• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Olalım benim ilk haftam Bi hatam olursa affola birazcıkta yardım böle bilgilendirme fln yaparsan bana çok mutlu olurum piyango size vurdu :KK53:
Ahaha benim de ilk haftam bu grupta iki comezi es yapmislar :) olsun kalkariz altindan. Anladigim kadariyla birbirimizle menuleri sporlari paylasacagiz cuma gunu elde edilen yuzdeye gore birinci esler secilecek. Yani menulerinde beni etiketlersen iyi olur birbirimizi gazlamamiz lazim kisaca :)))

Sabah
10 badem
Yeşil çay
Tost
Zeytin, peynir

795 kcal

Öğlen
4 hurma
Badem ceviz
Biraz kek

Akşam
Mandalina 2
Havuc
Kucucuk ekmek tost

Su: 2.5lt

Kalori: 1296++++ (dahasi var hesaplamadim)

Spor:
100 ipsiz atlama= 15 puan
50 mekik= 100 puan
300 kol hareketleri= bolgesel egzersiz olarak mi almaliyim? Oyleyse; 150 puan
6 dk hulahop= 30 puan

295 puan

Bu yediklerimin uatune bir suru de kuruyemiş yedim. :"(
Ben aralikli yemeye gecmek istiyorum.
12 ile 18 arasi yeme, diger saatlerde dükkani kapama. Yarin bir deneyecegim. Vitamin ve protein agirlikli bol lifli gidecegim. K.hidrat ve yagi kismaliyim.

Arrietty_ Arrietty_ sedulu sedulu @_Vera_ Tamotuzbesgoztepe Tamotuzbesgoztepe
Ah canım ya bugün çok fazla olmuş yediklerin hem tost hem kek karbonhidrat fazla girmiş. Sana ceza vermem gerek bu düzenin değişmesi için. Yoksa günlerdir verdiğin emek boşa gidecek

Ahaha benim de ilk haftam bu grupta iki comezi es yapmislar :) olsun kalkariz altindan. Anladigim kadariyla birbirimizle menuleri sporlari paylasacagiz cuma gunu elde edilen yuzdeye gore birinci esler secilecek. Yani menulerinde beni etiketlersen iyi olur birbirimizi gazlamamiz lazim kisaca :)))
Ben anlatayım size kızlar biraz es olayını.
Gun sonunda menülerinizi yazacaksınız hem kaptanları hem de eşinizi etiketleyeceksiniz. Menüde fazla gördüğünüz şeyleri kırmadan eleştirebilir eşinize ceza verebilirsiniz.
Maksat eşlerin birbirini menü anlamında takip etmesi aynı zamanda spor konusunda desteklemesi.
Bu hafta takim olarak eşler arası adım yarışımız var. Mümkün olduğunca fazla adım atıp eşimizi de bu konuda destekliyoruz. Hafta bitiminde eşlerden en fazla adım atan birinci olup ödül sahibi olacak. Adımları fotoğraf olarak ekliyoruz ki hak geçmesin

Sabah
10 badem
Yeşil çay
Tost
Zeytin, peynir

795 kcal

Öğlen
4 hurma
Badem ceviz
Biraz kek

Akşam
Mandalina 2
Havuc
Kucucuk ekmek tost

Spor:
50 mekik= 100 puan
6 dk hulahop= 30 puan

295 puan

12 ile 18 arasi yeme, diger saatlerde dükkani kapama. Yarin bir deneyecegim. Vitamin ve protein agirlikli bol lifli gidecegim. K.hidrat ve yagi kismaliyim.

Ben sana ayak uyduruyorum kuzum senin yaptığın egzersizleri yapicam puanları senden bakarak yazarim😁🙏💕

20210102_233833.jpg

Bugünlük bu kadar :)
16549 adım: 827.45 puan

Son düzenleme:
Menu tmm spor tamam Ben adımda biraz sıkıntı yasıcam o halde çünkü adımsayarım yok bide leslie seklinde yapıyorum onu nasıl ayarlasam acepp
Telefonunuza adimsayar uygulaması yükleyip spor yaparken cebinizde taşırsanız adımları sayar.

Yok annem bizimle yasamakta bebege o bakiyor evet calisiyorum, yaslilarimiz esimin anneanne ve dedesi. Kendilerine bakabilecek durumda degiller 92 yasindalar, kvmde kaliyorlardi ama kvm cok yoruldu, biraz biz alalim dedik ama 4 ogun yemek yemeye alisiklar. Yemek yap yedir topla vb. Derken 14 aylik bebekte olunca annemle ben ancak yetisiyoruz ki ben bunaliyorum bile. Bir de bebek azi dis cikariyor zor donemler. Ne bulursam atiyorum agzima 🤦🏻‍♀️

sana da kolay gelsin, ikiz cok daha zordur elbette.
Kolay gelsin canım Allah yardımcınız olsun. Maasallah nazar değmesin 92 yaşta az degil.
Umarım bolca size dua ederler.

Selam kızlar mutfak dolaplarını kaplıyoruz eşimle belim koptu oy
Menü vereyim

11.30
1 tereyağı nda yumurta
Domates salatalık
5 zeytin
Az peynir
1 tk bal
1 dilim tb ekmeği

17.00 1 tabak dolusu zeytinyağlı kereviz yemeği
1 kabak dolması

Su 3 lt
A arrietty @_Vera @Ceyhans
:KK200::KK200:güzel menü
Arrietty_ Arrietty_ @_Vera_ sedulu sedulu @pamukskr
Toplam kalori =980
Sabah
Menemen
5 zeytin
1 sigara böregi

Ara
3 kuru erik
10 çiğ fındık
1 fincan sade türk kahvesi

Akşam
1 tabak pırasa
1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt

Su=3 litre
sigara böreği için 10 dk adımlama cezası geldiiiii hayırlı olsunnn:KK200::KK200:
:KK200::KK200:süper
Yılbaşında çok yemiştim buraya da yazdım tartida 1.5 kilo farkeder mi ya :KK43: form çayı aldım bugün ödem falan vardır belki diye ise yarar umarım. Akşam 8 den sonra bisey yememeye alıştırıyorum kendimi şimdi menü paylaşıyorum o nedenle henüz spor yapmadım adım sayım 6000 lerde birazdan spor yapıp 12 den önce paylascam:)
Öncekine gore daha çok şu içiyorum buarada ama 1 lt falandır onu da artirmayi deniycem bu hafta 💕💕💕
sen kaçamaktan sonra tartılma pazartesi tartı günü zaten
Kahvalti patatesli yumurta 1 kk peynir 5 zeytin cay

aksam: 3 yk kereviz yemegi 2 kuru biber dolmasi, yogurt bir kase

Dukan birasi+4 lt su
:KK200::KK200: azıcık yemişsin yine
@_Vera_ Arrietty_ Arrietty_ sedulu sedulu @Ayse_M

2 litre su icildi yatana kadar 3 olur büyük ihtimalle
:KK200::KK200: süperr
Arrietty_ Arrietty_
@_Vera_
sedulu sedulu
@neutral

Ben pertttt ben iptal ben yokkk 😂😂😂😂😂
21142 adım
100 suquat
maşallahh:nazar::nazar:
Anam nasil bir gruba katilmisim kaloriler yerlerde herkes deli gibi spor yapiyor. 4 lt su ne? ben emzirirken o kadar icemiyorum. Amanin hemen ayak uydurmam lazim. Heyecan basti beni :spor:
:halay::halay: koş koşşş:KK200::KK200:
:KK200::KK200:
Merhaba kızlar.
Sabah:
1.5 haşlanmış yumurta
2 wasa
3 dilim hellim peyniri

Aksam:
1 tabak et sote.
4 kaşık mantar sote.
Bol salata.

Hem öğlen hem de şimdi Türk kahvesi içtim.

2.5 lt su içtim şu saate kadar. Daha da içerim yatana kadar.
Sporu gece paylaşayım.
Arrietty_ Arrietty_ @_Vera_ sedulu sedulu .
North River North River
güzel menü canımm:KK200::KK200:
Bugun oruçtum kaza orucuna niyetlendim akşam 5 bucuk ta açtım orucumu
1 kase mercimek çorbası 1 adet incecik hamurlu ıspanaklı gözleme turp kurusoğan ve yeşil mercimekli bulgur pilavı yedim Türk kahve mi içtm yeşil çayımda tmmdır sahura kadar 3 bucuk litre yaparım suyu sporumu da ev sildim süpürdüm koca evi lütfen buda spordan sayılsın :KK53:ve 30 dkkalık leslie yaptm
15 dk adım cezan var menülerinde karb fazla
Sabah
-1 sade kahve
Öğlen
-3yk lifalif yulaf
-1.5yk yoğurt
-1/2 köz biber
Akşam Yemeği
-1,5 yk makarna
-1 yk yoğurt
-3 yk pırasa
Akşam
-Yeşil çay
+1,5 Litre Su
SPOR( 25 dakika Chloe Ting)

** Programdan çıkarıldıysam girip her gün yazmama gerek yok galiba. Öyleyse de bir haberim yok
Sağlıklı günler dilerim
anlamadım canım kimseyi çıkarmadık ki programdan
@_Vera_ kiiizzzz öldün mü kaldın mı 😀 p90 dan sonra ses çıkmadı 😀
Chloe ting 60 dk yaptım
Adım sayımı ve menüyü ekliyorum regl dönemi yaklaştığı icin ev yapımı kabak tatlısı yemiş bulundum annem getirdi. Kalori sayımına göre az ama cezam varsa çekerim. Arrietty_ Arrietty_
Eki Görüntüle 2752644 Eki Görüntüle 2752645
yuhh 18 ne kız ben 10 binde pert oldummm leslie mi yapsam napsam
Sabah
10 badem
Yeşil çay
Tost
Zeytin, peynir

795 kcal

Öğlen
4 hurma
Badem ceviz
Biraz kek

Akşam
Mandalina 2
Havuc
Kucucuk ekmek tost

Spor:
50 mekik= 100 puan
6 dk hulahop= 30 puan

295 puan

sana 30 dk evde adımlama cezası var canım tost yüzünden
süpppeeer

Telefonunuza adimsayar uygulaması yükleyip spor yaparken cebinizde taşırsanız adımları sayar.
Yükledim bugün 35 dkka durduğum yerde adım attım 4164 adım oldu sanki az gibime geldi tempoluda yaptım yani siz daha iyi bilirsiniz normalmi o süreye o kdr adım acaba?

:KK200::KK200:güzel menü

sigara böreği için 10 dk adımlama cezası geldiiiii hayırlı olsunnn:KK200::KK200:

:KK200::KK200:süper

sen kaçamaktan sonra tartılma pazartesi tartı günü zaten

:KK200::KK200: azıcık yemişsin yine

:KK200::KK200: süperr

maşallahh:nazar::nazar:

:halay::halay: koş koşşş:KK200::KK200:

:KK200::KK200:

güzel menü canımm:KK200::KK200:

15 dk adım cezan var menülerinde karb fazla

anlamadım canım kimseyi çıkarmadık ki programdan

yuhh 18 ne kız ben 10 binde pert oldummm leslie mi yapsam napsam

sana 30 dk evde adımlama cezası var canım tost yüzünden

süpppeeer
Cezan başım üstüne kaptanım hemen kalkıp başlıyorum yapmaya oruçtum ya bide kayınvalıdemgilde açtm aslında evde olsam kabak yogurtlayacaktm ama neyse yarına dha dkkt ederm inşş

Kahvaltı 2 yumurta bir dilim peynir omlet, 7 zeytin, 3 ceviz, küçük greyfurt, marul

Ara sade kahve, avuç içinde fındık, 2 y. K yeşil mercimek çorbası

Akşam 5 y. K kuru fasulye, yogurt
A arrietty Night owl Night owl
Gülimmi aglayımmı bilemedim eşim kiloma 78 yazmış oda haklı 68 ile hamile kalmıştım.
Yürüyüşten sonra yeşil çay bide madem suyu içtim.
Bolca su
İyi geceler
Screenshot_20210102_235556_com.xiaomi.hm.health.webp

Sabah
-1 sade kahve
Öğlen
-3yk lifalif yulaf
-1.5yk yoğurt
-1/2 köz biber
Akşam Yemeği
-1,5 yk makarna
-1 yk yoğurt
-3 yk pırasa
Akşam
-Yeşil çay
+1,5 Litre Su
SPOR( 25 dakika Chloe Ting)

** Programdan çıkarıldıysam girip her gün yazmama gerek yok galiba. Öyleyse de bir haberim yok
Sağlıklı günler dilerim
Canım niye programdan çıkarılasın daha yeni geldin birlikte çok güzel kilolar vercez.

Back
X