• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Daha fazla kalori yakiyorsun ya ondandir :KK48:
Sen yine iyisin kilo verebiliyorsun, ben emzirirken yan gel yat osmana dönüsmüstüm :confused:

Spor yapildiginda sayilara cokta takilmamak lazim aslinda ama iste o da buranin diyet formatina uymuyor. Diyete baslamadan vücut ölcülerini almismiydin canim? Aldiysan eger kiyaslama yapip arada ki farki daha net görebilirsin. Yada diyete basladiginda ki kiyafetlerinden birini dene ve farki gör. Incelmis olmasaydin ayna da da fark göremezdin :KK19: Bacaklar bende de sorun, hic inceldigini farkedemiyor, anca pantolonlardan anliyorum.

benim totalde verdiğim kilo 6 ama hissedilen daha çok canım . Yeni kıyafetler aldım 1 bedenden fazla inceldim . Ne yazıkki ölçü almamıştım çok pişmanım kesin görürdüm almış olsam

Afiyet olsun canim, baklavaya kadar güzel gitmis. Bu baklavanin serefine bir 100 kere ziplasan mi :KK48:

Eskiler yoldaaa :KK55: cuma icin inis iznini bekliyor :KK48:

Yasak degilse beni de tutmayin bende tartilayim lütfeeen:KK48:
Sürekli hareket halindesin canim, arka arkaya yapmasan da sporlarini aralikli olarak yapiyorsun.
Bir yazi okudum, aslinda ilk dakika yada ilk adimdan itibaren yakmaya basliyormus vücudumuz, sadece antreman esnasinda insulin seviyemiz düstükce yag yakimi artiyormus. Bu da 20-30 dakika sonra üst noktalara ulasiyor demek oluyormus. Ne kadar dogru bilmiyorum ama bana mantikli geldi.

Daha fazla kalori yakiyorsun ya ondandir :KK48:
Sen yine iyisin kilo verebiliyorsun, ben emzirirken yan gel yat osmana dönüsmüstüm :confused:

Spor yapildiginda sayilara cokta takilmamak lazim aslinda ama iste o da buranin diyet formatina uymuyor. Diyete baslamadan vücut ölcülerini almismiydin canim? Aldiysan eger kiyaslama yapip arada ki farki daha net görebilirsin. Yada diyete basladiginda ki kiyafetlerinden birini dene ve farki gör. Incelmis olmasaydin ayna da da fark göremezdin :KK19: Bacaklar bende de sorun, hic inceldigini farkedemiyor, anca pantolonlardan anliyorum.
Bende ilkinde öyle yaptım bunda da doğumdan sonra 78 e inmistim sonra dogum kiloma tekrar çıktım canım Fitt_anne Fitt_anne çekip kurtardı beni o hayattan :D
Kızlar hatırladınız mı bi dönem şoray uzun yolda diye bi program vardı köy köy ve geziyordu bende bizim burda öyle bi yere yürüyüşe çıktım birazdan neneler patila yapcak ben yicem gibi

Bitmiyor ve bitmeyecek :KK48: Bebegin ne kadarlik canim? Ben kizim kücükken yemeklerimizi ona uydurmaya calisiyordum. Baharatlari eklemeden ona ayiriyordum yiyecegi kadar.

Tartilmak cezali degil miydi kaptanim o_OBen kendimi zor tutuyorum tartilmamak icin :KK17:

Kahvalti da neler yedin canim?

Lokum haricinde güzel gitmis canim, afiyet olsun. Lokumun cezasini da rakibin kesmis zaten.
Bu spor icin kullandigin uygulamanin adi nedir?

Hala müthis bir sekilde spor yapiyorsunuz canim, arti cikmaniz dogal. Yalniz gec söyle bir aynanin karsisina kendine bak, incelme yok mu :rolleyes: kesin vardir. Tavsiyem persembe gününü sporsuz gecirmenden yana.
Screenshot_2020-10-21-10-46-43-205_com.android.vending.webp

baştaki yeşil olancanım

Tam hizla gecmisi okuyordum ki Akinin ders saati geldi ,hem gecmis, hem alintilarim boynu bukuk kaldi..
Akinin dersinden sonra alacagim pingisayari, opuyorum simdilik canlar. :KK200:
@gogo2405 ablalarin guzeli, hosgeldin, cok mutlu oldum seni gordugume..:KK36:
bi daha da yazamamis kaptan :( geldigimden beri cok aktifti merak ettim ya :KK64:

benim totalde verdiğim kilo 6 ama hissedilen daha çok canım . Yeni kıyafetler aldım 1 bedenden fazla inceldim . Ne yazıkki ölçü almamıştım çok pişmanım kesin görürdüm almış olsam
Hedefin kac canim? Masallah 6 kilo cok iyi, yarim cuval patates cikmis kiz icinden :KK48: Ölcü almadin ama eski kiyafetlerin duruyorsa onlari bir dene üstüne. Bacaklarda ki incelmeyi göreceksin :KK36:
Bende ilkinde öyle yaptım bunda da doğumdan sonra 78 e inmistim sonra dogum kiloma tekrar çıktım canım Fitt_anne Fitt_anne çekip kurtardı beni o hayattan :KK70:
Elinden tutan birinin olmasi ne güzel :KK200: bir arkadasla yola cikmak her zaman icin avantaj. Yol arkadasini iyi secmissin :KK19:
Tesekkür ederim canim ♥
Durmadan ev isi yapsak yeterli :KK48:

👏🏻 en doğru kararı vermişsin 🥳

Geçmiş olsun 🙁

Hayır olsun inşallah :KK43: umarım yarına seni üzen tüm olumsuzluklar uçup gitmiş olur. Mutlu bir sabaha uyanırsın ♥️

tamam belki çok iyi değil o bademler ama kötü de denmez canım. Yarına sporla yakarsın sen o 5 taneciği 👍🏻

Biber kızartması tehlikeli, sadece iki tane yiyerek kendini çok iyi tutmuşsun 👏🏻
Tesekkur ederim canım
Tabii tabloyu yarın düzenleyeceğim. Geçmiş olsun dikkat et kendine 🥰 mevsim geçişi en sıkıntılı zamanlar.

Çok çok az yemişsin adımların şahane ama bence böyle beslendiğin için de biraz halsiz olabilirsin. En kısa zamanda geçer umarım.

Bu puanlar ne böyle şahane 🥰

Çok da yansımış değil. Umarım kötü bişey olmamıştır? 💜

Çikolatalı bademi de pek severim. Afiyet olsun. Güzel bi gün olmuş bademi saymazsak. O da nazar boncuğu olsun.

Tamamdır yarın düzelticem tabloyu.

Harika bir gün olmuş tebrik ederim.
Yemek yemek bile gelmedi. Bunlari bile zorla yedim canim. Biran once gecsn istiyorum.
Canım 15 gün için geldik 1 aya uzadı daha fazla kalırdım ama bebeğin aşısı var ve yavaştan soğumaya başladı

Evet canım Rize

Çok güzel olmuş canım ciko erimistir

Odemdir canım sürekli tartilma sen tartı aldın mı

Bu menü ile artı çıkman mümkün değil canım odemdir

Tatlım ben baya bir diyetisyen gezdim zamanında hepsinde listede veriyordu 600 cal olsa asla vermezler bir küçük 80g olandan salataya ekleyebiliyordim yağıni süzüp ve extra yağ kullanmak yoktu salataya bence yağının tamamı ile 600 dur

Abooo hicbirsey yememissin ben emzirdigim için mi çok açım acaba hep açım :KK70:

Gecmis olsun canım , şuan Ankara'da sadece diş çekimi var dolgu vs var mı acaba orda .

Eşim birşey yememissin ki mevsimsel olabilir mi acaba yorgunluğun
Bunlari bilen zorla yedim.

Hedefin kac canim? Masallah 6 kilo cok iyi, yarim cuval patates cikmis kiz icinden :KK48: Ölcü almadin ama eski kiyafetlerin duruyorsa onlari bir dene üstüne. Bacaklarda ki incelmeyi göreceksin :KK36:

Elinden tutan birinin olmasi ne güzel :KK200: bir arkadasla yola cikmak her zaman icin avantaj. Yol arkadasini iyi secmissin :KK19:

Tesekkür ederim canim ♥

Durmadan ev isi yapsak yeterli :KK48:
Rica ederim canım 🥰

Back
X