• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İnşallah olmaz gülüm. İyiyim şükür bende, çok yorgun hissediyorum kendimi, uykusuz kaldım bu hafta. Yarına öğlene kadar uyumak istiyorum 😄 bulantılar devam tam gaz hamd olsun 😄

Şükür Özgem iyiyim. Sen nasılsın? Sınav hazırlıkların nasıl gidiyor?
Uyu uyu bu günleri daha bulamazsın vaktin varken bol bol uyu 😆😆 allah iyilik versin canım sağlıkla gelsin inşallah

İnşallah olmaz gülüm. İyiyim şükür bende, çok yorgun hissediyorum kendimi, uykusuz kaldım bu hafta. Yarına öğlene kadar uyumak istiyorum 😄 bulantılar devam tam gaz hamd olsun 😄

Şükür Özgem iyiyim. Sen nasılsın? Sınav hazırlıkların nasıl gidiyor?
Iyiyim bende cok sukur canim, tum hafta tatildi bizim burasi.Sinava calismaya devam gulum, toparliyorum konulari.🥰
Bebis nasil?👼

En Büyük TÜRKİYESu yarisi birincimiz @sedulu En Büyük TÜRKİYE tebrikler canim. Takimina 2bin puan kazandirdin :halay::sampiyon:

:spor:Sporda birinciler @sedulu & @Arrietty_:spor: :sampiyon:
ikinci Varyemez Varyemez & @Beklenen2 sizleride tebrik ederim
ucuncu CanTorun CanTorun & @buketx sizleride tebrik ederim
cok güzel yaris cikardiniz.
Sporda aktif olmanin tartiyada yansidi

🦶 Adim yarisi :KK70:
1.@Arrietty_ :sampiyon:
2.@Sedulu :sampiyon:
3. @Melegimkorusun :sampiyon:

Adim yarisinda hepiniz cok cabaladiniz. Tesekkurler

:duduk:DUYURU :duduk:6. Takim ile bu hafta takimlar arasi yarisa katiliyoruz.

Her takimdan 10 kisi bu yarisa dahil olup takimimizi temsil edecek. Takim arasi yaris oldugu icin aktif uyelerin katilmasi zorunludur. Yarin basliyor ve haftaya Cuma gecesi 00.00 .da adim paylasimi yapilmalidir :KK200: Cumartesi hesap yapip bildirim yapacagiz.
Bu hafta takim ici yaris yok.
Ama spor puanlarinizi hesaplamaya , essiz bir sekilde devam ediyoruz.

Haydi kizlar göreyim sizi :halay::halay:

@sedulu @Ceyhans @Melegimkorusun @Beklenen2 @Birgaripyolcu06 @_Vera_ @Tanssss @Ozlemlerhayallar CanTorun CanTorun esmeriiim esmeriiim Varyemez Varyemez E English_teacherrr @nanekekik @buketx @Fasveyadem @Fulyaa21 @Sevimli85 @Onlymemeself
Anammm ne yarısı buu🤣
Ya bırı bana zorla spor yaptrsın nolur
🤯🤯
10 sayfa gecmıs olmus okuyamadım yaa onemlı bısey varsa dıyıverın temızlıge gıresecegım sımdı

Anammm ne yarısı buu🤣
Ya bırı bana zorla spor yaptrsın nolur
🤯🤯
10 sayfa gecmıs olmus okuyamadım yaa onemlı bısey varsa dıyıverın temızlıge gıresecegım sımdı
Adim yarisindasin. En onemli ve Kisaca ozet bu
Herkesden aktif katilim bekliyorum. 10 bin alti yapmayin 😁😁 ciddiyim

21km bisikletimi surdum. Adim atmaya gececegim
Yarine hazirlik 🤭

Eklentiler

• IMG_20201127_181941.webp
    IMG_20201127_181941.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 25
Back
X