• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Uyu uyu bu günleri daha bulamazsın vaktin varken bol bol uyu 😆😆 allah iyilik versin canım sağlıkla gelsin inşallah
Keşke bıraksalar da uyusam 😄
Iyiyim bende cok sukur canim, tum hafta tatildi bizim burasi.Sinava calismaya devam gulum, toparliyorum konulari.🥰
Bebis nasil?👼
Allah zihin açıklığı versin gülüm sen bu işin üstesinden gelirsin ♥️
bebiş iyi kuzum 10 gün sonra kontrolümüz var.
Kizlar etap sonuncusu olduk malesef..
neden böyle oldu ki kaptanım 🙁 çok güzel kilolar verilmişti halbuki
E-brulim E-brulim ❤️
Devam mi mide bulantisi
Dün bugün biraz daha iyi gibiyim canım, iyiyim demeye de korkuyorum 😄 ne zaman iyiyim desem tersine dönüyor 🙈

Seren diye bi arkadaş var, tıklıyım dedim, en son 8 kasımda girmiş. Var mı listede . Düzenledim diyince girip bakayım dedim, ismim var mı diye listedışı altta yazıyor ya, tesadüf baktım da🤭🧐
Izinde o :)
Ekledim simdi bakabilirsin
Mezuniyet kgsu dogru hesap mi emin olamadim :D
Aksam tekrar kontrol edecegim
Bu sefer cidden gittim

Çok teşekkür ederim canım ☺️🤲🏻
Canım nasılsın?
Öyle motive öyle motiveydim hastahanede kötü haberler geldi annem gece kötü olmuş elim kolum kalkmıyor 😪
Karantina dayım dışarı çıkamıyorum kendimi toparlayıp kalkmaya çalışıyorum of allahım tam kendime geleyim dedikçe
Allah şifa versin inşallah annen en kısa zamanda toparlanır. Hayırlı haberlerini alırsın inşallah 🤲🏻 Allah büyük

Öyle motive öyle motiveydim hastahanede kötü haberler geldi annem gece kötü olmuş elim kolum kalkmıyor 😪
Karantina dayım dışarı çıkamıyorum kendimi toparlayıp kalkmaya çalışıyorum of allahım tam kendime geleyim dedikçe
İnşallah güzel haberler alırsın canım inşallah çok geçmiş olsun

Canım nasılsın?

Allah şifa versin inşallah annen en kısa zamanda toparlanır. Hayırlı haberlerini alırsın inşallah 🤲🏻 Allah büyük
Çok şükür elhamdulillah iyim 🥰 tekrar hamile kalmışım inşallah bu sefer iyi gideriz 🥰sen nasılsın?

Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin inş

Çok şükür elhamdulillah iyim 🥰 tekrar hamile kalmışım inşallah bu sefer iyi gideriz 🥰sen nasılsın?
Allah’ım sen ne büyüksün 🤲🏻 Gözün aydın canım, hakkında hayırlısı olsun. İnşallah her şey güzel olur sizin için. Valla çok sevindim 😍 hamd olsun iyiyim bende.

Allah’ım sen ne büyüksün 🤲🏻 Gözün aydın canım, hakkında hayırlısı olsun. İnşallah her şey güzel olur sizin için. Valla çok sevindim 😍 hamd olsun iyiyim bende.
Çoookk teşekkür ederim canımın içi çoookk sağoll Allah razı olsun 🥰🐣

Allah acil şifa versin. Şimdi nasıl, iyidir inşaallah

Back
X