• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Vücut sürekli eksik beslenme nedeniyle direniyor olabilir mi kaptan?
Kesinlikle olabilir o yüzden izne çıktım işte Bi kendimi düzene sokayım bugün bol bol beslenicek valla profiteroller patatesler 🤭

Arrietty_ Arrietty_ ,@_Vera_ , sedulu sedulu , @istanbulin ve tüm 4.takim merhaba...

Kizlar uykusuzluk nihayet rahatsızlığımı tetikledi.
Tlf.kullanmak sıkıntılı.
O yüzden bir süre aranızda olamayacağım.
Arrietty_ Arrietty_ döndüğümde beni asil listeye al tamam mı? 🤭
En kısa sürede görüşmek üzere...🙋
Çok üzüldüm abla en kısa zamanda iyileşirsin inşallah migrenini mi tetikliyor uykusuzluk

Kızlar napıyorsunuz nasılsınız gününüz nasıl geçiyor ah ben bugün kendime çok üzüldüm resmen efsane ölmüş. Eskiden tek oturuşta 9 profiterol yiyen Vera 3. Profiterolde şekeri çıktı patates bile yiyemedi. Tek oturuşta orta boy yaş pasta bitirdiğim zamanlar bile oldu yakıştı mı sana üstad 🤣🤣🤣

Kızlar napıyorsunuz nasılsınız gününüz nasıl geçiyor ah ben bugün kendime çok üzüldüm resmen efsane ölmüş. Eskiden tek oturuşta 9 profiterol yiyen Vera 3. Profiterolde şekeri çıktı patates bile yiyemedi. Tek oturuşta orta boy yaş pasta bitirdiğim zamanlar bile oldu yakıştı mı sana üstad 🤣🤣🤣
Ya kaptan bende oyle olur muyum ki. Su an kafami pastaya sokasim var ;)

Ne yapiyorsun. Kendini mi catlatacaksin

Yesilcayimi ictim, simdide suyumu iciyorum
Biraz spor yapip yumurta hasliyacagim. Günü de oyle kapatirim.
San Sebastian yaptim ama canim Simdilik istemiyor 🤔

Ya kaptan bende oyle olur muyum ki. Su an kafami pastaya sokasim var :KK66:
Olursun ben bugün kendimi bahar danası ilan etmiştim Vera ye gitsin bacım dedim çünkü 1 ocakla birlikte baya sıkı başlıcam her şeye ama yiyemedim

Saat beş oldu bende yeme işleri bitti
Menü yazayım
Sabah ılık limonlu su
Kahvaltı 12de 1 kapya 2 yeşil biber 1 dilim kaşar 2 haşlanmış yumurta 4 zeytin maydanoz
Akşam 3 profiterol 3 dilim patates 1 köfte
Melegimkorusun Melegimkorusun eşim sen neler yedin bugün su ve sporu gece yazayım

Kaç yaşında çocuklar küçükse çok çok zormuş ilk defa bu yil tecrübe ettim . 1 taneyken çok kolaymış meğer
Yolculuk gerçekten çok zor geçti, biri 6 aylık biri de 4 yaşında. Sekiz saat boyunca pestilim çıktı. 1 çocuktan 2 çocuğa geçerken işimin iki kat zorlaşacağını düşünüyordum, ama beş kat zorlaştı. Sürekli koşturmaca🙃

Back
X