• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar günaydın dün uyumuşum menümü yazayım
Sabah
1 yumurta
Sade filtre kahve

öğle
1 kase ayran aşı çorbası
1 p zeytinyağlı taze fasulye

ara
1 yeşil elme

akşam
3 cm çapında tavada pişmiş mücver 5 ader
Yarım kase köz patlıcan salatası

su:2 lt
Spor: ofis ev işleri
Yawrukush Yawrukush @_Vera_
Gunaydin canim, bir onceki sayfadaki menu tablomuzu guncelledim, menunu ekledim canim :)

bnnu bnnu eşim ben galiba yarın artı çıkıcam öyle şiş hissediyorum karnımı midem bulanıyor karnım ağrıyor bi tuhafım
Sabah 3 tane kuru üzüm 1 domates
Öğle 2 yumurta 1 domates birazcık tulum peyniri
Akşam 1 fırında pişmiş karnı yarık 1.5 yk tavuk göğsü 2 kornişon turşu
Spor 2 bin adım
Su 2.5 lt
Arrietty_ Arrietty_ Yawrukush Yawrukush
Menülerin güzeldi canım şişkinlik gidince verdiğini görürsün moralini bozma
Gunaydin canim, bir onceki sayfadaki menu tablomuzu guncelledim, menunu ekledim canim :)
Teşekkürler özgecim , 3 güne regl olucam haftaya artı çıkmak da istemiyorum izin alabiliyor muyum

Kilo bildirimi
Geçen cuma: 61.0
Bugün:59.7
Fark:1.3 kg
Yüzde:2.13
Yawrukush Yawrukush @Tanssss
Aldığım kiloları geri verdiğime göre ben izne ayrılabilir miyim 🤭 izne ayrılma dönme şartları neler pek bilmiyorum ama
Eki Görüntüle 2702119
Canim istersen izne ayrilabilirsin , izne ayrildiktan sonraki 2 hafta listeye giremiyorsun , 2 hafta sonra izne ayrildigin kilo ya da ondan daha az oldugun kilo ile donebilirsin.
2 hafta olmak durumunda degil iznin, en az 2 hafta olmak zorunda.
Ama sen 58.9 kilo olursan, yani 800 gram daha verirsen , ki ben senin yerinde olsam haftaya o 800 grami veririm, bu durumda mezun oluyorsun Banucum..
Hic izinle ugrasmadan 800 gr daha verip mezun olabilirsin.
Ama yok bugun mutlaka ayrilmak istiyorum izne dersende ,yazarim iznini canimcim :)

Kilolarimizi hatirlayalim kizlar :)

*** 4. Takım 695. Etap ***

bnnu (61///%)
aydingelini (66.8///%) Izne ayrilmak istiyor, 1.izin hakki.
MorVampirella(68.4///%)
pesto26 (70.1///%)
sserendipity (76.1///%)
GCA (58.9///%)
blume90 (52.6///%)
_Vera_ (68.2///%)
Smneapdullah (74.2///%)
barga (73.4///%) 689. etapta izne ayrilan uye geri dondu, yuzdesi 6'ya bolundu.

4. Takım ortalaması: %

***Citir mi Citirlar (Yarisma disi listemiz) 695. Etap***

stitch (68.2///%) 67.4 kg ile, 658.etapta izne ayrildi.
Tanssss (70.4///%) 690. etapta izne ayrildi.
Fitfiliz (70.6///%) 629. etapta 64.7 kg ile mezun olan uye geri dondu.
Yawrukush (69.4///%) 643. etapta mezun olan uye geri dondu ,baslangic kilosu:70.1, hedef:60
Beklenen2 (69.2///%) Saglik sorunlari nedeniyle 681. etapta saglik iznine ayrildi.
fyzanur (56.1///%) Saglik sorunlari nedeniyle 681. etapta saglik iznine ayrildi.
Arietty_ (66///%) 681. etapta izne ayrildi
esmeriiim (63.8///%) Yeni uye, baslangic tarihi:31.05.2020, baslangic kilosu:66.1 , hedef:59
Hyperborea17 (58.1///%) Yeni uye, baslangic tarihi: 16.06.2020, baslangic kilosu:62.6 , hedef:55
Mavimeltem (83///%) Yeni uye, baslangic tarihi:23.09.2020, baslangic kilosu:85, hedef:60
Sivaskayseri (108.5///%) Yeni uye, baslangic tarihi:29.09.2020, baslangic kilosu:110.5, hedef:80
Canfeb (67.4///%) 682. etapta 66.5 kg ile izne ayrilan uye geri dondu. Baslangic tarihi:01.10.2020, baslangic kilosu: 68, hedef: 60
Ozlemlerhayallar (72.6///%)
Yeni uye, baslangic tarihi:05.10.2020, baslangic kilosu:72.6 , hedef:60
pisi pisi kopatim (67///%) 665. etapta ,58.7 kg ile mezun olan uye geri dondu, baslangic tarihi:06.10.2020 , baslangic kilosu:67, hedef:59

Guzel arkadaslarim heyecanla kilo bildirimlerinizi bekliyorum, benim icin dinlenme vakti..
Sizlerde acele etmeyin ,saat 17'ye kadar bildirimlerinizi yapabilirsiniz.
Ac karnina, mumkunse wc sonrasi ve kiyafetsiz tartilmaya calisin :p basgul hepinizi guldursun...

DIPNOT 1: Odul ogunu yapmak isteyen arkadaslarim bugun ya da yarin oduller yapilip bitiriliyor, unutmayin.

DIPNOT 2 :Es yarismasinda 1. olan arkadaslarim ,bu haftanin eslerini kendileri sececekler odul olarak..
Opuyorum hepinizi...:KK15:

Canim istersen izne ayrilabilirsin , izne ayrildiktan sonraki 2 hafta listeye giremiyorsun , 2 hafta sonra izne ayrildigin kilo ya da ondan daha az oldugun kilo ile donebilirsin.
2 hafta olmak durumunda degil iznin, en az 2 hafta olmak zorunda.
Ama sen 58.9 kilo olursan, yani 800 gram daha verirsen , ki ben senin yerinde olsam haftaya o 800 grami veririm, bu durumda mezun oluyorsun Banucum..
Hic izinle ugrasmadan 800 gr daha verip mezun olabilirsin.
Ama yok bugun mutlaka ayrilmak istiyorum izne dersende ,yazarim iznini canimcim :)
Ahh ah 800 gr az gibi ama çok gibi de 😄 haftaya reglim özgecim artı çıkmaktan takımı etkilemekten korkuyorum, liste dışı menümü ve sporumu yine yazarım yine dikkat edicem sadece takımda artı gözüksün istemiyorum , bırakmam artık 58 olana kadar vee son kararım 😊

Ahh ah 800 gr az gibi ama çok gibi de 😄 haftaya reglim özgecim artı çıkmaktan takımı etkilemekten korkuyorum, liste dışı menümü ve sporumu yine yazarım yine dikkat edicem sadece takımda artı gözüksün istemiyorum , bırakmam artık 58 olana kadar vee son kararım 😊
Tamam canim iznin simdiden hayirli olsun o zaman, opuyorum.. :KK200:

Günaydın Kızlar,
Hepimiz için mutlu bir hafta olsun
Geçen hafta 58,95
Bugün 58,05
Fark 900 gr
Yüzde 1,52
Hyt-123 Hyt-123 ABE029F3-90D0-43FC-8205-C3D823FA6301.webp

Kilo bildirimi
Geçen cuma: 61.0
Bugün:59.7
Fark:1.3 kg
Yüzde:2.13
Yawrukush Yawrukush @Tanssss
Aldığım kiloları geri verdiğime göre ben izne ayrılabilir miyim 🤭 izne ayrılma dönme şartları neler pek bilmiyorum ama
Eki Görüntüle 2702119
@_Vera_ eşim iznimi yazma telaşından etiketlememişim seni , tartı sonucun şişkinlikten dolayı artı çıksa da ki ben eksi çıkacağını da düşünüyorum menülerin iyiydi 😉 güzel bir haftaydı teşekkür ederim :KK200::KK37:

Guzel arkadaslarim heyecanla kilo bildirimlerinizi bekliyorum, benim icin dinlenme vakti..
Sizlerde acele etmeyin ,saat 17'ye kadar bildirimlerinizi yapabilirsiniz.
Ac karnina, mumkunse wc sonrasi ve kiyafetsiz tartilmaya calisin :p basgul hepinizi guldursun...

DIPNOT 1: Odul ogunu yapmak isteyen arkadaslarim bugun ya da yarin oduller yapilip bitiriliyor, unutmayin.

DIPNOT 2 :Es yarismasinda 1. olan arkadaslarim ,bu haftanin eslerini kendileri sececekler odul olarak..
Opuyorum hepinizi...:KK15:

Ben goz korkutmaya calisip cezayi sildiremezsek ödül yok dedim. Sen naaaptin kaptan :D

Cok iyisin :))

Guzel birgun olmus canim :)
Canfebcim 66.5 kilo olursan listeye dahil olabiliyorsun canim.
Fakat 2 izin hakkinda bittiginden, lsteye girersen hic izin almadan mezun olman gerekecek.Listeye girmek istiyor musun yoksa liste disinda mi kilolari vermek istiyorsun canim?
Girmek isterdim canim ama 66.5 olamamışim:olamaz:

:KK200: En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.​
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.​
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
:KK200::kk77:
CARSAMBA VE PERSEMBE GUNLERI MENU VE SPOR CIZELGEMIZ:kk77::KK200:
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.​

@Mavimeltem , Sismaniye Sismaniye nerelerdesiniz kizlar?
Bana bölgesel bir ceza bulsak bel ve göbek için ya da jj 🤔

:KK200: En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.​
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.​
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
:KK200::kk77:
CARSAMBA VE PERSEMBE GUNLERI MENU VE SPOR CIZELGEMIZ:kk77::KK200:
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.​

@Mavimeltem , Sismaniye Sismaniye nerelerdesiniz kizlar?
kaptanim.diyete baslayamadigim icin menu paylasmak istemedim. sabah tartildim. kilom 67.3
bugunden itibaren menulerimi de paylasacagim :KK51:

Back
X