• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

MENÜM

SABAH
7 zeytin 1 incir (3)
Büyük fincan detoks çayı

ARA
5-6 yaban mersini

ÖĞLEN
1 kepçe sütlü çorba

AKŞAM
2 kepçe sütlü çorba
Salata (mantar, mısır, avokado)

ARA
5-6 yaban mersini

SU
1,5 litre

SPOR
15 dakika bollywood workout - 150 puan
15 dakika titreme aleti - 150 puan
40 köprü - 120 puan
200 zıplama - 400 puan
6000 adım - 300 puan
@_Vera_ Arrietty_ Arrietty_ Yawrukush Yawrukush
Massallah diyeyim 🧿

Saat 12.00 sütlü filtre kahve (100ml süt)
Saat 13.30 2 yumurta+ 2 dilim peynir+ 5 zeytin
Saat 15.30 salata
Saat 18.00 8 yk barbunya+ 1dilim ekmek
2 lt suya yaklaşıyorum
3000 adım 150 puan. Bu adımlarla spor olmuyor tabii, Leslie yapayım artık
Yawrukush Yawrukush @_Vera_ Arrietty_ Arrietty_
Guzel bir gun olmus canim🎈

Menum
Sabah domatesli maydonozlu dere otlu lorlu yumurt bir dilim tb ekmeği
Ara 15 tane uzum
Aksam tavuk güveç 3 yk bulgur pilavı yogurt salata
Kahveyle yarim paket bitter tadella (regl dönemin yaklaştı tatli isteğim arttı dayanamadım cezama raziyim)
Spor 10.000
Su 2 litre
Yawrukush Yawrukush Arrietty_ Arrietty_
Ahh tadella,olmasaymis ne guzelmis canim..

ya ben eskiden çok kilo verir sonra tekrar alırdım şimdi diyorum da ne salakmışım.Hep zayıflama hayalleri kurup nasıl tekrar kendimi üzdüm başkalarına bakıp keşke bende böyle olsam dedirttim kendime.Aynı kararda devam etmeniz dileğiyle :KK200: :KK200:
17 yıldır bilfiil diyet yapıyorum, kilo veriyorum, kilo alıyorum .Hayret ediyorum kendime insan nasıl bunca yıldır artık doğru beslenmeyi hayatına geciremez 😡yıllardır yiyorum ya çocukluğumdan beri çikolata tatlı hastasıyım doymadım gitti resmen dünyaları yedim yetmedi.Pandeminin ilk 1 ayı öyle böyle yemedik ailecek hele🙄 ama hala bu doymayisima sinir oluyorum yeter da diyorum boşanda semeri ye artık😁

Ama bu sefer farklı olucak Veracigim hepimiz için öyle olsun miladimiz olsun bu son olsun 😍😍❤️❤️

17 yıldır bilfiil diyet yapıyorum, kilo veriyorum, kilo alıyorum .Hayret ediyorum kendime insan nasıl bunca yıldır artık doğru beslenmeyi hayatına geciremez 😡yıllardır yiyorum ya çocukluğumdan beri çikolata tatlı hastasıyım doymadım gitti resmen dünyaları yedim yetmedi.Pandeminin ilk 1 ayı öyle böyle yemedik ailecek hele🙄 ama hala bu doymayisima sinir oluyorum yeter da diyorum boşanda semeri ye artık😁

Ama bu sefer farklı olucak Veracigim hepimiz için öyle olsun miladimiz olsun bu son olsun 😍😍❤️❤️
Soyle dusun yiyorsun cok kisa bir sure seni mutlu ediyor ama sonrasi pismanlik,mutsuzluk..
Hepsini yine yiyebilirsin ama haftada 1 ogune saklar odul olarak yersin.Kaybettigin bir sey yok,kazandiklarinsa cok guzel.🎈

Son düzenleme:

aa benim bu :( ya yemek yemek neden cok guzel :mad:

aa benim bu :KK43: ya yemek yemek neden cok guzel :mad:
Bazi insanlar hic yemegi akillarina bile getirmiyorlar, ya da neden onlar gibi degiliz🤣
Yemek yemek ve yemek yemeyi sevmenin altinda bir cok sebep oluyor aslinda..
Misal ben strese bagli ,duygusal yiyiciyim🤣
Kir Ozgeyi, dok Ozgeyi sonra otursun yesin🥺🎃

Bazi insanlar hic yemegi akillarina bile getirmiyorlar, ya da neden onlar gibi degiliz🤣
Yemek yemek ve yemek yemeyi sevmenin altinda bir cok sebep oluyor aslinda..
Misal ben strese bagli ,duygusal yiyiciyim🤣
Kir Ozgeyi, dok Ozgeyi sonra otursun yesin🥺🎃
o da var tabii. stresteyken ac olayim canim istesin istemesin her turlu yiyorum.
ama mutluyken de yiyorum ya :(

o da var tabii. stresteyken ac olayim canim istesin istemesin her turlu yiyorum.
ama mutluyken de yiyorum ya :KK43:
Sartlarlada ilgili canim.Mesela su korona zamani yediklerime dikkat etmedigim surecte yiyip durdum. Sebebi ise bu bilinmez ,sIkintili surecte yemek yemek kisa sureli mutlu ediyordu.
Yani o surecte yemek yerine koyacak birseyi yoksa insanin,malesef mutluykende,mutsuzkende yiyor.

Olur canım bekliyorum sendende bir ceza 🥴
Sen zaten cezanı kesmişsin süper mario 😄

Amin 😄😄😄
Yemek yemek cidden çok güzel bir şey. Keşke yemeklerimiz bu kadar lezziz olmasaymış 🙈 benimde aynı senin gibi tatlı aşırı bir zaafım var, doyuramıyorum kendimi 🙁 Küçükken annem babam şeker çikolatayı saklardı benden çok yiyorum diye, küçüklükten bu yana hiç değişmedi bu huyum 😄

E-brulim E-brulim yaptım canım bilekliği azimli sıçan misali çoğu kişide güncelleme sonrası olmuş çok şükür çözdüm
Gözün aydın canım sevindim senin adına. Bak şimdi bilekliğin güncellendiğine göre senin yarın kral bir adım sayısı atman şart oldu 🤩😄

Çikolata biraz fazla kaçmış, allahtan bitter yemişsin. 30 mekiğe ne dersin 😁

Rica ederim canım. Sabah kahvaltısı yumurta ile yapılıyor, öğlen ve akşam kabak yeniyor. 3 günde 3-5 kilo eksiden bahsediyorlar bu çok fazla ve sağlık açısından da iyi değil. Benim öyle bir beklentim yoktu, giden gitsin gözüyle bakarak yaptım o yüzden detoksu biraz kendime göre uyarladım. İki öğün yapmadım, sadece akşam yedim. Bir kere daha uygulamıştım orda da et kavurup üzerine ekledim. Sende kendine göre uyarlayabilirsin canım.

Güzel bir gün olmuş canım, sabah ki patates ve ekmeği akşam menünle çok güzel dengelemişsin.

Allah rahatlık versin rakibem. Yarına bomba gibi bekliyorum seni 🤩

Senden böyle bir iltifat almak ne güzel 😍 teşekkür ederim kaptanım
Teşekkür ederim canım 🤗

Back
X