• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

iyi geceler... bu aksam yegenimin doğum günü vardı istemeden biraz kaçırmıs ısrarlara karşı koyamamış olabilirim:oops:
9.30
1 yumurta 8 zeytin 2 kaşık kadar çökelek karışık yeşillikler,1 kasık kahvaltılık kırmızı biber 1.5 dilim t.b ekmeği
ara 1 dilim ayva
17.30
3 kasık fasulye kavurması bol salata ve karalahana salatası
ve sonra doğum gününde 1 dilim triliçe

adım sayım 9000 civarıydı sanırım. tel sarjı bitti kapandı şuan bakamıyorum.
1 saat de temizlik var.
Yawrukush Yawrukush Birgaripanne Birgaripanne çok ısrar ettiler kıramadım :(
triliçe için cezama razıyım kaptiş

Oyı geceler kızlar yatmadan menumu yazayım
Off mısafırım vardı haftasonları olmuyor bu ıs ya
Sabah 13:00 kahvaltı
Ara salatalık 1 dılım peynır
Aksam 19:30 yemek
Su saymadım
Spor parktakı aletlere gttım
300 ayakta bısıklet gıbı bı alet vardı
100 de yanlara dogru gıt gel yapan bısey😂 adlarınıda bılmıom ya🤣
Ama baklava yrdım 1 tane allah benı bıldıgı gıbı yapsın emi😡
Yawrukush Yawrukush Fitt_anne Fitt_anne
Sevgili eşim kahvalti pek güzelde akşam baklava felan olmamis sanki🙄Napsakki yarın iyi bir spor mu yapsak😉

İyi akşamlar
11.10. pazar
Sabah(9:00)
1/2 dilim ekmek
1 kk peynir

Ara(11:00)
1 mandalina

Öğle(14:30)
1 kase ezogelin (1.5 kepçe)
10 tane üzüm
Kahve

Akşam (18:30)
4yk taze fasulye
1 kepçe domates çorbası

Su:3 lt spor: 15 dk dans adimsayarin şarjı bitmiş adımlar sayılmadı bugün
Hyt-123 Hyt-123 Yawrukush Yawrukush Birgaripanne Birgaripanne @
Guzel birgun olmus canim :)

Benimde akıllı saatim var ama bozuk mu acaba :KK70: maşallah deyim gerçi ben saati birgün taksam diğer gün yerinde yeller esiyor , telin bulma ozelligi var ama şarj gitmesin diye açmayınca alışkanlık haline getirmek gerekli
Benim akilli saatimde tele bagli ama bluetooth ile bilgi aktariyorlar birbirlerine :)
Saatten mi bilmiyorum esimde baska bir markanin saati var, ben benimkinden memnunum ve cok kez takip ettim dogru sayiyor adimlari..Ben gercekten oturmuyorum , muhtemelen ondan cok adimlarim. :)

Su saymadım
Canim hafta sonu dagitinca hafta ici sadece toplamakla geciyor..
Sonra istedigin gibi gitmiyor kilolar gulum...

iyi geceler... bu aksam yegenimin doğum günü vardı istemeden biraz kaçırmıs ısrarlara karşı koyamamış olabilirim:oops:
9.30
1 yumurta 8 zeytin 2 kaşık kadar çökelek karışık yeşillikler,1 kasık kahvaltılık kırmızı biber 1.5 dilim t.b ekmeği
ara 1 dilim ayva
17.30
3 kasık fasulye kavurması bol salata ve karalahana salatası
ve sonra doğum gününde 1 dilim triliçe

adım sayım 9000 civarıydı sanırım. tel sarjı bitti kapandı şuan bakamıyorum.
1 saat de temizlik var.
Yawrukush Yawrukush Birgaripanne Birgaripanne çok ısrar ettiler kıramadım :KK43:
triliçe için cezama razıyım kaptiş
Nice guzel yaslar diliyorum canim yegenine ama keske kontrol tartisi oncesi tatli olmasaymis...

PAZAR MENUM
Sabah

20201011_103230.jpg

Ara
Filtre kahve
%72 kakaolu bitter cikolata
1 avuc patlamis misir

Aksam (ocakbasi Turk restoranina gittik,kimsenin canini cektirmemek icin foto paylasmiyorum)
2 kasik saksuka
Bol coban salatasi
2 buyuk parca koz biber tursusu
300-400gr izgara kirmizi et

Arkasindan 2 bardak cay , 1 sade Turk kahvesi (kozde😍)

Su:2ltye tamamlayacagim.
Spor: Adimlarimi yatarken paylasacagim Canfeb Canfeb

:KK200: En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.​
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.​
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
:KK200::kk77:
PAZAR GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ:kk77::KK200:
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.​

IsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
esmeriiim esmeriiim :cool: :cool::halay::halay::KK200::KK200:ODUL SPOR?:KK36::KK36:150IA
:KK59:
@MorVampirella :cool::cool::halay::halay::KK200::KK200::21: :21::nazar::nazar:MUAFMUAF
Yawrukush Yawrukush 100IA :cool::halay::halay::KK200::KK200::21::21:ODUL :nazar::KK68::KK68::KK59::KK59:
FitFiliz FitFiliz -:halay::halay::KK200::KK200:
stitch stitch ODUL :nazar:ODUL :KK36:15DK A
@pisi pisi kopatim:nazar: 30MODUL :KK68:
@_Vera_:cool::cool:10DK A :halay::KK200::KK200::21::21:MUAFMUAF:KK59::KK59:
G GCA :cool::cool::halay::halay::KK200::KK200::21::21:ODUL :nazar::KK68::KK68::KK59::KK59:
@nanekekikODUL :KK68::KK59::KK59:
Canfeb Canfeb :cool::cool::halay::halay:2 MIL LESLIE:21::21::KK68::KK68::KK59::KK59:
@Sivaskayseri:cool::cool::halay::halay::KK200::KK200::21::21::nazar:MUAF:KK68:MUAF:KK59::KK59:
@Ozlemlerhayallar:cool::cool::halay::halay::KK200::KK200::21::21::nazar::nazar:ODUL :KK68:1ODK A
:KK59:
B barga :KK68::KK68:10DK A:KK59:
Birgaripyolcu06 Birgaripyolcu06 :KK59::KK59:
Arrietty_ Arrietty_ :cool::cool::halay: :halay::KK200::KK200::21::21::nazar::nazar:ODUL :KK68::KK59::KK59:
Hyt-123 Hyt-123 30M :cool::halay::halay::KK200::KK200::21:SPOR?:nazar::nazar:ODUL :KK36::KK59::KK59:
Fitt_anne Fitt_anne :KK59:5 DK BISIKLET
sserendipity sserendipity ---:21::21:ODUL :nazar::KK68::KK68:50M :KK59:

Gunaydin 4. takimin citirlari, hepinize cok mutlu ,saglikli bir hafta diliyorum. :KK200:
Bugun KONTROL TARTI gunumuz, kilolarimizi gorelim, kemerlerimizi sIkalim.:p

Kontrol tarti bildirimimizi soyle yapacagiz;
Gecen cuma gunku kilomuz : XX

Bugunku kilomuz: XX
Cuma gunune hedefimiz: XX

Cuma gunu icin hedeflerinizi mutlaka yazin, tablo hazirlanacak ve kimler hedeflerine ulasti, kimler ulasamadi tablo ile bilgilerinizi tutacagiz..Bugun sadece kilo bildirimi yapiyoruz, fotograf yuklemenize gerek yok.Tarti fotograflarimizi sadece cuma gunleri yarisma oncesi paylasiyoruz, hepinizi opuyorum.:KK15:

Menüm
Sabah 1 h yumurta peynir domates ytaze nane dereotu
Ara incir peynir
Ogle 2 dilim kakao kek( diyette oldugumu unutmusum😢hafta sonunun madurlarindandim)
Aksam ispanak yogurt tarhana corbasi
Ara incir tarcinli yogurt
Spor cezalarim( 10 DK adimlama 20 jambing jucks 20 squat) 10000 adim 20 dk doga yurusu 15 dk lesse 1 mil ( ilk defa yapiyorum) 150 squat
Su 3.5 litre
Arrietty_ Arrietty_

Selam esim 😊
Evet hepsi guzel diyet de oldugunu unuttugun kisma kadar. Kiz nasil unutursun :KK45:
3 x 20sn plank
10dk adimlama
20 Squat cezasi benden

Su saymadım

esmeriiim esmeriiim aksam Yemek :KK48: Kisir degil mi o :confused: birde baklava ha :KK4:
Seni esinin ellerine birakiyorum

Sevgili eşim kahvalti pek güzelde akşam baklava felan olmamis sanki🙄Napsakki yarın iyi bir spor mu yapsak😉
yapayım tamam ne tarafa doğru ölem ben pis boğaz ceylan böğğ😡🥺 o kısırın hepsını yemedım yarısını yedım
Selam esim 😊
Evet hepsi guzel diyet de oldugunu unuttugun kisma kadar. Kiz nasil unutursun :KK45:
3 x 20sn plank
10dk adimlama
20 Squat cezasi benden

esmeriiim esmeriiim aksam Yemek :KK48: Kisir degil mi o :confused: birde baklava ha :KK4:
Seni esinin ellerine birakiyorum
tamam yapacam bu aksam 🥴 150ıa ne demekki tabloda yazıyor hangı spor o

bu sebepten kaçamakları pazara kadar uzatmamak gerekli telafisi olsun diye
şuan pik yapmış tam yaşındayım :KK70:
evet ödül öğünü ödül gününe dönüşünce işler karışıyor

aynen abla ama gece gece hallettik kahvaltıda yiyeceğim günü de etkilememis olur
ahh yazık olmuş somona ama insan çok acıkınca gozu dönüyor şeker düşüyor o acliktaki çizgiyi kaçırmamak lazım . Adım sayın süper :KK9:
süpersin eşim birde 2 saat yürüyüş var :KK9:
geçmiş olsun canım şimdi nasıl
10 saat fark ile iyi idare ediyorsun kaptanım benim beynim yanardı
ya kuzu sen birşey yememissin ki :KK43:
güzel menü afiyet olsun
Amin kolik ne zormuş meğer şimdi uyutabildim . Benim oğlum 2800 kızım 2500 ama oğlum çok iştahsız kilosu sınırda hep ama kız böyle giderse baya iştahlı doyamadiginda sesini sağır sultan duyar o denli :anne:
kahvaltıda tuketecegim canım yarın sabaha kaldı hem sabah olması iyi akşama kalmamis olur esim gelip gider yer bitirir :)
bende 32 yıldır Ankaradayim ama benim vazgeçilmezim Karadeniz lise yıllarım çok güzeldi ama Ankara'da üni zaten Afyon'da okudum
Allah rahmet eylesin canım Rabbim taksiratini affetsin
suyuda artirsan azıcık süpermiş
bulgur yarım tabak kaç kaşık civarı canım senin tabak peynir dilimi gibiyse baya sıkıntı :KK70:
ay bayılırım somona nasıl hayır dedin
güzel menu canım afiyet olsun

Gayet güzel bir menü afiyet olsun
Evet iş yerime yürüyerek gidip geliyorum ☺️ Gidişim 1 saat gelişim bir saat sürüyor 😂gerçi dün köpek peşledi ama 😅korkmasam bu gün yürüyerek tekrardan gideceğim

Dünkü iğrenc yedıkelrıme ragmen bu sabah eksi çıktığıma inansammı yoksa amaann bu tartı ıyıce salaklaştı mı desem
cuma 63.600
Pazartesı 63.000
Umarım tartı beni kndrmıyodur🙄
Kandirmiyordur cnm kosturmanla tölera etmişsindir yediklerini Belkide💃💃Tebrik ederim👏👏 cumanın hedefini yazmamışsın ?
Ama bu benden ceza almanı engellemiycek🙄😁

yapayım tamam ne tarafa doğru ölem ben pis boğaz ceylan böğğ😡🥺 o kısırın hepsını yemedım yarısını yedım

tamam yapacam bu aksam 🥴 150ıa ne demekki tabloda yazıyor hangı spor o
İp atlama zannedersem cnm
Benimde sana cezam bugunki tartinin karşılığı için içine sığmıyordur zaten şöyle bir 10 dk zumba Ankara havası yada Mezdeke oynayabilirsin 😂

bu sebepten kaçamakları pazara kadar uzatmamak gerekli telafisi olsun diye
şuan pik yapmış tam yaşındayım :KK70:
evet ödül öğünü ödül gününe dönüşünce işler karışıyor

aynen abla ama gece gece hallettik kahvaltıda yiyeceğim günü de etkilememis olur
ahh yazık olmuş somona ama insan çok acıkınca gozu dönüyor şeker düşüyor o acliktaki çizgiyi kaçırmamak lazım . Adım sayın süper :KK9:
süpersin eşim birde 2 saat yürüyüş var :KK9:
geçmiş olsun canım şimdi nasıl
10 saat fark ile iyi idare ediyorsun kaptanım benim beynim yanardı
ya kuzu sen birşey yememissin ki :KK43:
güzel menü afiyet olsun
Amin kolik ne zormuş meğer şimdi uyutabildim . Benim oğlum 2800 kızım 2500 ama oğlum çok iştahsız kilosu sınırda hep ama kız böyle giderse baya iştahlı doyamadiginda sesini sağır sultan duyar o denli :anne:
kahvaltıda tuketecegim canım yarın sabaha kaldı hem sabah olması iyi akşama kalmamis olur esim gelip gider yer bitirir :)
bende 32 yıldır Ankaradayim ama benim vazgeçilmezim Karadeniz lise yıllarım çok güzeldi ama Ankara'da üni zaten Afyon'da okudum
Allah rahmet eylesin canım Rabbim taksiratini affetsin
suyuda artirsan azıcık süpermiş
bulgur yarım tabak kaç kaşık civarı canım senin tabak peynir dilimi gibiyse baya sıkıntı :KK70:
ay bayılırım somona nasıl hayır dedin
güzel menu canım afiyet olsun

Gayet güzel bir menü afiyet olsun
Sağol cnm benim 😘Ateşi var doktora götürüp götürmemekte kararsızim dis olduğunu düşünüyorum Çünkü başka hiç bir hastalık belirtisi yok .Bugünde geçsin bakalım.

Peynir gibi değildi olcu tabak küçüktü😁

Herkese günaydın 🥳
Cuma 67.8
Pazartesin 67.2
Fark - 600
Cuma hedefim 67.2
Vücudum aşırı su kaybetti bu hastalık yüzünden sabaha kadar yatak wc arasını mekik dokudum. İyileşirsem büyük ihtimalle bir miktar artı görücem o yüzden hedefim cumaya kadar kilo vermek değil korumak.

Günaydin kizlar

Cuma 65.2 kg
Pazartesi 64.9
Cuma hedefim 64.5

200-300 gr anca veriyorum genelde :confused:
Hedefi tutturacagim bu sefer
Masallah kaptanım 🤗

Dünkü iğrenc yedıkelrıme ragmen bu sabah eksi çıktığıma inansammı yoksa amaann bu tartı ıyıce salaklaştı mı desem
cuma 63.600
Pazartesı 63.000
Umarım tartı beni kndrmıyodur🙄
Harika, ne guzel bir eksi.
Yediklerine, egzersizine dikkat edersen cumaya 62ler gelcek canim.
Cumaya hedefinide yaz, tablo yapilacak.
Birde 150 ia,150 adet ip atlama demek. 😘

Canim dolu dolu gecmis gunun dinlen guzelce.
Hafta ici viraz sporunu arttirmaya calis kuzum.. :KK200:

Esim cok guzel gidiyorsun bu hafta harika olacak, 1. biziz bence ben adimlari costuruyorum, hemen menumu de yazayim :)

Canim Allah bilir ama cocuklar burada okula basladilar, kisa vadede oyle bir plan yapmadik ama hayirlisi olsun..
Evet Ankara'da yapacak hicbir sey yok neredeyse, yani onceden oyleydi 12 yilda degismistir mutlaka..
Ogrenci ve memur sehridir tam :)

Harika bir motivasyon hikayesi, o aile hekimi seni gorup sok olsun simdi :)
Kiyafetlerini de gule gule giy..

Ayy bu mesaja coook guldum :))))

Canim hosgeldin:KK60:, unuttun sen bizi :olamaz:

Canim kek olmamis, hele ki yarin sabah kontrol tartimiz var oyuzden de hic iyi olmamis.
Malesef tabloya telafi cezasi yazacagim..
Yarin guzel bir menuyle telafi edelim tamam mi:)
Hoşbulduk canim 😍😘

Back
X