• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Doğum günüm 😁😁😁😁 kendime hediye vercem ondan mayısı bastırarak diyorum 😁😁😁 değilse bebiş düşünüyoruz ozamanda diyetisyenle berabr 9 ayı gecirmeyi planlıyorum ozamanda burda olcaam sonra doğum kilolarımı verirkende burda olcam yani ben hep burda olacam inşallah 😇😇💓💓
Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin.

Bende adama baskı yapayım bari 😀 benim adam yiyip yiyip kilo almayan cinsten. 186 boy var 78 kg akşam yemeğinde bir bütün ekmek yer sabah öğlen de ayrı yani ama vücut masallah 😀
Hiç öyle olamadım ablam küçük milyon tipli makara ile yer ekmegi.
Kilosu hiç degişmez.

Arrietty_ Arrietty_ gule gule kullan canim bu gidisle sirayla hepimiz alicaz. Sonrafa eliptiğe falan geceriz artik :KK71: :KK71: bende step tahtasi istiyorum😅
Eliptik vardi ama hiic mi hic kullanmadim desem yeridir. Sattim kurtuldum :-)
Tesekkur ederim canim
Kaptanım güle güle kullan çok şık duruyor. Benim ki kollu eski temizlikte sat gitsin diyorlar.
Evde ki en güzel arkadaşım 3 çocuk, ev, ev işleri kocamla tartışınca benim kaçışım.
Müzigide sonuna kadar açarım.
Kaptanım ben dünde sordum kolları yok ya kullanımı nasıl olur acaba?
Benim başım dönüyor bazen
Saol canim
Kolsuz kullaninca mi basin donuyor? Ben normal yuruyus bandinda da asla tutamam. Yasamadim oyle birsey. Hizli mi yapiyorsun?
Kolsuz da vardi ama ben yer kaplamasin kolayca yatagin altina iteyim diye boyle aldim. Zaten bisikletim var. Arada salonda arada odada Git gel sefil oldu yavrucugum, goz bebegim 🤭

Günaydın güzeller nasılsınız?? Vera bugün bir mutlu uyandı bir mutlu uyandı anlatamam. Birazdan sebebini göstercem ama önce alıntılarım var yazayım.

@bnnu seni yeniden aramızda görmek çok güzel hoş geldin seda getirdin canım.

Çok geçmiş olsun canım umarım önemli bişeyi yoktur gelmek istersen takımda yerimiz sana her zaman var biliyorsun güzelim

Ayyy çok sevindim buna senin oğlan takıma gelemez ama o da bizimle yarışa girsin kendisinde hedef belirlesin 10bin adımdan aşağı düşmek yok yaşı kaçtı bu arada
Şükür önemli bir sey degil canım biraktigim zamanki kiloma donersem geri geleyim insallah😊

Eklentiler

• Screenshot_20210106_174207_org.pci.diyetkolik.webp
    Screenshot_20210106_174207_org.pci.diyetkolik.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 30
  • Screenshot_20210106_174223_org.pci.diyetkolik.webp
    Screenshot_20210106_174223_org.pci.diyetkolik.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 21
Mesaj yazma konusunda iyi değilim kusura bakmayın alıntı yaptı silrmedim bide ben menü için birisini etikletyecek miyim su için yada spor içinde etiket yapıcam mı kalori hesaplamam gerekiyor sanırım değil mi

Mesaj yazma konusunda iyi değilim kusura bakmayın alıntı yaptı silrmedim bide ben menü için birisini etikletyecek miyim su için yada spor içinde etiket yapıcam mı kalori hesaplamam gerekiyor sanırım değil mi
Kalori hesaplamak istiyor isen hesapla canim. Mecburi degil
Onemli olan yeme icme bitince menu yazman. Veya bir ust de yaptigin gibi paylasman yeterli
Su ve spor varsa sporu da yazip
sedulu sedulu @_Vera_ etiketlemen yeterli

Beni Cuma bildiriminde etiketlemeniz yeterli.
Menulere bakiyorum zaten
Her Cuma es veriyoruz. Bu cuma aktif olurum dersen es de veriyoruz ozaman onu da etiketleyeceksin ❤️

Eklentiler

• Screenshot_20210106-182831.webp
    Screenshot_20210106-182831.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 29
  • Screenshot_20210106-182846.webp
    Screenshot_20210106-182846.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 26
  • Screenshot_20210106-182851.webp
    Screenshot_20210106-182851.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 28
Back
X