• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Mathildablue Mathildablue canim adet oldum cok sancim var normalde oncesinde sanci olurdu
Gram hesapli beslenmeye gectim bugun icindede yapicam chalennga
Yawrukush Yawrukush
Regl oldum cok sukur kaptanim bu ayda atlattik 😄😄😄😄
Ben sabah kalkınca yaptım. Zorlamıyor pek rahat yaparsın:)
Bu arada bende gramlık besleniyorum. Kalori saydığım için böylece yedigim seylerde icin daha rahat oluyor porsiypnu ayarlayabiliyprum karbonhidrat olsa da:)

Teşekkürler kaptanım 😊

Yok kız az falan yemedim ki yulaf 300-350kcal, tavuklu salata desen baya yedim ondan aslında 🙂az yemek de güzel bir şey değil ki en güzel dengeli ve sağlıklı beslenmek 🙃

Wowww çok güzel olmuş menün de sporun da 😍😍
Tesekkür ederim 😊 pirinc pilavı bozuyor birsz ama 1 kasık olunca cok az bi kalorisi oluyor. Gramaj ölçerek yiyorum istediğimden azıcıkta olsa yiyebiliyorım

G GCA günaydın eşim kahvaltımı bir avuç çiğ badem ve yeşil çayla yaptım. 200 ip atladım. Sende durumlar nedir? Çok güzel bir gün dilerim.

merhaba eşim, benim işlerim çok yoğundu kahvaltımı ancak 13 de yapabildim. Spor henüz yok ama yapacağım inşallah

Kusura bakmayın dün de kuzenlerime gittik geç oldu o yüzden yazamadım bugün erken yazmaya çalışırım 😄
Dün
Sabah
1 kk peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
5 zeytin
Domates salatalık
3 dilim tavuk füme
1 yumurta

Öğle
100 ml protein sütü

Akşam
5 ızgara köfte
3 kaşık pirinç pilavı
Salata

Su: 2,5L
Spor: maalesef yok yapacaktım ama zamanım kalmadı bugün telafi ediyorum
Mathildablue Mathildablue
Sende katılsana bize april han bacak popo programı 2 hafta:)

merhaba eşim, benim işlerim çok yoğundu kahvaltımı ancak 13 de yapabildim. Spor henüz yok ama yapacağım inşallah
Eşim bugün spor yapıp yapmama konusunda kararsızım. Çok spor yaptığım haftalarda kilı veremiyorum. Lisedeyken yaptığım bayağı da faydasını gördüğüm bi video geldi aklıma bugün bunu mu yapsak 10 dk zaten

Ben sabah kalkınca yaptım. Zorlamıyor pek rahat yaparsın:)
Bu arada bende gramlık besleniyorum. Kalori saydığım için böylece yedigim seylerde icin daha rahat oluyor porsiypnu ayarlayabiliyprum karbonhidrat olsa da:)
Bende sabbah niyetlendim hatta kremlerimi bile surdum ama firsat olmadi bir turlu 2 cocukla adet sancisida eklenince simdi daha iyiyim gece de olsa baslicam

Hosgeldin M Mavimeltem
Ilk sayfada ki Ilk postu okumani Rica edecegim

Ayrica su formuda doldurursan sevinirim

4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :Mavimeltem
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:Öğretmen
Yaşınız :28
Medeni Durumunuz :Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:1 çocuk yaş 1.5
Yaşadığınız şehir:Isparta
Boyunuz :1.68
Kilonuz:85
Hedef kilonuz :60
Kilo alma hikayeniz :Doğum kilosu
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?

Sende katılsana bize april han bacak popo programı 2 hafta:)
Ben bu hafta mezun olucam gibi duruyor ama benim sorunum sanırım daha çok alt göbek, simit sen bu videoyu paylaşınca gördüm de galiba 7 günlük birkaç programını yapıcam april Han'ın 😁 burada Max 1 hafta daha durabilirim çünkü şehirdışına çıkıcam okulum başlayacak o yüzden mezun olmam lazım 😊

Merhaba ben de bu takıma katılmak istiyorum ama ben pazartesi başladım diyete 85 le başladım hedef 60 inşallah boy 1.68 doğum sonrası kilolar ben menümü günlük yazmaya çalışacağım arada da girmeye çalışacağım ama 1.5 yaşında oğlum var biraz zor olabilir
Hoşgeldin canım. Benimde 2 yaşında var bitane biraz zor oluyo evet 🤣
Mathildablue Mathildablue canim adet oldum cok sancim var normalde oncesinde sanci olurdu
Gram hesapli beslenmeye gectim bugun icindede yapicam chalennga
Yawrukush Yawrukush
Regl oldum cok sukur kaptanim bu ayda atlattik 😄😄😄😄
Tüh yaaa oysaki ben senden bu ay ikiz gebelik haberi bekliyodum 😆😆

Bugünkü menümü de paylaşayım
Sabah: bir kase yulaflı süt içine yarım elma rendeledim
Ara: 4 kuru kayısı, 4 çiğ fındık
Öğle: sebzeli kıyma yemeği, tarhana çorbası, yağsız tuzsuz salata, 1 dilim tam buğday ekmeği
Ara: 1 elma, 3 kayısı
Akşam:Tarhana çorbası, 1dilim tam buğday ekmeği, 3 yk yoğurt, yağsız tuzsuz salata
Akşamki arada da sütlü Türk kahvesi veya süt düşünüyorum

Back
X