• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yarına randevu alacaktım kadın doğuma sabah uyandığımda regl olmuşm 19.gündü bugün acaba regl 3. günü gitsemmi gitmesemmi bilemedim..

H3RA_ H3RA_ sanırım bugün adım atamıcam ama 6 bini zorlayacam karnım çok ağrıyor ☹️
Ne güzel rahatlayacaksın demek bu, vücudun ödemde yapmıştır bu süreçte. Onuda atmış olacaksın. Adet düzensizliğin sürekli oluyorsa doktora görün derim. Bende yaşamıştım bir süre önce, bir türlü gelmez gelince de bitmek bilmezdi. Hormon testleri yaptırmıştı doktor. Geçmiş olsun.

İlk defa 19. Gün gecikmişti canım
Aynen adım için kendimi zorlamıcam bugün
İlk defa olmuş istersen biraz bekle o zaman canım arada olur böyle gecikmeler eğer tekrarlarsa gidersin inşallah yine olmaz diyelim

Ne güzel rahatlayacaksın demek bu, vücudun ödemde yapmıştır bu süreçte. Onuda atmış olacaksın. Adet düzensizliğin sürekli oluyorsa doktora görün derim. Bende yaşamıştım bir süre önce, bir türlü gelmez gelince de bitmek bilmezdi. Hormon testleri yaptırmıştı doktor. Geçmiş olsun.
Yok yok sürekli olan bişi değildi ilk defa oldu böyle. O yüzden emin olamadım gitsemmi gitmesemmi diye

İnşallah ya valla olmamasıda çok kötü bişeymiş suan karnım agrıyo ama nasıl mutluyum 😍💃💃
Ay demi ya aslında bazı yaşanan olumsuzluklar ne büyük nimet de haberimiz yok . papatya çayı içebilirsin ağrın için canım . belki faydası olur

Yarına randevu alacaktım kadın doğuma sabah uyandığımda regl olmuşm 19.gündü bugün acaba regl 3. günü gitsemmi gitmesemmi bilemedim..

H3RA_ H3RA_ sanırım bugün adım atamıcam ama 6 bini zorlayacam karnım çok ağrıyor ☹️
Bence yine de gitmelisin. Belki hormonal bir durum vardır ya da yumurtalıklarda farklı bir gelişim vs. Tekrar olmasını bekleme erken önlem her zaman iyidir

Ya sen benden zayıfsın kilo olarak ama benim göbek 90 cm ben yanlış mi ölçüyorum. Before after falan fotoğrafın varsa yüklesene canım.
Yok cnm senin ki doğrudur resminden de gördüm ya benim göbek çok 3 rane sezeryan yaptım kaldı öyle ce😂

Herkese günaydın 😍
Menü
Sabah
1 üçgen omlet
2 wasa
2 çay kaşığı reçel
2 kk peynir
3 zeytin

Ara
1 kare bitter kahve

Aksam
1 kepçe tarhana çorbası
1 avuç içi kadar fırın mücver

Gece kuşu oldum iyice gündüz vakit bulamadim ama bakmadan da uyumak istemedim
Çocuklarla dışarı çıktık dolaştık baya . Kirk yılda bir dışarı çıkıyoruz onda da az daha esnaf amcanın biri oğlumu yakacakti elindeki çay bardağı ayaklarımiza düştü Allah'tan üstüne gelmedi nasıl başardı bilmiyorum çay bir yana camlar bir yana korktu çocuk
Çok geçmiş olsun canım. Allah korumuş.
Gunaydin kizlar 🌞
Dun tarti bildirimi yapamamistim evde olmadigim icin bugun yapiyim hemen
Cuma 83.8
Sali 82.5
Fark 1.3
Hedef 81.5
Cuma gunu regidim. Bitince ortaya guzel bir fark cikti :KK49:
Arrietty_ Arrietty_ @_Vera_ sedulu sedulu E English_teacherrr
Çok güzel bir sonuç 👏
Kizlar adim icin bileklik almak istiyorm. Akilli bileklik kullananlar vardi varmi bi tavsiyeniz ne kullanıyorsunuz ne almaliyim
Ben xiaomi band 5 aldım. Daha dün akşam geldi. Güzel. Hoşuma gitti. Tabi daha çok yeni. Kullandıkça daha iyi anlaşılır. Yorumlara bakarak aldım ben.

Yok cnm senin ki doğrudur resminden de gördüm ya benim göbek çok 3 rane sezeryan yaptım kaldı öyle ce😂
Ne bileyim canım yanlış anlama kötü bir anlamda sormadım. Kilo farkımız olunca dedim ben yanlış yerden mi ölçüyorum acaba ondan. E sende denesene programı en az 5 cm inceltme garantili 😀

Ne bileyim canım yanlış anlama kötü bir anlamda sormadım. Kilo farkımız olunca dedim ben yanlış yerden mi ölçüyorum acaba ondan. E sende denesene programı en az 5 cm inceltme garantili 😀
Yok kız yanlış anlamam cnm ben tam göbek deliğinin ordan ölçüyorum ama ben en sorunlu bölgem göbeğim zaten senin yaptığın programı yapamadım yaa çok zor kolumu ağrıttım bıraktım 😊

Haklısın bugün telafi edeceğim. 3 gündür tuvalete çıkamıyorum. Bugün oldukça sade beslenmem lazım.
Selam canim
Magnezyum kullanmiyor isen tavsiye ederim
En hizli cozum dersen su ödem atici bagirsaklari hemen calistiriyor

Eklentiler

• Screenshot_20201225_204749_com.instagram.android.webp
    Screenshot_20201225_204749_com.instagram.android.webp
    42,8 KB · Görüntüleme: 31
Yok kız yanlış anlamam cnm ben tam göbek deliğinin ordan ölçüyorum ama ben en sorunlu bölgem göbeğim zaten senin yaptığın programı yapamadım yaa çok zor kolumu ağrıttım bıraktım 😊
Videoyu bilmiyorum ama orada ki bir hareketin sayısı 50 ise, sen 20 yap. Önce açılsın kasların zamanla yapar hale geleceksin. Bunu spora giderken yaşamıştım. Atıyorum 20 sguatı yapamazken bir ay sonunda 3 set*20 bana mısın demiyordu.
Ben uzun süre sporu, yürüyüşü bırakmıştım. İçsel problemlerimde vardı kapatmıştım kendimi. 2 haftadır yürüyüş yapıyorum inan 2 hafta önce 10 dakikadan sonra nefes nefese kalırken şimdi aralıksız 1 saat tempolu yürüyebiliyorum. Nefesim açıldı resmen.

Herkese günaydın, Vera cım adımlaman ödev yoğunluna göre harika. Dün nette bir yazıya denk geldim, aklıma sen geldin.
"Tüm çabanıza rağmen tartıda kilonuz değişmiyorsa endişe etmeyin, bu 15 günde sürebilir 1/2 ayda. Önemli olan vücut ölçümlerinizin değişimidir. Spor ve düzenli beslenme ile tüm organlarınız oksijeni fazlasıyla alır, bunlara odaklanın" tarzı bir yazıydı. Sana da yazayım istedim.
Ayyy çook teşekkür ederim evet bende öyle düşünüyorum. Benim 2 ay sürdü ama olsun bakalım. Günaydın canım 😍😍

19 gün az değil istersen git bir baksınlar bazen ufak tefek şeyler büyüyüp iş açıyor başımıza

Back
X