• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Akşam menüm nasip olursa

1/2 ya da 1 kepçe sebze çorbası (belki)
3 köfte
3 ya da 4 yk bulgurlu ıspanak
3 ya da 4 yk yoğurt
Çok güzel bir menü
Bugun sebze çorbası yaptım

Malzemeler

Soğan
Sarımsak
Kabak
Ispanak
Havuç
Patates
Pırasa
Karnıbahar
Mercimek
Tereyağ ve sıvı yağ
Kırmızı biber
Karabiber
Tuz
Et suyu
Sağlık deposu maşallah güzel tarif deniyim bende

Evet çok iyi olur, ben sadece kahvaltı yaptım. 2 dilim ekmek, 1 haşlanmış yumurta, 1 kk peynir, 3 zeytin yedim, bir kahve yanına elma ya da mandalina tüketeceğim. Akşam için az bulgur et ve bolca yoğurt. Odem için rezene demleyip içine kayısı ekleyecegim. Hedefim 85.5 ti, bugün tartıda 85.8 i gördüm. Bakalım cumaya ne olacak.
Dukan birası da deneyebilirsin ödem içim menü çok güzel

Sabah ben
bir su bardağı kefir + 2 dilim çavdarlı etimek+1 yk labne+ 1 küçük muz +10 ciğbadem
1 lt su içtim şimdiye kadar. Ara öğünler var çay ve meyve sonrada altın yoğurt. Akşamda karnabahar pizzası yapmayı düşünüyorum. Yumurta kaşar karnabahar karışımıyla taban yapıp üzerine domates biber zeytin dizerim. Akşam 10 gibi de yoğurt kayısı ciğbadem yiyecem. Diyetisyen spor sonrası önerdi. 🤗
Ben menüne yorum yapmıyorum genelde diyetisyenle birlikte gittiğin için ama zaten güzel gidiyorsun

Varyemez Varyemez ayni tarife kereviz sapi ve defne yapragi da koyuyorum ben, cok guzel bir aromasi oluyor...
Butun malzemeler pistikten sonra onlari icinden alip, blenderla hallediyorum...
Yarin ben de yapayim...😍
Ablacım afiyet olsun
Evde ne varsa öyle yapıyorum
Içine mercimekle birlikte şehriye ya da arpacık veya bulgur tabi miktarlarını göz kararı ayarlıyorum 🤭

Back
X