• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

IMG_20201002_093919.webp

Geçen cuma 68.8
Bu cuma 68.2
Fark 600 gram
Yüzde 0.87
Mor Vampirella Mor Vampirella

Günaydınlar bugun çok mutluyum tartıda eksilenleri görünce kendime bi güven geliyo ki sormayın ben bu işi yaparım diyorum
Pazar günü tartılınca 110.5
Güncel 108.5 foto nası ekleyeceğim dosya ekle dedim ama Yapamadım
Uygulamadan giriyorsan eklenmiyor canim
Siteden gir
Tebrik ederim umarim bir an once yaklasirsin bana 😇😇😇
Eki Görüntüle 2699239
Geçen cuma 68.8
Bu cuma 68.2
Fark 600 gram
Yüzde 0.87
Mor Vampirella Mor Vampirella
Tebrikler canim

Yawrukush Yawrukush stitch stitch
Günaydın hanımlarrrr 🥰
Dün evlilik yıl dönümümdü andan gelemdimmm pekk 🙈
Dünki menüm
Kahvaltı zeytin 4 tane 1 haşlanmış yumurta
Öğlen köfte 4 tane
Akşam eşimle dışarıda yedik ama çok yemedimm
3 saat yürüyüş
2.5 lt su
😍

Gunaydınnn
Igrenc bır hafta bu hafta soylemek bıle ıstemıyorum ınsan kaçamak yapmaz ve artı cıkarmı ya
Gecen cuma 63
Bu hafta cuma 63.80
Daha dun tartıldım 63.000 cıktım nasıl bu sabah 800 gram almıs oluyorum acaba bu nedır boyle yaa artık pes edıcem salıcam yeterr

şartlarınız uygunsa bişey yemeden bir kaç saat sonra bir daha mı tartılsanız acaba. Dünle bugün arasında bu kadar fark olmaz çünkü

Son düzenleme:
Menuler sorun degil Banucum, cok az kaldi mezuniyetine, yinede emin misin yarin izne ayrilmak istediginden canim?

Egzersize gore degisir canim.
Agirlikla yapilan, kas kitlesini arttiran tarzda egzersizler, kaslarda odeme sebep olur, bu odem kisa surede gecer ama 2-3 gun tartiya arti olarak yansiyabilir.
Bu sebeple tarti oncesi 1-2 gunu hafif egzersizlerle (yuruyus gibi) gecirmek en guzeli canim..

Canim istedigin kiloya inince kilo koruman gerekir..
Cunku istediklerini yer, egzersizede cok vakit ayiramazsan misal, kilolar geri geliyor.
Kilo korumada kendine bir kilo araligi belirleyip, mesela diyelim ki hedefin 60 kg , 61-62 kilo gormeye basladin tartida, diyetteki gibi 60 kg.ya inene kadar dikkat eder sonra ,belirledigin duzende yemeye devam edebilirsin.
if meselesine gelirsek , gunde 2 ogun yemeye devam edebilirsin.
Fakat duzenli olarak her turlu besin ogesinden yeteri kadar almalisin.
Yani vucudunun ihtiyaci olan seyleri 2 ogunde ona verebilirsin, ancak diyet yapiyormus gibi aralikli oruclarin saatini beklemezsin mesela.Kendi hayatina gore ayarlarsin yeme saatlerini canim... :KK200:

Olabilir canim diyet uzun soluklu bir surec, sende robot degilsin.
Arada boyle zamanlar olabilir, dert etme :)

Cok sevindim canim, gayet iyi gidiyorsun zaten :)

Takim senin, soz verdin, toparlaninca bekliyorum..:KK200:
Acil sifalar Senemim, tatli kizinida operim yanaklarindan canim..

Guzel bir gun olmus canim :)

Gayet guzel birgun olmus Aysecim ,cok begendim :)
Hayır yawrukuşum gitmek istemiyorum bu kadar artı çkacağımı hiç düşünmedim takımın ortalamasını baya düşürdüm ve çok sıkkınım haftaya hepsini vermek için buradayım gitmiyorum

geçen hafta: 59.7
Bugün : 61.0
Fark: 1.3 kg
Yüzde: -2.1

tüm takım arkadaşlarımdan özür diliyorum inanın keyfi değildi , hep bi moral olsun diye arkadaşlarla oturmalar birşeyler yemeler, moral olsun diye evden de eşim kayınvalidem birşeyler yaptı aldı getirdi ben de yedim evet aslında moral oldu ama ona rağmen kendimi hala kötü hissediyorum.onun dışında arkadaşımın babası kanser oldu kemiklere de sıçramış durumu iyi değil, ona da çok üzüldüm... Bugün de annemler anneannemin kabrini ziyarete gidecekler ben uzaktan ayrı şehirden haber alıyorum sadece.
neyse çok uzatmiim gerçekten özür dilerim hepinizden haftaya toparlicam söz veriyorum
Birgaripanne Birgaripanne 😞
C0AAC79B-CC5E-498B-BEDD-EDF442160770.webp

Günaydınlar bugun çok mutluyum tartıda eksilenleri görünce kendime bi güven geliyo ki sormayın ben bu işi yaparım diyorum
Pazar günü tartılınca 110.5
Güncel 108.5 foto nası ekleyeceğim dosya ekle dedim ama Yapamadım
Uygulamadan giriyorsan eklenmiyor canim
Siteden gir
Tebrik ederim umarim bir an once yaklasirsin bana 😇😇😇

Tebrikler canim
İnşallah canım bide normal site den deneyim foto eklemek zorundayız demi

Back
X