• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

1601027346139479433013.webp
Gecen cuma 70
Bugun 69.9
Fark 100 gr
aydingelini aydingelini

Ara derken tedaviye ara anlamında demiştim canım. Biz her zaman yanındayız canım 🥰 kendi adıma elimden gelebilcek her şeyi yapabilirm istediğinde 🥰
Zaten ara vercez canim bir sure 3 senedir ilac ilac hormonlarim alt üst oldu vucudum biraz dinlensin cok yıprandım . Cok tesekkur ederim canim ya😊

İlk hafta bende 200 gram vermiştim diyete alışma süresidir takmayın kafanıza.Spor olarak leslienin walk at home videolarını şiddetle tavsiye ederim ben onlarla kilo veriyorum hatta üstüne akşamları 40 dk felan yürüyüş yapsanız efsane olur.Tartı fotosu atmak zorunlu diye biliyorum ama kaptan Yawrukush Yawrukush gerekli bilgiyi verir zaten.
Biliyorum Leslie yapıyordum bi ara güzel kilo verdirir aslında da benim sadece yürüyüş yapmaya zamanım oluyor bugün mesela sabah 8.00 kalktım dersim vardı onu bitirdim kahvaltı hazırladım bebiş evde çok sıkılıyor diye onu pikniğe götürdük 12.00 de geldik mutfağı topladım 14.00 te yine canlı dersim var oğlan uyanmadan bi yürüyüş yapabilirsem uyandıktan sonra yemeğiydi oğlanı parka götüreyim dönüşte ev işi☹️

Yol uzun olsada beraber cok keyifli oluyor :)
Ben beden egitimi ogretmeniyim, beslenme ve diyetle ilgili yardima ihtiyaciniz olursa bana ya da kaptan yardimcilarimiza her zaman danisabilirsiniz.
Ilk sayfada kurallarimiz var onlarida okumanizi tavsiye ederim.
Genel olarak her aksam menulerimizi , su miktarimizi ve egzersizlerimizi yaziyoruz, ev isleri de, ofis isleri hareket ettigimiz her seyi egzersizden sayiyoruz :)
Pazartesi gunleri kontrol tartimiz var tartilip yaziyoruz, cumalarida yarisma var takimlar arasi ac karnina tartilip ,tartimizin fotosu ile kilomuzu paylasiyoruz.
Cuma gunleri eslestirme yapiyoruz kendi aramizda ve her gun spor yarismalarimiz oluyor.
Takimla kisa surede kaynasacagina eminim canim, burada aile gibi oluyoruz:)

Canim bal, pide ,dondurma hepsi ustuste, tarti oncesi olmamis.
Kucuk bir telafi cezasi geliyor.
Su ve egzersizine laf yok :)
Birde haftaya deneme suren doluyor canim, boyle istikrarla devam edersen esas listemizde olacaksin :)

Konus canim , konussssss Birgaripanne Birgaripanne :)))

Sagol Senemim sen nasil oldun?

Mesajinin son cumlesi icimi yakti gecti..
Insan tanimadigi, yuz yuze gormedigi birininde acisini hissedermis meger..
Guzel gunler, guzel haberler gelecek, ben eminim sen bize bebek haberi vereceksin,hep oyle doguyor icime, ogun tum kizlara dilediginizi yiyin diyecegim, bebisimizin guzel haberinin odulu olacak, kutlayacagiz cumbur cemaat..
Uzme gulum canini, Allah buyuk, gelecek o gunler...:dua::dua:

Canim eksik olma, soguk bir sey de yiyip icmedim, cozemedim bu durumu..
Takipteyim kendimi bgun en iyi hissettigim gundu, insallah tamamen normale donerim..

Ara ogun guzel fikir canim, egzersizde de degisiklik yapbilirsin.
Illa protein yiyecegim diye zorlama kendini, 1 hafta sebze yemegi ye mesela..
Sebze yiyerek harika kilo verdim hem kendim hem yakin arkadasim.
Aslina bakarsan protein yiyelim dememizin sebebi hem tok tutmasi, hem kas yapimima yardimci olmasi..
Surekli protein yemeden de kilo verilir canim..

Cok seviniyorum canim, eskisi gibi menulerini hergun goruyorum diye, yazmadan edemedim.
Nasilsin, annen nasil, isler nasil?

Hedef kiloyu yanlis yazmisim, duzeltirim canimcim, icim buruk..
Sizler geliyorsunuz, kendinizi sevdiriyorsunuz, alistiriyorsunuz, sonra mezun olup, izin alip gidiyorsunuz...
Gitmek size kolay da , biz kalanlara kolay degil..
Yinede gozluklerimi takacagim, dolan gozlerim belli olmasin diye, bir yawrukushum daha yuvadan ucuyor diye....:cool:
Ahh bu menuyu okumak hic kolay olmadi..
Yaslaniyor muyum motiveytidim...
Gelecek misin cee ee demeye, arada yoklayacak misin bizi...:KK61:

Toplam 4 dilim ekmek olmus canim, oglen ve aksamda yogurt olmus menude..
Mesela en fazla 1 dilim ekmek yemeye calissan ogunlerde ve yogurdu da 1 ogun tuketsen cok cok daha guzel olur :)
Egzersizinde gayet guzel :)

Bir ailende biziz senin, ara vermek yok gulum...:KK200:
Ah be kaptanım, 😢
Ayrılmak kötü ve hiç kolay değil aslında ama yol güzel, sizleri tanımak güzel, hep beraber amaç peşinde olmak ve ulaşmak güzel ben bu tarafından bakacağım hep, burası olmasa ben bu kiloya da gelemezdim, sizleri de tanıyamazdım, ayrıca dünyanın en iyi kaptanına da sahip olamazdım bunun için ne kadar teşekkür etsem az 😊
Yavrukuş uçmayı öğrendi kaptanım, tabi ki arada sırada yuvaya uğrayacak, ansızın bir selam çakacak 😄

Bugünleri de görüyorum, içim şu an çok buruk biraz geç yazmak istedim
Geçen cuma: 66.6
Bugün: 65.7
Fark: 900 Gr
Yüzde: 1,35
Uzun süredir bu kadar eksi de görmemiştim, sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim ama işte gidiyorum... 😢😢😢
Mathildablue Mathildablue Yawrukush Yawrukush
pesto26 pesto26

Eklentiler

• IMG_20200925_112157.webp
    IMG_20200925_112157.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 21
Sevindim canim iyi olmana, bizlerde iyiyiz , kendi adima hala tombulum mesela :)
Bekleriz sohbete , gorusmek uzere..

Regli oldun mu canim?
Her sey yolunda mi?

Tamamdir canim :)

Hosgeldiniz aramiza, ben Ozge, 32 yasindayim, evliyim ,2 oglum var, takim kaptaniyim, beden egitimi ogretmeniyim.
Kilolari beraberce veririz umarim :)

Hepsi ust uste gelmis, sen doktoruna boyle bir is yeriyle gorustugunu ama pek istedigin gibi gecmedigini soyle bence, ki tanidigin birisi sonucta, bunu soyleyebilirsin bence canim.
Hakkinda en guzeli en hayirlisi olsun.

Gozunaydin canim :)

Harikasin.. :nazar: :nazar:

Ilk gun icin menun oldukca guzel, birkac gune, menu duzeninde tamamen oturur eminim canim :)

Menunde borek ve kek var canim ama bunun haricinde birtek cacik yiyerek gunu kurtarmissin...

Cok uzuldum bu habere ani oldu benim icin Denizcim..
Cok alistik sana canim, kilo vermeye ara versen bile bizimle olursun diye dusunmustum.
Tamamen kopmazsin bence bizden canim, vedalasmiyorum...:KK200:

Ah sen bizi birakiyor musun yani bu durumda pestom, hic ugrayamayacak misin takima bundan sonra?
Esas listedesin de biliyorsun canim..
Ben biraz mide rahatsizligi cekiyorum 2 gundur onun haricinde iyiyiz canim..
Ozlendin pestom...
Yok yok kesinlikle bırakmıyorum. Listede olduğum için kendimi dizginliyorum sadece aktif olamadım kuşum. Söz olacağım ama..
bildirimim geliyor.
Bu sabah hemencik tartıldım güncelleme yapmak için:
70.1 geldim gene.
Burda olmasam 73-74 den el sallardım TR dönüşü. 🤭

Günaydın kızlar dünki menümü yyazaum , bebeğim ateşlendi çok sık giremiyorum ama menümü aksatmiim
Sabah
1 h yumurta
Sade filtre kahve

öğle
1 kase mercimek çorbası
1 p ıspanak
150 gr yoğurt

ara
5 küçük anasonlu gevrek

Akşam
1 kase yoğurtlu semizotu

Su:2lt
Spor: ofis
Yawrukush Yawrukush

MotivatedAlready MotivatedAlready kuzum benim bana bildirimler eksik gelmeye başladı, etiketlediğini tesadüfen gördüm.
Nasıl güzel inceldin sen böyle, tütüt maşallah (tütü yazmadan edemedim:)), süpersin süpeerrrrrr 🌸🌸💕💕🤘🤘👌👌🍓🍓
Yaaa çok teşekkür ederimmm 🙈 biraaz öyle oldu 😋 sana verdiğim sözü tutacağım bugün iskenderle olmasa da 😁😁, ama sen de hedefine ulaştığında mutlaka beni de ziyafete çağır 😊 seni de özlicem kız 😢

Back
X