• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Normalde bende öyle yapıyorum ablacım karanlık diye sanırım anlamadım yürümeye çalıştım ama başım döndü baktım olmuyor oturdum valla 😕 yoksa TV izlerken bile karşısında leslie yapar gibi yürüyüp dururum arada hızlanıp yavaşlarım ama karanlıkta yapamadım 😕
Ben de sandim hep oyle yuruyorsun da, karanlikta yuruyemedin...🤣

Ne soru sordun Vera demezseniz pilatesi de sorayım yapıyor musunuz kızlar ne durumdasınız sporlar nedir??
Pilates 20 ve 30 dakika ile başladım, bundan sonra her gün 40 dakika yapmak istiyorum, doğumdan sonra ilk sporlarım bunlar. Kendimi toparlamak istiyorum.

İyi akşamlar bugünkü menüm

Sabah
1 mercimekli muffin
30 gr tulum ve beyaz peynir karışık
2 zeytin
Yeşillik
1 tk fıstık ezmesi

Ara yeşil çay

Öğle
10 gr ceviZ
10 gr yer fıstığı
Tarçınlı türk kahvesi

Akşam
Yulaf lapası ( içindekiler yarım su brd süt yarım su brd su 3 kaşık yulaf 1 tk kaşığı dut kurusu unu 1 küçük elma 1 çay kaşığı tarçın 1 tk öğütülmüş keten tohumu )

Su 3.5
Spor 2 mile leslie 10000 adım bunların puanlarını hesaplamadım
20 dk plates 140 puan
Arrietty_ Arrietty_ @_Vera_ sedulu sedulu Melegimkorusun Melegimkorusun eşim sesin çıkmadı bugün nasılsın sen neler yaptın iyi misin başın düzeldi mi ?

Ben bugünkü menümü yazayım:

11:00 bir adet cennet hurması ve çeyrek narla yulaf lapası.

13:00 1 portakal

16:00 1 türk kahvesi ve 10 adet fındık

17:30 1 kase tavuklu şehriye çorbası, 1 kase kereviz yemeği ve yoğurt

19:30 yeşil çay(şimdi)

Su: 2 litre yatana kadar 3 olur, 1 adet maden suyu da içeceğim.

Spor: 6000 adımı ve 40 dakika pilates hedefimi tamamlayıp paylaşacağım.

Arrietty_ Arrietty_ @_Vera_ sedulu sedulu CanTorun CanTorun

İyi akşamlar kızlar. Gece uykusuzluktan zinde değilim 🥸. Pazartesi kontrol var ama şöyle; eşim çocuğu giydirirken, ben de işe gitmek için hazırlanıyorum. O an tartılmak çok absürd olurdu. Keyfi sanardı. Su içmiş halimle eve geldiğimde tartldım. 74 küsürdüm.
Arrietty_ Arrietty_
@_Vera_
sedulu sedulu
Ceyhans Ceyhans
Iyi akşamlar cnm su içmiş halinle böyleysen cuma ya 72 yi görürsün kesin

Umarim iyisindir simdi 🤭
Fazla bir arti degil.
Buda cumaya guzel eksiler gelecegin habercisidir bence

Yesilcayim bitti. Son kupami iciyorum. Kiz kardesim gidince almaya cikacagim. Bugun bebe bakiyorum yine 🤭🤭
30dk disarida besiginde gezdirdim uyudu. Cok sogukdu pek yurumeyim bebek ile dedim.
Adim sayim Yinede fena degil evde oldugum halde

Sizler ne yapiyorsunuz?
Iyiyim sukur. Masallah sana👏👏👏👏
ne güzel sporlar canım maşallah sana:KK200::KK200:menünde çok güzel

çok geçmiş olsun eşiniz mağdur olmasın diye eşinizi aldık ama eğer aktif olacam yeniden benimle eş olanı mağdur etmem derseniz @Beklenen2 ile eş yaparım sizi.Rahatsız olduğunuz için 3 hafta eşsiz kalma ve spor tablosuna girememe kuralından muaf tuttum

yine harikasın kaptanım:KK200::KK200:

maşallah 600 az mı:KK200::KK200:

bende aşırı bi şişlik var çarşamba perşembe dukan birası tek çare

kontrol tartısınsa fotoğraflı bilgi yok

kız sivaskayseri nick değişmiş bende diyorum yeni üye mi hahahaha cuma 97 gelir merak etme reglden hepimiz öyleyiz benim regle 10 gün var ama 6 aylık hamile gibiyim :cry::cry:

ne güzel cumaya eksi gelir o zaman:KK200::KK200:

ne güzel 100 gramda olsa eksi

yediklerini hayal edip canımı çektirdim aç vera online :KK50:

telefona adımsayar yükleyebilirsiniz.

ay ne güzel eksiler

hayır canım gerek yok fotoğrafa

eşimmm dün pilim bitti ama yettim gayri hastayımda biraz sabah hastaneye gitmiştim test yaptırdım negatif çıktı sonucu üşütmüşüm yürüyerek gittim 13371 adım cepte.

kendine göre bir pilates seç istersen

sporunda etkisi var bence

hoşş geldin canım ne yedin ayy bende bir tatlı istiyorum ki hiç sorma 2.izin hakkıma ayrılayım hahaha 200 gram artı pek de bişi değil takma kafana

bak söz ver bana aktif olacaksın böyle diyip gelmezsen geldiğinde seninle küsücem anlaştık mı takımda aktif oldukça kilo vereceksin
Hosbulduk canim.Ben cilginca yedim resmen.

Sabah
1 mercimekli muffin
2 zeytin
Yeşillik
1 tk fıstık ezmesi

Ara yeşil çay

Öğle
10 gr ceviZ
10 gr yer fıstığı
Tarçınlı türk kahvesi

Akşam
Yulaf lapası ( içindekiler yarım su brd süt yarım su brd su 3 kaşık yulaf 1 tk kaşığı dut kurusu unu 1 küçük elma 1 çay kaşığı tarçın 1 tk öğütülmüş keten tohumu )

Su 3.5
20 dk plates 140 puan
Arrietty_ Arrietty_ @_Vera_ sedulu sedulu Melegimkorusun Melegimkorusun eşim sesin çıkmadı bugün nasılsın sen neler yaptın iyi misin başın düzeldi mi ?
Afiyet olsun cnm
Sende de değişik tarifler var mercimekli muffin nasıl oluyor ki🥰

Afiyet olsun cnm
Sende de değişik tarifler var mercimekli muffin nasıl oluyor ki🥰
Sağol canım aslında deniyorum bazı gördüğüm şeyleri ama tekrar yapar mısın desen çoğunu yapmam 😂😂 yani buda eh işte oldy diyelim yenebilir düzeyde
Geceden 2 sb kırmızı mercimeği sıcak suya ıslatıyosun sabah kalkınca onu blender dan geçirip püre haline getiriyosun içine çırpılmış 2 yumurta peynir baharat koyup istediğin kapta fırınlıyosun 180 derece de 40 dk filan pişiyo. Ben yeşil mercimek mücveri denemiştim bi o çok hoş olmuştu bide nohut ekmeklerim 😍

İyi akşamlar arkadaşlar bugün benim için çok kötü bir gün oldu kendimi temizliğe ve ütüye kaptırınca spor yapamadım maalesef 😔yarın telafi edecem inş adım sayısını.Gelelim menüme
Sabah
1 yumurta
1 dilim ekmek
K.k peynir
1 t.k tahin pekmez

Ara
1 maden suyu
1 elma

Akşam
2 y.k bulgur pilavı
5 kaşık tavuk sote
Salata

Su=3,5 litre

Arrietty_ Arrietty_ @_Vera_ sedulu sedulu buketx buketx

İyi akşamlar arkadaşlar bugün benim için çok kötü bir gün oldu kendimi temizliğe ve ütüye kaptırınca spor yapamadım maalesef 😔yarın telafi edecem inş adım sayısını.Gelelim menüme
Sabah
1 yumurta
1 dilim ekmek
K.k peynir
1 t.k tahin pekmez

Ara
1 maden suyu
1 elma

Akşam
2 y.k bulgur pilavı
5 kaşık tavuk sote
Salata

Su=3,5 litre

Arrietty_ Arrietty_ @_Vera_ sedulu sedulu buketx buketx
Olsun menün güzel her zamanki gibi canım

Sağol canım aslında deniyorum bazı gördüğüm şeyleri ama tekrar yapar mısın desen çoğunu yapmam 😂😂 yani buda eh işte oldy diyelim yenebilir düzeyde
Geceden 2 sb kırmızı mercimeği sıcak suya ıslatıyosun sabah kalkınca onu blender dan geçirip püre haline getiriyosun içine çırpılmış 2 yumurta peynir baharat koyup istediğin kapta fırınlıyosun 180 derece de 40 dk filan pişiyo. Ben yeşil mercimek mücveri denemiştim bi o çok hoş olmuştu bide nohut ekmeklerim 😍
Tarif için teşekkürler cnm bi ara denemem lazım merak ettim😋

Varyemez Varyemez bugün böyle
2 lt su
Spor yok
Senin nasıldı günün?

Eklentiler

• 1D5CBF46-5D89-45CE-B3DE-2122EE45FC16.webp
    1D5CBF46-5D89-45CE-B3DE-2122EE45FC16.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 21
  • A039B068-9991-45E2-8EDD-F200A9D5636B.webp
    A039B068-9991-45E2-8EDD-F200A9D5636B.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 31

Eklentiler

• Screenshot_2020-12-14-19-14-35.webp
    Screenshot_2020-12-14-19-14-35.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 24
Ayy başkaları da nasıl alıyordu uygun diye

Abla muhteşemsin yine.

Suda beklemiş ceviz ve ceviz suyu neye iyi geliyor
¹
Cok benzer benim ki de.
Ben kahvaltida haslanmis yumurta lor peynir 1 kapya biber 4te1 avakado 1 etimek bir tatli kasigi visne receli
Ogle tarhana corbasi + ton balikli salata yagsiz limonlu
Aksam karnibahar haslamasi sarimsakli yogirt 1 yemek kasigi kiyma aci baharat
3 lt su ve video bitti
Sadece 3.5 lt su ve 1 fincan sade kahve ekliyorum aynen
Arrietty_ Arrietty_ @_Vera_ esmeriiim esmeriiim

Merhabalar. Cuma gecesi rahatsızlandım ve iki gündür hasta yatağımdan çıkamadım. Girişi bilgisayardan yapmıştım ve kalkıp şifre bilgilerimi bile alamadım. Çok şükür şu anda daha iyiyim epey toparlandım. Yarın itibarı ile daha aktif olacağım.
Çok geçmiş olsun
Günaydınlar herkese
Malesef regl oldum cumartesi ve bu dönemde kilo veremiyorum ve artı çıkıyorum anladım artık kendimi
Cuma 98
Bugun 98.5
Cumaya hedef 97.9 olsun en azından 😂
Arrietty_ Arrietty_ @_Vera_ sedulu sedulu Melegimkorusun Melegimkorusun
Canım Cuma’ya çok var daha gider o ödem 🥰 bol su iç ve hergün yeşil çay iç canım

Sabah
1 mercimekli muffin
2 zeytin
Yeşillik
1 tk fıstık ezmesi

Ara yeşil çay

Öğle
10 gr ceviZ
10 gr yer fıstığı
Tarçınlı türk kahvesi

Akşam

Su 3.5
20 dk plates 140 puan
Güzel Birgün olmuş canım 🥰 eşim kusura bakma bugün çok giremedim Almanya’da Çarşamba’dan itibaren kapanacak çoğu yer küçük eşyaların alışverişini yaptım .yarında büyük eşyaları alıp depoya yerleştireceğiz canım ben yarın gündüz de pek aktif olamam akşama kontrol ederim ama şimdiden haber vereyim dedim

Çok geçmiş olsun

Canım Cuma’ya çok var daha gider o ödem 🥰 bol su iç ve hergün yeşil çay iç canım

Güzel Birgün olmuş canım 🥰 eşim kusura bakma bugün çok giremedim Almanya’da Çarşamba’dan itibaren kapanacak çoğu yer küçük eşyaların alışverişini yaptım .yarında büyük eşyaları alıp depoya yerleştireceğiz canım ben yarın gündüz de pek aktif olamam akşama kontrol ederim ama şimdiden haber vereyim dedim
Olsun Canım işlerin önemli kolay gelsin valla zor işler bunlar . kaçırdığım için soruyorum kusuruma bakma canım ev e taşınacaksınız ama yeni mi ev aldınız yeni mi evleniyosunuz orasını kaçırdım

Back
X