• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Screenshot_20210107_224358_steptracker.healthandfitness.walkingtracker.pedometer.webp
bugnluk bu kdr bnden kol ve bacak çalışarak attım adımlarımı aslında15bin fln olmustur gün içindeki adımlarımla ama üstümde degldi tlfn yeni karar aldım bundan sonra bnde kayıt altına alcm yediklerimi o zmn dha dkktli olurum gibi hssettm bakalm inş işe yarar

:duduk:DUYURU :duduk:
Kizlar ilk sayfadaki tablo güncellendi
Deneme haftasi devam eden yeni üyelerimizi eklemedim. Bunu bilerek yapiyorum,deneme süresi oldugu icin.
Cogunuz 1 haftayi geride birakmis olacaksiniz yarin.
Umarim aktif olmaya devam edersiniz. Böylece haftaya sizleride eklerim daralma tablosuna :KK200:
Harikasin boyle hedefe az kaldığını gormek sahane oldu

Bugün kahvaltı 2 yumurtadan menemen, peynir, 4 ceviz, 5 zeytin

Akşam 5 y. K mantar sote, 3 y. K yogurt bolca ice berg

Yürüyüşten önce sade kahve
Sonra yeşil çay maden suyu
Bolca su
Şimdi benim aldığım bileklik te şöyle bi sorun var. Sabahtan akşama kadar 1200 yada 1100 oluyor.
Yürüyüş bandına çıkınca elime telefonu aldım. Resimleri altımda bi bakın.
A arrietty Night owl Night owl
IMG-20210107-WA0009.webp Screenshot_20210107_230848_com.xiaomi.hm.health.webp

Bende biraz önce eşime dedim yere egilip halıya dokun diye direk yaptı of ama değmemen lazımdı dedim niyeki diyo çok güzel bişey denicektim diyorum ben ilk değemedim sonra bu hareketi yapınca eşimde şok oldu nasıl yani diyo 😂😂
Kızında eklem gevşegini nasıl anladınız
Aksam denicektim unutmusum. Simdi denedim bende oldu ilginc gercekten😄

1 L i kafaya dikmeyip yavas yavas iciyorsaniz bir zarari olacagini sanmiyorum.
Yavas yavas derken 2 saate filan yayarak :-) ben anca odaklanirsam okadar surede icerim 1 L

Back
X