- 19 Mart 2019
- 7.883
- 33.202
- 498
gaza gelememiş halinizle puanınızı meraktayım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gaza gelememiş halinizle puanınızı meraktayım

rejim yaparken kabizlik sorunu ceken bu bayan tuketmis ve 2,5 ayda 26 kilo vermis

Artık çok sasirtcam sizi çünkü vaktim yok artık izindeydim pazartesiden itibaren iş güç başlıyor. Sonuncu olabilirim artıkgaza gelememiş halinizle puanınızı meraktayım

Arrietty_

Arrietty_

sedulu

sedulubende aralıklı diyet yapıyorum günde 2 öğün 8 saat tok - 16 saat açKizlar IF ile beslenenler kimler? En gec bana Cuma Ögle donus yapar misiniz :)
Zeytur farkli es yarisi fikri sundu. O konuda lazim
E English_teacherrr @Serina08sedulu
H3RA_
graphicdesigner @rockandroll @bnnu K klbk33 @Aylakkadin @sadece_ben S Sade_Bilge
istanbulin
O_sevincli_ki
Ozzybal
Ceyhans
Varyemez
Alys E Emeeelll
esmeriiim @Cikocev @-DOLUNAY-
Legendwomen
UUmarim kimseyi unutmadim
 Arrietty_

Arrietty_ Arrietty_

Arrietty_

sedulu

sedulurica ederim umarim faydasi olur. zamani gecsede kurusu da satiliyor ondan devam edersin insSağol canım çok faydalı oldu hurmanın zamanı geçmeden değerlendirmek gerek
 Arrietty_
  @_Vera_

Arrietty_
  @_Vera_  
			 sedulu

K 
		 klbk33

sedulu

K 
		 klbk33Yok kiz 2 kati hesap. Zumba günü bugunEvt iki katı hesaplamıyoruz doğru hesap
Sen de süpersin eşim

Arrietty_

Arrietty_

H3RA_

H3RA_İf tarzı beslenıyorum ama arada autlu kahve falan ıcıyorum kalorısı az bıseyler atstırıyorumKizlar IF ile beslenenler kimler? En gec bana Cuma Ögle donus yapar misiniz :)
Zeytur farkli es yarisi fikri sundu. O konuda lazim
E English_teacherrr @Serina08sedulu
H3RA_
graphicdesigner @rockandroll @bnnu K klbk33 @Aylakkadin @sadece_ben S Sade_Bilge
istanbulin
O_sevincli_ki
Ozzybal
Ceyhans
Varyemez
Alys E Emeeelll
esmeriiim @Cikocev @-DOLUNAY-
Legendwomen
UUmarim kimseyi unutmadim
Yaa yanlış yazmışım hesapliyoruz yazacaktımYok kiz 2 kati hesap. Zumba günü bugun