• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

@_Vera_ şimdi cikintilik yapmak gibi olacak ama neden ptesi tartisina göre hedef ve ceza var canım cuma olsa daha iyi değil mi hem kaçamakları da önüne geçilir misal cuma :75 ptesi: 76 hdf:75 bu yerinde saymak oluyor çoğu kişi o durumda yanlış görmemişsem birde Fitt_anne Fitt_anne hedefini tutturmaya bırak ptesinden de fazla niye 💓 ona oklava bize aranızda ne var çabuk dökün ortaya :D

❤HOSCA KAL CANIM 4. TAKIM❤

Iyi aksamlar guzel arkadaslarim, aslinda benden duyun istemistim ama saat farkindan ancak bu saatte takima girebilince, sizler onceden duymus oldunuz.🤗
Bugun takimimizi Arrietty_ Arrietty_ kaptanima devrettim.Uzun zamandir 3. cocugum gibi olan takimimizin kaptanligina,uzulerek daha fazla devam edemeyecegim.🥺
Bunun sebebi iki oglumunda ozel ilgiye ihtiyaci olan,ozel durumlari olan cocuklar olmasi ve benim onlarla yeterince ilgilenemiyor olmam..👩‍👦‍👦
Vedalar hep zordur, hele ki bir seyle gonul baginiz varsa, o seye karsiliksiz, yurekten emek verdiyseniz daha da zor oluyor..Ama mutluyum ki yolu 4.takimdan gecen herkes hayatima cok tatli, cok guzel dokundular🧡..Umarim bende sizlerin hayatina guzel bir sekilde,hic incitmeden dokunmusumdur. Arrietty_ Arrietty_ kaptanima bana destek olup kaptanligi kabul ettigi icin tesekkur ederim🥰..Kendisinin ne kadar insancil, adaletli,caliskan oldugunu bildigimden gozum hic arkada degil🤗.. @_Vera_ ve @Tanssss kaptanlarima da her turlu yardimlari ve yol arkadasliklari icin yurekten tesekkur ederim..💜
Ben yine sizlerin halini,hatrini sormaya gelecegim, sohbete gelecegim,benim icin hepinizin yeri ayri.Hep mezun olup, izne ayrilip sizler yuvadan ucup gidiyordunuz, bugun jubilemi yapip ben yuvadan ucayim dedim..😅
Hepinizi kucakliyor, her sey icin tesekkur ediyor ve kocaman sevgilerimi yolluyorum citir arkadaslarim...🥰🤗
bu mesajı şimdi gördüm ve çok çok çok üzüldüm . diğer kızların yeri ayrı tabi ki ama senin yerin daha bir ayrı bende . yıllardır tanıdığım sevdiğim benim için ne zaman konuşmak istesem hep burada bulduğum biriydin .taaaa üniversitede okurken yaşadıklarımdan tutta atanma sürecim de ki sorunlara atandıktan sonra iş hayatımda ki dertlerime hepsine tanık olan hepsi hakkında dertleştiğim çok sevdiğim bir dostumsun benim için . yıllar ne çabuk geçmiş kaç yıl oldu tanışalı unuttum, sanki hep vardın hayatımda .seninle dertleşmek bana tahmin edeceğinden de çok iyi geliyordu . içime bir üzüntü çöktü. sanki çok ıssız kalmış gibi oldu takım benim için . çok üzgünümmm şuan çookkkk... ama çocukların için senin için en güzeli en hayırlısı neyse o olur inşaallah .... bir burukluk çöktü birden bana .

Yawrukush Yawrukush kaptanım üzüldüm birakmana ama saat farkına rağmen iki çocukla herkesle ayrı ayrı ilgilenmek zor çünkü anlayabiliyorum seni de . Bir anne olarak her zaman hepimizde yetemiyorum düşüncesi oluyor ama öyle düşünme hiç görmediğin koca koca kadınlara yetmeye çalışıp motive ediyorken minnaklara mi yetemeyeceksin
Arrietty_ Arrietty_ hayırlı olsun canım kaptanlığin napcaz şimdi hatip kalkıp spor mu yapacağız :KK70:

Stresli bir dönemden geçiyorsun canım, sorunların hallolunca kilolar da daha rahat gidecek. Umarım her şey yoluna girer. Bu mübarek günün hürmetine Allah sana mutlu olacağın bir hayat nasip etsin.

Tebrikler canım 😍 haftaya 67 göresin inşallah

Amin gülüm cümlemizden inşallah. Belki faydasını görürsün ♥️

Ne olmuş sana öyle canım 🙁
sanirim regl olucam, cok sis hissediyorum ve yeme atagi yasiyorum 🙁

En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE 4.TAKIMIN ÇITIRLAR OLMA YOLUNDAKİ KIZLARI En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
:KK200::KK200:CUMA HEDEF TABLOMUZ:KK200::KK200:

bu hafta hedefi tutturamazsak kendimize bir ceza seçtik ve hedefimiz tutmazsa haftasonu cezamızı uygulamamız gerekiyor. :KK55:
İSİMPAZARTESİ TARTISICUMA HEDEFİCEZACUMA TARTISIDURUM
E English_teacherrr 104.3104.0Sevmediği arkadaşına yazacak104.0:KK200:
@esmeriiim62.461.8?61.8:KK200:
@Birgaripyolcu0679.479.0500 ip atlama
Arrietty_ Arrietty_ 63.963.550 burpees yapacak63.0:KK200:
@sserendipity75.174.250 squat74.1:KK200:
@_Vera_68.066.5Elde bulaşık yıkayacak67.0:sinirli:
@Ozlemlerhayallar69.068.510.000 adım fazla atıcak68.6:sinirli:
North River North River 83.380.5dans ederek ütü yapacak81.2:sinirli:
Fitt_anne Fitt_anne 75.274.2Ivız zıvır çekmecesi düzenlicek75.6:KK200:
E-brulim E-brulim 71.570.515.000 adım atacak71.1:sinirli:
stitch stitch 68.066.5Oyuncakları ayıklamak
@Beklenen269.368.890 dk leslie yapacak
Canfeb Canfeb 66.365.51000 ip atlayacak65.4:KK200:
Mor Vampirella Mor Vampirella 68.668.0500 mekik çekecek69.6:sinirli:
@Poni Bon79.078.530 dk dance workout
P Periannem 70.369.0Ertelediği tel. konuşmasını yapacak
@pisi pisi kopatim66.965.01 hafta hiç şeker yok65.5:sinirli:
@Smneapdullah74.073.0Ütü yapacak73.2:sinirli:
fyzanur fyzanur 56.456.01 saat yürüyüş yapacak55.7:KK200:

Tablomuzda iki adet emoji var.
:KK200:: hedefi tutturanlar
:sinirli:: hedefi tutturamayanlar

Hedefi tutturamaynlar cezalarını pazartesi tartısına kadar yapmalılar.Günlere bölerek bitirebilirsiniz.

benim ceza cok hafif kalmis, ben hedefi tuttururum ne de olsa diye onu soylemistim. ben onu 500 mekik ile degistireyim :)
bu aksam baslarim yapmaya

Hemde öyle çok yoruldum ki.. eşimin ailesi sağolsun evlendigimizden beri saçma sapan istekleri ile yakamdan dusmediler.. eşim olacak aileci şahısta onların her isteği için burnumuzdan getirdi.. evlendik evleneli onlar için kavga ediyoruz.. su mübarek günü tek duam onlardan ve eşim olacak kişiden kurtulmak

Canim gitmiyor eşim aile danışmanı falan onun inandığı şeyler değil ki zaten kavgalarda ondan dolayı çıkmıyor ona göre hepsi benim hatam.. dusunki ailesi gelsin yemek yemek istemesinler ailem niye benim evimde rahat değil diye trip atan mizirdanan bı insandı kendileri.. Ailesi için 7 yıldır ettiğimiz kavganın sayısını bilemiyorum.. Boşanmaya maddi gücm var malesef çocuklarım elimi ayağımı bagliyorum. Onun tüm ilgisizligine rağmen çocuklarım baba baba diye deli oluyor..
Bence boşa begenmiyorsan lafı nasıl olsa bosamazsin değirmenin tekeri böyle dönüyor nasıl olsa diye . Birçok arkadaşım yaşadı ne zaman dank etti boşanma kararını net olarak alınca bence önce onun aile terapistine gitmesi icin boşanma davası açacağını böyle olmadığını otur konuş ,sen yapmaya çalıştıkça onun emek vermediğini terapiste bile razi olmadığını dile getir ve hala iflah olmuyorsa çocuklarımız ne kadar önemli olsa da malesef sen ruhundan götürüyorsun içten içe çürüyor insanın ruhu böyle ortamlarda . Çocuklarının yaşını bilmiyorum ama madem maddi imkanında var çocuklarına da terapis eşliğinde anlatabilirsin durumu

❤HOSCA KAL CANIM 4. TAKIM❤

Iyi aksamlar guzel arkadaslarim, aslinda benden duyun istemistim ama saat farkindan ancak bu saatte takima girebilince, sizler onceden duymus oldunuz.🤗
Bugun takimimizi Arrietty_ Arrietty_ kaptanima devrettim.Uzun zamandir 3. cocugum gibi olan takimimizin kaptanligina,uzulerek daha fazla devam edemeyecegim.🥺
Bunun sebebi iki oglumunda ozel ilgiye ihtiyaci olan,ozel durumlari olan cocuklar olmasi ve benim onlarla yeterince ilgilenemiyor olmam..👩‍👦‍👦
Vedalar hep zordur, hele ki bir seyle gonul baginiz varsa, o seye karsiliksiz, yurekten emek verdiyseniz daha da zor oluyor..Ama mutluyum ki yolu 4.takimdan gecen herkes hayatima cok tatli, cok guzel dokundular🧡..Umarim bende sizlerin hayatina guzel bir sekilde,hic incitmeden dokunmusumdur. Arrietty_ Arrietty_ kaptanima bana destek olup kaptanligi kabul ettigi icin tesekkur ederim🥰..Kendisinin ne kadar insancil, adaletli,caliskan oldugunu bildigimden gozum hic arkada degil🤗.. @_Vera_ ve @Tanssss kaptanlarima da her turlu yardimlari ve yol arkadasliklari icin yurekten tesekkur ederim..💜
Ben yine sizlerin halini,hatrini sormaya gelecegim, sohbete gelecegim,benim icin hepinizin yeri ayri.Hep mezun olup, izne ayrilip sizler yuvadan ucup gidiyordunuz, bugun jubilemi yapip ben yuvadan ucayim dedim..😅
Hepinizi kucakliyor, her sey icin tesekkur ediyor ve kocaman sevgilerimi yolluyorum citir arkadaslarim...🥰🤗
Mesajını şimdi gördüm, içiniz ferah ferah gidin. Buraya her girdiğimde ne kadar zor diyordum. Bir çok kişinin yaşamına girdiniz, günde onlarda mesaj arasında herkese yetiştiniz. İyiki bu takımdayız dedik. Kendimi asla diyete zorlanan biri gibi hissetmedim. Hep motiveyi arttırdınız. Asıl biz size çok teşekkür ederiz.
Elim arada yine isminize kayabilir ama ona dikkat edin :) alışkanlıklar kolay unutulmuyor. 😍❤️❤️

Gunaydin kizlar, kilom cok fena 😬
Gecen hafta:67.1
Bugun 68.9
Fark +1.8
Fark 2.68%
Regl yolda ondandir bir kismi. Gerisini sen biliyorsun zaten :))
Motivasyonunu mu kayip ettin
selamlar

geçen cuma: 73.0
bu cuma: 72.7
fark: .3
yüzde: .41

Eki Görüntüle 2713145
Harikasin 😍
haftanın yıldızı kim olduuu huhhuuu bakıp bakıp göremedim :emir_bebek:
Sensin en cok kilo veren ☺️
Eki Görüntüle 2713146
Geçen hafta cuma 69.60
Bugün 68.85
Arkadaki fark 0.75
Yüzde 1.0
Haftaiçi çok iyi gidip hafta sonu mahvediyorum motivasyonumu. Umarım bu haftasonu kötü geçmez. Ama şu telefon konuşmasını yapmayayım diye çok kastım kendimi :) bu cezamı pazartesiye de uygulamak istiyorum. Pazartesi 69.0 in üstüne çıkarsam yine ceza kesin bana :)
Anneannemin sonuçları bugün çıkacak, genel kontrol tarzı bir şeydi. Annem ve babam izin alamayinca ben götürmüştüm hastaneye.
Çiğköfte kızartması da ayrı güzel oluyor aklınızda olsun. Çiğ yemek istemeyenlere birebir çözüm :) tavada kofta gibi çevire çevire pişirdim. Yumurtaya batırıp da yapanlar var.
Yawrukush Yawrukush @_Vera_ Arrietty_ Arrietty_ @Tanssss
Kolay gelsin 🌼
Tebrik ederim 😍
Haftasonuna bir care bulmak gerek. Genel problem bu. Pazartesi arti cikmisti Cogumuz
benim ceza cok hafif kalmis, ben hedefi tuttururum ne de olsa diye onu soylemistim. ben onu 500 mekik ile degistireyim :)
bu aksam baslarim yapmaya
Hey masallah. Kolay gelsin 😲

Bencede bu son 😍 gidecek bütün fazlalıklar. Çıtırlık yolunda ilk adımı attın gerisi de gelecek

Tebrik ederim canım 😄

Tebrikler 🌼

Feyzoşum harikasın 😍

Oleeey 😍

Tebrik ederim 😘

Tebrik ederim kaptanım 😍 ay ben o morları çorap sandım 😄

Harika bir eksi daha 👍🏻

haftaya toparlayacağına eminim 😊

Bozma moralini gülüm, bu kadar spor olunca artı da normal. Haftaya güzel eksi gelecek 🤩

Tebrikler canım 👏🏻

@Anonimmm canım seni de tebrik ederim, -500 ile çok güzel bir başlangıç yapmışsın 😍
Teşekkür ederim canım 🥰

derdin 100 gram olsun ben seve seve keseceğim cezayı ama :KK62::KK62::KK62: tebrik ederim harika eksi.Kilolar müthiş gidiyor

O eksi gelecek bu hafta olmadı ama haftaya olacak eminim canını sıkma hiç:KK200:

harika bir eksi tebrik ederim.:KK200::KK200:

Enerjin harika :nazar: ilk haftadan aldın gazı gidiyorsunnn:nazar::nazar:

Afiyet olsun kaptanım limonlu zayıflatır ödem attırır diyorlar ama bendeki ödemi diyalizle ancak atarım herhalde bu nedir 2 haftadır ödem ödem :KK200::KK200:
Teşekkür ederim canım 🥰

:duduk::duduk::duduk: Yeni Haftanın Yarışmaları :duduk::duduk::duduk:
Kızlar bu hafta sporda Leslie ve Adım yarışımız var.Herkes bireysel olarak yarışacak.İyi olan kazansın.
Bir diğer yarışımız ise su içme.Kurallar şöyle:
1- Düzenli olarak içilen sular kabul edilecektir.Günlük tablo yapılacaktır.
2- Düzenli olarak en çok suyu içen 1.olacak ve sporda +2000 puanın sahibi olacak.
3-Günü gününe yapılmayan bildirimler kabul edilmeyecektir.
3 bardak suyum 500 atlanan 200 adimim var 🤭
E English_teacherrr 1000 atlama ne oldu ?

Eki Görüntüle 2713146
Geçen hafta cuma 69.60
Bugün 68.85
Arkadaki fark 0.75
Yüzde 1.0
Haftaiçi çok iyi gidip hafta sonu mahvediyorum motivasyonumu. Umarım bu haftasonu kötü geçmez. Ama şu telefon konuşmasını yapmayayım diye çok kastım kendimi :) bu cezamı pazartesiye de uygulamak istiyorum. Pazartesi 69.0 in üstüne çıkarsam yine ceza kesin bana :)
Anneannemin sonuçları bugün çıkacak, genel kontrol tarzı bir şeydi. Annem ve babam izin alamayinca ben götürmüştüm hastaneye.
Çiğköfte kızartması da ayrı güzel oluyor aklınızda olsun. Çiğ yemek istemeyenlere birebir çözüm :) tavada kofta gibi çevire çevire pişirdim. Yumurtaya batırıp da yapanlar var.
Yawrukush Yawrukush @_Vera_ Arrietty_ Arrietty_ @Tanssss
Tebrikler canım 🥰
Anneannenin sonuçları nasıl çıktı? Afiyet olsun güzel bir ödül olmuş çiğ köfte, canım çekti 😍
geçmişi okuyup kim ne kadar vermiş diye bakayım derken özgenin yazısını gördüm . kilo açısından hiç mutlu moda giremedim valla direkt bıraktım geçmişe bakmayı . çok üzüldüm .
Üzülme gülüm Özge kaptanlığı bırakmış olabilir belki ama bizi bırakmadı bırakmayacak. Yine hep buralarda olacak.

sanirim regl olucam, cok sis hissediyorum ve yeme atagi yasiyorum 🙁
regldendir kesin o zaman canım. Haftaya o şişlik gider eksiler gelir 😍

Back
X