• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Arrietty_ Arrietty_ kaptanim sen de dün menü paylaşmamışsın
Pardon kaptanim
Hemen geliyor

Ilk ogun 11.00
3 catal Karnibahar puresi
4kucuk tavuk kofte

Ara 14.00
1 avuc antep fistigi
6 brezilya Bademi

Aksam 17. 30

3 dilim keto Ton tabanli pizza

Su 2,5 L

Eki Görüntüle 2754965 Eki Görüntüle 2754966 Eki Görüntüle 2754967 Eki Görüntüle 2754969 Eki Görüntüle 2754971
Kızlar bugünü menüsü bu şekilde. Akşam yemeğimde iki kaşık pilav var, kızım bana sürpriz yapmış. İlk defa pilav pişirdi kıramadım onu. Cezama razıyım.
Bugünün adımları iki fotoğrafın toplamı olacak. Mi bandın kargosu akşam üstü geldi, takmadan telefondaki adım sayımın görüntüsünü aldım.
Toplamda 11.229 adım oldu.
Adım puanım 561.45
Merdiven inip çıkmak 49.5
Sguat 50 puan
1,5 lt su 1 lt dukan birası içildi
Arrietty_ Arrietty_ @_Vera_ Zeytur Zeytur
Ceza yok ortak ama bugün bol bol adım atmak varr 😍

Günaydın kızlar regl dolayısı ile hala siskin hissediyorum geçmedi daha.
Dukan birası yaptım bugün akşama da ıspanak yemeği yapıp hafif şekilde günü kapatmayı planlıyorum
Bizde de ispanak var bugun. Yanina Firinda baharatlanmis nohut yapacagim.
Regl sisligi gitmiyor oyle hemen 😑
Sende benim ödem aticiyi denesene :-)

Ben bugun M MiracHamza nin izinden gidecegim

Sabah erken kahvalti yapmak midemi bulandiriyor.
Tok tutuyor tum ögünlere kadar aslinda. O yonu guzel. Ama erken kahvalti yapamiyorum

Kullanıcı Adı : bnnu
İsim (İsteğe Bağlı ): banu
Mesleginiz: inşaat yüksek mühendisi
Yaşınız : 29
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 / 1 yaş :)
Yaşadığınız şehir: ankara
Boyunuz : 170
Kilonuz: 62 sanırım :110:
Hedef kilonuz : 59
Kilo alma hikayeniz : doğum sonrası kiloları verdim ancak bu sefer de pandemide aldım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? kendimi çok daha iyi hissediyorum
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? eveeetttt. 4. takım canım takımım

Merhaba kızlar geçmişe baktım tanıdıklar var yeni gelenler var özgecim yok :cry:

Ben burada 67 den 59 a çoook güzel indim, mezun oldum. Ancak 2 aydır evden çalışmaya başladık aman tanrım 3 ya da 4 kilo geri aldım ,tartılmaya korkar oldum.
Yeniden aranıza katılabilir miyim?

Kilo alma hikayeniz : doğum sonrası kiloları verdim ancak bu sefer de pandemide aldım
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? eveeetttt. 4. takım canım takımım

Merhaba kızlar geçmişe baktım tanıdıklar var yeni gelenler var özgecim yok :cry:

Ben burada 67 den 59 a çoook güzel indim, mezun oldum. Ancak 2 aydır evden çalışmaya başladık aman tanrım 3 ya da 4 kilo geri aldım ,tartılmaya korkar oldum.
Hosgeldin banucugum
Tabii ki tekrar katila bilirsin ❤️
Evet özge hem cocuklar hemde kendi icin sinava calismasi icin ayrilmak zorunda kaldi kaptanlikdan. Ara ara ugruyor Yawrukush Yawrukush umuz.
Cuma günü tartil bakalim ne gosterecek tarti ☺️

Hosgeldin🥰

Hosgeldin banucugum
Tabii ki tekrar katila bilirsin ❤️
Evet özge hem cocuklar hemde kendi icin sinava calismasi icin ayrilmak zorunda kaldi kaptanlikdan. Ara ara ugruyor Yawrukush Yawrukush umuz.
Cuma günü tartil bakalim ne gosterecek tarti ☺️
hoşbuldum canım:KK200:
ahyy korkuyorum cuma ne çıkacak
bir yerden başlamak lazım, artık durmam lazm burası o kadar iyi geliyor ki :KK28:
çok özlemişim herkesi :KK73:
Yawrukush Yawrukush mesajımı görürsen selam sana güzellik :KK37:
Hoşbuldum teşekkürler :KK24:

Onlara da ağırlık vermeye başlayacağım. Bu hafta ufak ufak alıştırıyorum vücudumu.

Ya kızlar söylemeden geçemeyeceğim, eşimden sonra oğlumda benimle birlikte heveslendi. Senelerce alerjik bronşit tedavisi gördü, malum kortizonlu ilaçlar, bir iki ameliyat derken bir yaştan sonra kilo aldı. İnsülin direnci var, endekrolonojide takipte sürekli. Ki küçükken cidden zayıf bir çocuktu. Bu akşam birlikte yürüdük. Dukan birasına oda başladı, atıştırmalıkları elinden alamadığım, sürekli yemek isteyen çocuk bugün çok güzel beslendi. Oda mi band istiyor şimdi 😂 Pandemi bitince arkadaşlarının karşına çıkacağı ve alacağı olumlu tepkilerin hayalini kuruyor 🤗
En çok buna seviniyorum eğer kilo verirse çok güzel bir şeye vesile olacaksınız. Öpüyorum hepinizi iyi geceler 😘
Yaa inşallah oğluşununda bu süreçte istediğine varır. Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın 😘😘

Onlara da ağırlık vermeye başlayacağım. Bu hafta ufak ufak alıştırıyorum vücudumu.

Ya kızlar söylemeden geçemeyeceğim, eşimden sonra oğlumda benimle birlikte heveslendi. Senelerce alerjik bronşit tedavisi gördü, malum kortizonlu ilaçlar, bir iki ameliyat derken bir yaştan sonra kilo aldı. İnsülin direnci var, endekrolonojide takipte sürekli. Ki küçükken cidden zayıf bir çocuktu. Bu akşam birlikte yürüdük. Dukan birasına oda başladı, atıştırmalıkları elinden alamadığım, sürekli yemek isteyen çocuk bugün çok güzel beslendi. Oda mi band istiyor şimdi 😂 Pandemi bitince arkadaşlarının karşına çıkacağı ve alacağı olumlu tepkilerin hayalini kuruyor 🤗
En çok buna seviniyorum eğer kilo verirse çok güzel bir şeye vesile olacaksınız. Öpüyorum hepinizi iyi geceler 😘
ahyy yüzümü güldüren bir mesaj oldu, oğlun kaç yaşında kaç kg merak ettim özel değilse :KK51:
Günaydın arkadaşlar
bnnu bnnu sende hoş geldin cnm🥰
hoşbuldum canım teşekkürler :KK68:

hoşbuldum canım:KK200:
ahyy korkuyorum cuma ne çıkacak
bir yerden başlamak lazım, artık durmam lazm burası o kadar iyi geliyor ki :KK28:
çok özlemişim herkesi :KK73:
Yawrukush Yawrukush mesajımı görürsen selam sana güzellik :KK37:

Hoşbuldum teşekkürler :KK24:
Cidden buraya yazmak insana iyi geliyor ve ipin ucunu birakmiyorsun ☺️
Cumaya kadar bekle. 2gun duzenli beslenmek belki Sana Süpriz yapar :)

Ne kadar guzel bir haber bu. Cocuklarin ayak uydurmasi ve saglikli yasam bicimini aliskanlik etmesini umuyorum.
Darisi benim kizima :))

Yaa inşallah oğluşununda bu süreçte istediğine varır. Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın 😘😘
Amin canım, sağlığı içinde çok önemli benim için. Aynı zamanda özgüven anlamında da iyi olacak. Çocuklar bazen çok acımasız olabiliyorlar. Sitenin futbol sahasına bile gönderemiyordum. Orada bir şeyler söylemiş arkadaşları çok üzülmüştü.
ahyy yüzümü güldüren bir mesaj oldu, oğlun kaç yaşında kaç kg merak ettim özel değilse :KK51:

hoşbuldum canım teşekkürler :KK68:
Hoşgeldin Banu, oğlum 14 yaşında 1.78 boy, 95 kg. Şu pandemi döneminde 10 kg birden aldı. İnşallah benim kararlılığım onun içinde motivasyon olacak. Arada kendimle birlikte onunda sonuçlarını paylaşacağım sizinle.

Ne kadar guzel bir haber bu. Cocuklarin ayak uydurmasi ve saglikli yasam bicimini aliskanlik etmesini umuyorum.
Darisi benim kizima :))
Amin canım, bugün ona da mi-band siparişi vereceğim, heveslenir belki.
Aslında boylu ve omuz yapısı geniş bir çocuk. Hocaları kaç defa basketbola gitmesini tavsiye ettiler.
Hatta bir gün otobüste bir adam sohbet açtı onunla. Basketbol hocasıymış, vücut yapın çok uygun ellerin tam bu spora göre. Ben hocayım irtibata geçelim harika basketçi olur senden diye, kart bile verdi. Ama ikna edemedik.

Günaydın kızlar :KK200:
Tarti gününe 2 gün kaldi :KK6:
Birazcik ipin ucunu kacirdim diyenler varsa bugunden toparlasin menüleri. Suyu az icenler arttirsin ☺️
@Night owl @caroline84 Ozzybal Ozzybal @Aylakkadin @Osev @JaneRizzoli
@ozrengin sedulu sedulu Zeytur Zeytur
@Ayse_M @Serina08 @istanbulin
@pamukskr Ceyhans Ceyhans @Flipendo
@emeeel @T u t a s t e @Melegimkorusun @_Vera_
M MiracHamza @Dildev @Mavikus_
@rocknroll @tamotuzbeşgoztepe @Hyperborea17
Suyu arttırmam lazım 👍 bu hafta en fazla 2 litre icebildim, evdeyken rahat 3 litre içiyordum.

Bacak: 68
Kol: 35
Gögüs: 110
Kalça: 120
Göbek: 106
Bel: 91
Arrietty_ Arrietty_ şu ölçülerimi aldıkça içim içimi yedi nasıl kendime bunu yapabilidim diye daha 4 5 sene öncesine kadar 38 beden giyinen ben evlenince 42 44 giymeye başladım. Şuan cok moralim bozuk ama bu ölçüler sadece bu ayın ölçüsü olarak geride kalması umudu ile yoluma devam 😕

Back
X