- 19 Mart 2019
- 7.883
- 33.202
- 498
gaza gelememiş halinizle puanınızı meraktayım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gaza gelememiş halinizle puanınızı meraktayım
rejim yaparken kabizlik sorunu ceken bu bayan tuketmis ve 2,5 ayda 26 kilo vermis![]()
Artık çok sasirtcam sizi çünkü vaktim yok artık izindeydim pazartesiden itibaren iş güç başlıyor. Sonuncu olabilirim artıkgaza gelememiş halinizle puanınızı meraktayım![]()
bende aralıklı diyet yapıyorum günde 2 öğün 8 saat tok - 16 saat açKizlar IF ile beslenenler kimler? En gec bana Cuma Ögle donus yapar misiniz :)
Zeytur farkli es yarisi fikri sundu. O konuda lazim
E English_teacherrr @Serina08sedulu
H3RA_
graphicdesigner @rockandroll @bnnu K klbk33 @Aylakkadin @sadece_ben S Sade_Bilge
istanbulin
O_sevincli_ki
Ozzybal
Ceyhans
Varyemez
Alys E Emeeelll
esmeriiim @Cikocev @-DOLUNAY-
Legendwomen
UUmarim kimseyi unutmadim
rica ederim umarim faydasi olur. zamani gecsede kurusu da satiliyor ondan devam edersin insSağol canım çok faydalı oldu hurmanın zamanı geçmeden değerlendirmek gerek![]()
Yok kiz 2 kati hesap. Zumba günü bugunEvt iki katı hesaplamıyoruz doğru hesap
Sen de süpersin eşim![]()
İf tarzı beslenıyorum ama arada autlu kahve falan ıcıyorum kalorısı az bıseyler atstırıyorumKizlar IF ile beslenenler kimler? En gec bana Cuma Ögle donus yapar misiniz :)
Zeytur farkli es yarisi fikri sundu. O konuda lazim
E English_teacherrr @Serina08sedulu
H3RA_
graphicdesigner @rockandroll @bnnu K klbk33 @Aylakkadin @sadece_ben S Sade_Bilge
istanbulin
O_sevincli_ki
Ozzybal
Ceyhans
Varyemez
Alys E Emeeelll
esmeriiim @Cikocev @-DOLUNAY-
Legendwomen
UUmarim kimseyi unutmadim
Yaa yanlış yazmışım hesapliyoruz yazacaktımYok kiz 2 kati hesap. Zumba günü bugun