• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ahahaha çok güldüm :dondurma::dondurma:

kek için ceza vericiğiimmm buyrun efenim

adımların güzel canım

güzel menü afiyet olsun canım

un helvası için sana da ceza var canım videoyu ekledim

menün çok güzel afiyet olsun

spor süper canım

1400 kaloriyi 1200e mi düşürsek acaba azıcık fazla mı ne

%50si ckarbonhidrat galiba menünün sana da 2 dklık ceza videosu versem olur muuu

Tamam canim hallediyorum 😉

süpersin canımm
Tamam canim hallediyorum 😉
kolay gelsinnnn
@_Vera_ kaptancazım kek derken kek değil ama kek gibi olduğu için kek dedim 😂😂 mücver gibi pırasa havuc tencerede az soteledim 2 yumurta tambugday unu koyup tencerede pişircektim üşendim attım fırına kek gibi pişti 😂 genede cezalımıyım 😂😂
ya bende menüde görmedim diyorum hangi ara kek yedi hemen cezayı yapıştırdım hayır değilsinnnn kıyamam sanaaaaa

Şuan tamda böyleyimm kolumu kaldırcak halim yokk 🙄🙄

Eklentiler

• Screenshot_20210103_210018.webp
    Screenshot_20210103_210018.webp
    37,4 KB · Görüntüleme: 22
Zeytur Zeytur bugün senin dediğin 10000 adım videosunu yaptım. Çok iyiydi teşekkürler 😍 Telefon belimde bir ara algılamamış, elime aldim sonra super oldu. Gecenin ilerleyen saatlerinde atarım fotoğrafını. Arrietty_ Arrietty_ @_Vera_ sedulu sedulu
Ne demek canımm Hayat paylaştıkca güzell kiloları hep birlikte vermek dahada güzelll 🤩🤩💃💃💃👯👯👯

Bugün pek giremedim maalesef, menün çok iyi her zamanki gibi 👍
Ben de adımları arttırmak istiyorum ama 5000 civarına takıldım kaldım. Kendi evimde olmayınca suyu da ihmal ediyorum. Simdi gidip içeceğim bol bol...
Canim hafta sonlari bende 5000 yapsam kar bekliyorum

Back
X