• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sağol cnm benim 😘Ateşi var doktora götürüp götürmemekte kararsızim dis olduğunu düşünüyorum Çünkü başka hiç bir hastalık belirtisi yok .Bugünde geçsin bakalım.

Peynir gibi değildi olcu tabak küçüktü😁
Gecmis olsun, iyi olmadi mi hala kuzun canim:(

Herkese günaydın 🥳
Cuma 67.8
Pazartesin 67.2
Fark - 600
Cuma hedefim 67.2
Vücudum aşırı su kaybetti bu hastalık yüzünden sabaha kadar yatak wc arasını mekik dokudum. İyileşirsem büyük ihtimalle bir miktar artı görücem o yüzden hedefim cumaya kadar kilo vermek değil korumak.
Bol sivi tuket canim, en cok ihtiyacin olan sey o...

Gunaydın, iyi haftalar kizlar 🙌
Gunaydin canimcim, mutlu haftalar:)

Cuma 77.2
Bugün 76.9
Hedef 76.1
Daha fazla çıkarım diye tahmin ettim dikkat edememiştim birkaç gün.. ama dünkü menumle eksiye düşmüşüm💃💃
Bu ne guzel eksi, masalla sana canim :))

Canim bu muhabbetlere gec kalmisim, aglamasi icin arkadaslar guzel oneriler vermis, benimki de 2bucuk yasinda, aglayinca ya sariliyorum ya bilgi dagitiyorum, ama istedigi seyi vermiyorum ki aglayarak elde ettigini ogrenmesin. Ve kitaplardan okudugum, cocuk bu aglayacak sabrina deneyecek ve oyle ogrenecek ama bu zamanda bizim de onlarin sabrini denemememiz lazim, mesela illa bir cam kavanoza takip onla oynamak isterse, onu ogretmeye calismak yerine kavanozu bir sureligine kaldirmak gibi, zaten ilgilerini ceken ve merak edip frustration yapan o kadar cok sey var ki, bir de gozune bile bile onlari zorlayacak seyler eklememeli. Tabii aglamalari krizleri hic bitmiyor ama azaliyor ve ogreniyorlar yavas yavas, sadece bu bir evre ve gecicek 🙏 be zaman gelicek bilmiyorum, bizimki katlanarak devam ediyor 🤪😂
Ay ben konusma mevzusuna yazicaktim diger konuya yazmisim 🤭 konusma icin de speech therapist arkadasim mutlaka bol bol konustun ve 2-3 kelimelik cumle kullanarak sadelestirin konusmalarinizi ki onu da cesaretlendirebilin demisti, biz de ise yaradi, sen de bir dene. Benimki de gec konustu, hala yarim yamalak 2 dili karistirarak konusuyor. O birsey anlatmak istediginde de anladigini tekrar etmen de konusmayi ogrenmesinde faydali
Çok teşekkür ederim kuzum verdiğin bilgiler için harika cidden 😍

Gecmis olsun, iyi olmadi mi hala kuzun canim:KK43:

Bol sivi tuket canim, en cok ihtiyacin olan sey o...

Gunaydin canimcim, mutlu haftalar:)

Bu ne guzel eksi, masalla sana canim :))
Maşallah hiç miz mız bir kız değil kaptanım okadar ateşi var sadece memede yatiyim istiyor halsizligide var ☹️Yarına toparlamazsa giderim doktora

Tartımin daha güzel ekşisi vardı önceki hafta aslında 😔Ama neyse geçmiş değil geleceğe bakıyoruz hedefimize odaklaniyoruz💃💃

Maşallah hiç miz mız bir kız değil kaptanım okadar ateşi var sadece memede yatiyim istiyor halsizligide var ☹Yarına toparlamazsa giderim doktora

Tartımin daha güzel ekşisi vardı önceki hafta aslında 😔Ama neyse geçmiş değil geleceğe bakıyoruz hedefimize odaklaniyoruz💃💃
Masallah ona, benim ogullarimda sut emerken cok huzurlu olurlardi..
Cok ozledim o gunleri , emzirirkende cok mutlu oluyordum, ne tatli zamanlardi..
Sen hep takipte ol canim, gerekirse hemen gidersin doktora..
Evlat insanin caninin en kiymetli yeri, Allah hepsini esirgesin..

Kandirmiyordur cnm kosturmanla tölera etmişsindir yediklerini Belkide💃💃Tebrik ederim👏👏 cumanın hedefini yazmamışsın ?
Ama bu benden ceza almanı engellemiycek🙄😁
ahaha ınsallah oyledır artık sureklı 2 ılerı bır gerı olunca ınanamadım.
İp atlama zannedersem cnm
Benimde sana cezam bugunki tartinin karşılığı için içine sığmıyordur zaten şöyle bir 10 dk zumba Ankara havası yada Mezdeke oynayabilirsin 😂
ohh en sevdıgım gece cocukları yatırtınca kudurmaca yapam ben:rolleyes:
Harika, ne guzel bir eksi.
Yediklerine, egzersizine dikkat edersen cumaya 62ler gelcek canim.
Cumaya hedefinide yaz, tablo yapilacak.
Birde 150 ia,150 adet ip atlama demek. 😘
tamam aksam yapıyorum cezamı
cuma hedefım ınsallah 62,5

Örgü ördüğü için mi kilo veremiyor? Haklı bağımlılık yapıyor.
Aslinda normaldede veremedi ama simdi orguye bagliyor haksizda deil
Oyı geceler kızlar yatmadan menumu yazayım
Off mısafırım vardı haftasonları olmuyor bu ıs ya
Sabah 13:00 kahvaltı
Ara salatalık 1 dılım peynır
Aksam 19:30 yemek
Su saymadım
Spor parktakı aletlere gttım
300 ayakta bısıklet gıbı bı alet vardı
100 de yanlara dogru gıt gel yapan bısey😂 adlarınıda bılmıom ya🤣
Ama baklava yrdım 1 tane allah benı bıldıgı gıbı yapsın emi😡
Yawrukush Yawrukush Fitt_anne Fitt_anne
Keske 1 bardak sut icseydin
Cezan 1 bardak sut 😊😊
Günaydın 4.takimin azimli kizlari güzel bir hafta olsun inşallah 💃💃
Kızı emzirip tartiliyim .Nerden baksam bı 100 Gr doludur memeler tartıya yansimasin 😂😂
Ben de emzirmeden sonra tartiliyorum fark ediyor
Gel dersin de gelmem miii.. 😍
Suuper kilo vermissin cani m.
Tesekkurler canim

Sunu da ekleyeyim,adimlarim,unutuyorum.. Arrietty_ Arrietty_
Screenshot_20201012-003359_Fitbit.webp

Canim dolu dolu gecmis gunun dinlen guzelce.
Hafta ici viraz sporunu arttirmaya calis kuzum.. :KK200:

Esim cok guzel gidiyorsun bu hafta harika olacak, 1. biziz bence ben adimlari costuruyorum, hemen menumu de yazayim :)

Canim Allah bilir ama cocuklar burada okula basladilar, kisa vadede oyle bir plan yapmadik ama hayirlisi olsun..
Evet Ankara'da yapacak hicbir sey yok neredeyse, yani onceden oyleydi 12 yilda degismistir mutlaka..
Ogrenci ve memur sehridir tam :)

Harika bir motivasyon hikayesi, o aile hekimi seni gorup sok olsun simdi :)
Kiyafetlerini de gule gule giy..

Ayy bu mesaja coook guldum :))))

Canim hosgeldin:KK60:, unuttun sen bizi :olamaz:

Canim kek olmamis, hele ki yarin sabah kontrol tartimiz var oyuzden de hic iyi olmamis.
Malesef tabloya telafi cezasi yazacagim..
Yarin guzel bir menuyle telafi edelim tamam mi:)
Kaptanım evden çalışma bitti, işte 12-12.20 arası tempolu yürüyüş yaparım. Eve çok spor için halim kalmıyor ama elimden geleni yaparım inşallah

Bu ilk egzersiz dizleri agritmayan ,baski yapmayan bir egzersiz canim.

Bu egzersiz seniorlar icin yani yasi biraz buyuk olan insanlar icin ama kaslara, eklemlere zarar vermeyen egzersizler canim.

Bu video ise bel-diz agrilarini hafifletecek egzersizler.

Bunun haricinde en cok sana onerebilecegim 2 spor yuzme ve yuruyus.Yuzme cok zor hem hastalik, hem mevsimden oturu ama leslie ya da herhangi bir sekilde evde bile yuruyus yapabilirsin :)
Umarim isine yarar bunlar canim..

ozellikle agri icin olani deneyecegim bugun tesekkurler :)

Back
X