• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ooh çok güzel gitti. Sabırsızlıkla bekliyordum. Çok da iyi hazırlanmıştım. Ama 5-10 dk önce ilanlarını bir kere daha gözden geçirdim. Başlığını büyük ve koyu harflerle meslek ismini yazmışlar ama ilanın yazısının içinde küçücük bir "stajyer" kelimesi vardı. Acaba eksem mi diye düşündüm. Ama sonra "sen doğru okumamışsın aptal, durumu anlat bari öyle çık" diye düşündğm. Anlattım durumu. İş aradığımı söyledim. Karşımdaki kişi de "bizim işe alımlarımızda da böyle 2 ay staj yaptırıp öyle alıyoruz" dedi. Onun dışında kendileri soru sordular. Test projesi yollayacaklarını söylediler. Konuşma kapandı. Sonra eski iş yerimdeki olayın aynısı olmasın? Diye düşündüm. Erkek arkadaşım da "hatayı 2. Kez yaparsan sen gerizekalısın" konuşmasını çekti. Ağladım sonra da 11 buçukta uyudum
Destek olacagina biraz köstek olmus.
Ayni sekilde sonuclanacagi ne malum?
Uzuldum ya :(
Zaten o deneyim seni cok uzdu. Birde boyle demesi hic hos olmamis..

su çok az olmuş
Pazartesi kahvaltı 2 yumurta dan omlet arasında peynir bi dilim pastırma, 4 ceviz, 3 zeytin, 2 kuru kayısı, 2 t. K domates sos
Ara yeşil çay
Akşam 1 kase mantar çorbası (kremasız)
Karnıbahar, salata, 2 kaşık yogurt
Ara mandalina 10 tane çig badem fındık
Bolca su
menü çok güzel afiyet olsun
adımlar şahane
Yine geçmiş yapamıyorum
Menümü yazayım ama bugün batırdım ve pişmanım. Öğleni batırdım 😢 akşam hafif geçirdim ama yine bile telafi olmamıştır. Geçen ıspanaklı böreği telafi etmiştim ama bunu akşam hafif olmasına rağmen eritemediğimi hissediyorum. Önümüzdeki 3 gün eğer bir hata daha yaparsam cuma günü asla hedefime ulaşamam. Öğlen ne yediğimi söylemeyip cezamı fazlasıyla çeksem ama kurallara aykırı olur sanırım. Yazıyorum üzülerek :KK43:

Kahvaltı
Karışık sandwiç

öğle
Köfte ekmek 😟😖

akşam
Mücver tadında birşey valla adını bilmiyorum, asla doyurucu değildi.
Kasap sucuk 4-5 adet
Az dilim salatalık
Çay
Yarım dilim çavdar ekmeği

spor
Yattığım yerden aşırı basit bacak hareketi . 500 adet. (Bunu hesaplar mısın @_Vera_ )
Sağol

su:2.800

çok üzgünüm yaa
Öğlen için

Arrietty_ Arrietty_ @_Vera_
@s yaa nicki unutuyorum bi dak
@Ceyhans
@sedulu
o zaman bol spor yapcaz köfteyi eritmek için sporun çok az. 500 bacak hareketini bölgesel hareketten hesaplayabilirsin canım
Kısmet canım üzüldüm bende valla. Telafi yaparız ya bu hafta 1 kg üstünde versek gruba yine katkımız olur herhalde 🤗
Kesinlikle bugün ve yarın ödem için dukan birası yapmam lazım
Bugünkü menüm sabah
2 yumurta
1 yk kadar lor peynir
5 zeytin
Öğle
1 bardak kahve
Aksam
3 yk güveç
2 yk bulgur pilavı
Ara çay
Su 3.5 lt
Spor 3 mil leslie 315p
30 jj 90p
Toplam 405 p
@_Vera_ Arrietty_ Arrietty_
Mükemmel bir gün canım maşallah
Kizlar neler yapmam gerek bna anlatabilirmisiniz
Merhaba hoş geldiniz ben kaptan yardımcısı vera. 23 yaşındayım
Sabah yesılçay
1 dılım peynır çay
Ara fıltre kahve
aksam 2 kofte yogurt salata
Su 2 lt
Markete gıderken yurudum bıraz
200 puan
Spor yapmadım sınırım cok bozuk butun gun yemedım dogruduzgun artım çoğalmış bune ya
Ciddi sıkıldım bu durumdan😡
A Aylakkadin Arrietty_ Arrietty_ @_Vera_
Ödem mi artılar kaçamak da yok sende çok güzel gidiyorsun
Çok geçmiş olsun
Kullanıcı Adı :ich blumen
İsim (İsteğe Bağlı ):helin
Mesleginiz:ev hanımı (pastacı)
Yaşınız :27
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:2
Yaşadığınız şehir:Almanya
Boyunuz :1.69
Kilonuz:77
Hedef kilonuz :70
Kilo alma hikayeniz :pastayla aşk yaşamam 🤣
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?daha fit ve yasımı gostermek icin
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?evet
Ayy pastayı bende çok severim ama çok hain bir dilim yesek hemen kilo
iyi geceler,

çocuklar bugün uyumakta bir hayli nazlandılar, o yüzden bugün adımım 6000 i geçemedi.

pazar: 6134 adım
30 dakika pilates = 210 puan
pazartesi: 4436 adım
40 dakika pilates = 280 puan

Arrietty_ Arrietty_ çok geçmiş olsun
@_Vera_
@sedulu
@CanTorun
Sporlar şahane
Köfte ekmeğin siniri geçmedi
Erimedi duruyor
😟
Şu üç gün lütfen hata yapmıyım lütfennnnn:olamaz:
Sabah sandviç yemen de birazcık hata bir hafta bile olmadan 2 dilim börek sandviç köfte ekmek yedin. Başta karbonhidrat alarak kilo veriyor metabolizması böyledir dedim ama bu kadar karbonhidrat çok fazla. Spor ile telafi edebilirsin yediğin karbonhidratı aç bekleyerek daha fazla dengeni bozarsın
Vera her gun baska video mu yapacahoz
Evet her gün farklı bir bölgeye odaklanıyoruz

su çok az olmuş

adımlar şahane

o zaman bol spor yapcaz köfteyi eritmek için sporun çok az. 500 bacak hareketini bölgesel hareketten hesaplayabilirsin canım

Çok geçmiş olsun

Sporlar şahane

Sabah sandviç yemen de birazcık hata bir hafta bile olmadan 2 dilim börek sandviç köfte ekmek yedin. Başta karbonhidrat alarak kilo veriyor metabolizması böyledir dedim ama bu kadar karbonhidrat çok fazla. Spor ile telafi edebilirsin yediğin karbonhidratı aç bekleyerek daha fazla dengeni bozarsın

Ya ben vsr ya basindan beri o 22 dklik bacagi yapıyorum. Cunku haftalik saniyordum 😀Bacaklarim yok artik :KK66: ama hic incelmeyen bacak ustlerim 1.5 cm.inceldi

Merhaba,
Doğumdan sonraki ilk sporlarımı yapıyorum, o kadar ayın hareketsizliği resmen vücudumu oduna çevirmiş, yaptıkça rahatlıyorum. Şu an tüm hareketleri aktif bir şekilde yapamıyorum tabi, kilo verdikçe daha iyi olacak, inanıyorum.
Buraya yazıyor olmak gerçekten çok motive edici oluyor, yoksa gece gece niye spor yapayım ya da niye teklif edilen gözlemelerin tadına bakmayayım😁 .

Merhaba,
Doğumdan sonraki ilk sporlarımı yapıyorum, o kadar ayın hareketsizliği resmen vücudumu oduna çevirmiş, yaptıkça rahatlıyorum. Şu an tüm hareketleri aktif bir şekilde yapamıyorum tabi, kilo verdikçe daha iyi olacak, inanıyorum.
Buraya yazıyor olmak gerçekten çok motive edici oluyor, yoksa gece gece niye spor yapayım ya da niye teklif edilen gözlemelerin tadına bakmayayım😁 .
Inşallah verirsin cnm ben doğumlardan sonra 67 kiloya kadar düşüyordum zaten aşağısı çok kötü duruyor bende. Yedikçe 77 oldum inşallah hep beraber istediğimiz kiloya gelicez

su çok az olmuş

adımlar şahane

Çok geçmiş olsun

Sporlar şahane

Pasta ah pasta🤣insanı rezilce ediyor mutluda 🤣

Bende 27 küçüksün benden kardeş 💞

Sabah 4 bin adım attım

Kahvaltı
1 avakado
1 yemek kaşığı taze çökelek yedim (Almanya"da adı başka ben türkçesini bilmiyorum tadını taze çökeleğe benzetiyorum )

Şimdide sütsüz şekersiz bi kahve içiyorum...

Sonrada 11:00'da sürüş dersim var ...
Tekrar bi türk marketine yürürüm ...

Destek olacagina biraz köstek olmus.
Ayni sekilde sonuclanacagi ne malum?
Uzuldum ya :KK43:
Zaten o deneyim seni cok uzdu. Birde boyle demesi hic hos olmamis..
Evet,ben bir taraftan işi öğrenirim. Evde olacağıma vakit geçer diye düşündüm. Ama o "yok emeğini sömürecekler,yok gerizekalı gibi davranma,eski iş yerindeki gibi olacak" gibi söylemler kullandı. Çok arada kaldım.

Evet,ben bir taraftan işi öğrenirim. Evde olacağıma vakit geçer diye düşündüm. Ama o "yok emeğini sömürecekler,yok gerizekalı gibi davranma,eski iş yerindeki gibi olacak" gibi söylemler kullandı. Çok arada kaldım.
Sans verip gitmen iyi olmus is gorusmesine.
Senin gibi dusunurum ben. Hem ogrenir hem vakit gecirirsin. Evde olmaya aliskin degilsen zor cunku
Uzme o tatli canini

15bin adim tamamladim Bende simdi.
Yagmur hala yagiyor. Ekran islaninca ara ara bakiyor yaziyorum
Süpersin cnm bende çıkıcam 1 saat yürüyüşe burdada yağmur var kizlarim kreşte yarından itibaren yasak artık kreşte evdeyiz evde spora devam

Back
X