• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Valla canim ben ara öğün olayini cok seviyorum 😃 sende eger başarılı olduysan devam et derim. Ben kalori sayıyorum yine. Sporda senle ayni leslie yaparim. Gecen hafta biraz fitness bolgesel de calismistim ama viraz kilo vermeden zor oldu 😅 eniyisi biraz yuruyus ve tempoli olarak tabi devam edip sonra bolgesel calisayim diyorum 😇
Bende aynı şekilde düşünüyorum biraz kilo verip sonra bölgesel çalışmam lazım canım . ben aslında 3 ana öğün yaptığım zamanlarda ara yapmıyodum acıkmıyodum çünkü . bu hafta nası yapcam karar veremedim niyeyse

En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEADIM YARIŞ TABLOSUEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

• ADIM YARIŞINDA SADECE ADIMLARA ODAKLANILDIĞI İÇİN SADECE GÜN SONUNDA ATACAĞINIZ TOPLAM ADIMDAN PUAN ALACAKSINIZ KIZLAR!!!!
  • Paylaşımlar fotoğraflı olarak yapılmalı.
  • Örneğin gün içinde 3 mile leslie 30 dk dans ve 30 dk adımlama yapıp gün sonunda toplam 10.500 adım attınız sadece adımı puana çevirmeniz gerekmektedir.
  • Adımlar eşlerle ortak olarak toplanacaktır. Yani @_Vera_ ve Arrietty_ Arrietty_ eş olmuşsa gün sonunsa ikisinin attığı adımlar toplanır ve tabloda o günün hanesine yazılır.
  • Eşler birbirlerine ortak sporlar ortak diyet tarzı bellirleyebilir.Gün sonunda menülerinizi yazarken eşlerimizi etiketleyip birbirimizin menüsüne nazikçe yorumlar yapmalıyız.Sıkıntılı durumlarda eşler birbirine cezalar verebilir.
  • Örneğin @_Vera_ ile Arrietty_ Arrietty_ eşler ve menülerini yazdılar vera eşine eşim bugün suyun çok az sana ceza 3 bardak daha içip 3 ltye tamamla ya da eşim adımların çok az sana ceza olarak sana 1000 adım veriyorum veya eşim gerçekten menün çok güzel yarın birlikte 5 mile leslie yapıp adımlarımızı arttıralım...
Kizlar soyle bisi sorucam. Ben adim sayar olarak samsung healt kullaniyorum da farkettigim kadariyla leslie yaparken sayim yapmiyor. Yani yernde attigin adimi saymiyor sanirim. Eğer oyleyse ben bunu nasil hesaplicam 😅 bilgisi olan varmi acaba. Samsung healt kullanan arkadaslar vardı. Bi yardimci olur musunuz 😁😁

Bende aynı şekilde düşünüyorum biraz kilo verip sonra bölgesel çalışmam lazım canım . ben aslında 3 ana öğün yaptığım zamanlarda ara yapmıyodum acıkmıyodum çünkü . bu hafta nası yapcam karar veremedim niyeyse
Ya benim bildigim kadariyla ara ogun almak vücuda yemek geliyor sinyali verdigi icin daha verimli oluyor

Ya benim bildigim kadariyla ara ogun almak vücuda yemek geliyor sinyali verdigi icin daha verimli oluyor
Bu hafta elimden geldiğince öğün saatlerine ve ara öğün yapmaya özen göstereceğim canım bakalım sunucumuz ne olacak hadi bakalım

Bugün menü yazmak aslında istemiyorum ama yazcam artık mecbur 😌 eşim bugün izin günü ilan ettim kendime o yüzden böyle oldu kusura bakma şimdiden
@Serina08
Sabah 1 haşlanmış yumurta 1 dilim tb ekmeği beyaz peynir ve tulum peyniri 1 kapya biraz roka
Öğle 1 kase tarhana ve çok ince bir dilim kek
Akşam 3 tane küçüktü ama yine de çok oldu ıspanaklı gözleme 😞
Su 2.5 lt
Spor yok

Arrietty_ Arrietty_ @_Vera_ sedulu sedulu

Bugün menü yazmak aslında istemiyorum ama yazcam artık mecbur 😌 eşim bugün izin günü ilan ettim kendime o yüzden böyle oldu kusura bakma şimdiden
@Serina08
Sabah 1 haşlanmış yumurta 1 dilim tb ekmeği beyaz peynir ve tulum peyniri 1 kapya biraz roka
Öğle 1 kase tarhana ve çok ince bir dilim kek
Akşam 3 tane küçüktü ama yine de çok oldu ıspanaklı gözleme 😞
Su 2.5 lt
Spor yok

Arrietty_ Arrietty_ @_Vera_ sedulu sedulu
Madem ödül yaptin bugun sikinti yok kuzum. Yarindan itibaren toparlariz 😇

E English_teacherrr
Sabah 1yumurta 1 dilim ekmek hemen elime alip gecistirdim resmen 😅

Öğlen 1 kse mercimek corbasi
1 tabak kru fasulye
1 kase yogurt

Aksam henuz yemedim ama