışım sonradan dusununce o soruya oylemı cevap verılır galan yedım kendımı o kadar özguvenım sarsıldıki anlatamam. Nefret edıyorum ıs görüşmelerinden
ben ısı yapabılırım benım işim o eskı doktorlarım her gttıgı yere cagırıyor benı ama ıkı suslu laf sacma sapan sorular
![]()
Canim ilk hedefin icin 98 diyebiliriz,sonra devam etmek istersen yeni hedef belirleriz.Merhaba Özge :) Memnun oldum.
Bir kaç gündür artık emzirmiyorum süt bitti maalesefO engel de kalktığı için artık buradayım :)
Aslında dediğim gibi ilk hedefim 2 haneli rakamlara ulaşmak yani 16 kiloyu bi atmak istiyorum üzerimden. 99'u gördüğüm an yeni bir hedef belirlemek istiyorum. Ancak sistem böyle değilse ve net bir sayı vermem gerekiyorsa 85 diyebiliriz. Hayır daha önce katılmadım ve çok bilgi sahibi değilim açıkcası. İlk mesajı okuyordum az önce bilgi edinmek için :)
Sagol Deryacim,kardes kiskancligi buyuseler bile oluyor.Amin canim.
Umarim sizin orda da hayat kisa surede normale doner canim. Kizim hem mutlu hem kisjaniyor![]()
Saol caniminşallah hedefine ulaşırsın
Aşırı tuketmiyorum kaptanim hatta kacamaklar bayagi azaldiHarikasin canim..![]()
Benden ne gelecek birazdan bakalim...
Cumaya kadar gider bugun guzel bir menu hazirlamissin, egzersizlerinde guzel oluyor bugun canim :)
Tebrikler Eminecim..
Harikasin canim..
O zaman dans , o zaman renk
Tansucum sen biraz kilo almaya basladin, artik sopayi aliyorum elime, dikkat et biraz yediklerine. hareketin azsa arttir, o kadar ugrasip verdin kilolari, geri almasi cok kolay oluyor ona gore...
Tebriler canimcim..
Tebrikler canim, kolayliklar is yerinde..
Canim hiiic moral bozmak yok..
Yeterince su icemedin, hareketin azaldi dinlendin.
Beslenmende tamamen diyete uygun olamamistir..
1-2 gune o odemler gider, moral bozmak yok..
Nasilsin bugun?
Tamam canim muaf tutayim fakat iyi misin, her sey yolunda mi?
100 gr bir seycik degil, cumaya gider..
100gr hic kotu bir sonuc degil gulum, yarin sabah eksidesin merak etme...
Hosgeldin canimSelamlarr :)
Davet için teşekkür ederimYawrukush
Kızlar yaşım 33 ve 117 kiloyum şu an. Boyum 177. Yaklaşık 7 ay önce ikinci kızımı dünyaya getirdim ve karantina etkisiyle de verdiğim doğum kilolarını olduğu gibi aldım ama artık çok sıkıldım gerçekten belim falan ağrıyor dün yeter dedim :) Ancak bir motivasyona ihtiyacım var ve kendimi burada buldum :)
Bu sabah tartıda 116 çıktım. Kahvaltıda müsli yedim, sade bir türk kahvesi içtim. Taze salça vardı öğle yemeğinde bir dilim tam buğdaya onu sürüp yedimŞimdi de filtre kahve içiyorum. Lütfen bana yardım edin
![]()
Cok guz birgun olmus canim, ben iyiyim kahvalti hazirligindayim,senin gunun nasil gecti
Guzel bir toparlama menusu olmus Denizcim,nasil gecti gunun?
Canim gebelik olma durumunda bir degisiklik var mi?Saol canim
Aşırı tuketmiyorum kaptanim hatta kacamaklar bayagi azaldi
Hosgeldin canim
CanımmSen hemşire misinesmeriiim ?
Canim is gorusmeleri bazen sacma sapan bir sebepten istedigin gibi gitmiyor.Tesekkür ederımmoralımı bozan şey iş gorusmesı. Cok ıstedıgım bı iş vardı ben basvurmadım onlar benı bulup aradılar ama o kadar kötü gectıkı hıc beklemıyordum bu kadar kotu gececegını ben cok olumlu umutlu gtmıstım. İşe alım uzmanı ve işyerı hekimi iki koldan cendereye aldılar salak gıbı oldum ve zaten salak gıbıde davranmışım sonradan dusununce o soruya oylemı cevap verılır galan yedım kendımı o kadar özguvenım sarsıldıki anlatamam. Nefret edıyorum ıs görüşmelerinden
ben ısı yapabılırım benım işim o eskı doktorlarım her gttıgı yere cagırıyor benı ama ıkı suslu laf sacma sapan sorular
![]()
Peki gorusmenin sonucunu bildirdiler mi sana yoksa, sen mi kotu gectigini dusunuyorsun.Canımmdegılım. Tıbbi sekreterim. 2 sene Calıstıgım hastaneden uzak dıye ayrıldım. Suan eşimin işyerınde çalışıyorum. Ama kendı ısımı sevıyorum bıkac hastane aradı ama burası farklıydı. Cok üzüldüm o yuzden
Protein ağırlıklı ya o yüzden doydumharika bir menü olmuş kıskandım çok az yemişsin ama