• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hayırlı akşamlar kızlar , tanımadığım bir sürü kişi katılmış takıma :) ben takımın eski üyesiyim bir gelip bir gidiyorum uuzun süredir buradayım fakat hedefime ulaşamadım hala :oops: hemen kendimi tanıtayım ismim feyza , 31 yaşındayım ,boyum 158 , bekarım , çalışıyorum ama işim gereği fazla oturuyorum bu ara . tekrar sağlıklı beslenmeye dönmeye çalışıyorum .
Tekrar hoşgeldin canım sevindim iyi olmana kilo verilir sağlık olsun da

Yarın iş bol sanş 🤗 inş beklediğinden bile iyi geçer

Eşim cezanı vermiştim ama sen akşam yememişsin hiçbirşey 🤷🏻‍♀️ Bir yoğurt bari ye zencefilli+zerdeçallı

Canım hoşgeldin merak etmiştik seni. İyi olduğuna sevindim verilmeyecek kilo almamışsın ki başladın mı hemen gider canım onlarda 🥰
He valla kendime ceza verdim bende yemedim ama şimdi yoğurt kürümü yaptım canım dediğin gibi baharatlı

canım aynen ya şu su olayını çözemedim gitti. hastanede bu ara sürekli oturuyorum evet . masa başı gibi oldu işim biraz . sporda şart oldu bana aslında . senin nasıl gidiyor diyetin ? ne kadar kaldı hedefine
Bu ara iyi gidiyor
300 gr giderken 600 gr gitti bu hafta.
63 u gorecegim insallah bu cuma

Bende 3 e zor cikiyorum ama 2,5 da iyi
Kalkinca ilk vitamin ve ilaclarim ile 500ml iciyorum.
Sonra evden cikmadan 500ml daha. Bitiremezsem iste iciyorum. Isten cikmadan 2 l tamamliyaagim diye hedef koyuyorum kendime.
Belki böyle planli alisirim su icmeye diye. Bende baya zorlananlardandim cunku su konusunda

Oldugun odada adimlama yapma firsatin olurmu? Is yeri evine uzak mi ? Belki ilk olarak adim sayini gunde 10bin yapmaya calisman iyi bir baslangic olur. Hastanede squat veya jj ?
ben hedefi 50 yazdirdim ama 48 istiyorum asil : ))
Daha yolum uzun

Valla sporu fazla yapıyorum fazladan spor yerine ödül yok mu kaptanım 😀akşam yoğurt yemem lazım bazen onu bile çok açlık hissetmezsem yemiyorum. Spor sonrası ye dedi diyetisyen kaslar gitmesin diye de🙊
Haftanin spor birincileri icin bir planimiz var
Gece veya sabah duyuru yapacagiz : ))

Kiz ne kizacagim. Okadar spor yapmissin
Daha once yiyip o ceyrek simiti,sifir spor olurdu
Yaaa valla korkarak yedım yarım yıyemedım düşün 🤣🤣 ınsanın adı cıkacagına canı cıkaın
Yarın hıc eksı gorecekmısım gıbıme gelmıyo nıyeyse bı gazlı ve sıskın hıssedıyorum kendımı🙄

Kızlar telefonum çok yavaş; güncelleme yapıyorum. Donuyo hatta. O yüzden düzensiz yazıcam kusura bakmayın şimdiden.

Kahvaltı
2 ıspanaklı börek

ara
1 Muz, 3 minik mandalina

akşam
Aynı tabakta bulgur pilavı ve barbunya
2-3 dilim turşu
3 kaşık ev yoğurdu

su
2 litre

dans 8 dakika (puanına bakarsam zor olacak gözden kaçmassa iyi olur puanım) teşk
adım 2 bin küsür ama foto atamıyorum maalesef

Arrietty_ Arrietty_ @_Vera_ sedulu sedulu Ceyhans Ceyhans

iyi geceler :KK34:

Yaaa valla korkarak yedım yarım yıyemedım düşün 🤣🤣 ınsanın adı cıkacagına canı cıkaın
Yarın hıc eksı gorecekmısım gıbıme gelmıyo nıyeyse bı gazlı ve sıskın hıssedıyorum kendımı🙄
pozitif dusunelim en iyisi
benimde bugun ki ekmek sayim korkutuyor
Daha sporumu yapmadim yuruyus disinda
Suan battaniye altindayim ne guzel sicak sicak :) ne zaman kalkarim bilmiyorum :D

Pankekte un var şehriye karb buğday karb un helvası karb çok olmuş canım😍

Menün süper 😍

Ben yapamadım onu biraz rahatsızım iyi miydi video yarına ne gelsin? Menü yok gibi bişi zaten 😍

Aktif olmayanlar 3 hafta eş listesine giremeyecek ve spor puanları tabloya eklenmicek kaptanım zalım Veranın kanunları böyledir 🤣🤣

Cumartesi çok güzel 😍

Tost olmasa fena değil aslında su çok iyi

Süper gün 😍

Azcık karb fazla mı acep

Kaptanım ceza vermiş bende bermiyim üstüne ☹️

Eşim sporların şahane

Su şahane menü de öyle afiyet olsun

Yine harikasın abla

Ne demek 2 3 dilim kapya o 2 3 adettir kanki Hahahah az yenmez adabı vardır kapya yemenin hahaha
Menün güzel muffin mercimekli olduğu için bişi demedim yasaklı bişi var mı içinde
Un helvası piyangodan çıktı, misafirim eli boş gelmemiş 😁 bugün fazla sporla telafi edeceğim 👍 pankek te gerçekten minik, ekmek yerine olsun dedim. Ama dediğin gibi karbonhidratı çok aldım.

Arrietty_ Arrietty_ @_Vera_
Adımlarım bugünlük bu kadar yorgunluk var üzerimde acıkmadım da 😀

Eklentiler

• 5D8C1F45-537B-4CD8-B391-A7B9B11CA371.webp
    5D8C1F45-537B-4CD8-B391-A7B9B11CA371.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 30
Back
X