• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bugünki yemek planından bahsedeyim de kaçamak olmasın🙂
09:30 da bol domatesli kahvaltımı yaptım, birazdan kahve içeceğim, yanında tabi ki birsey yok. Saat 14:00 gibi meyveli yulaf lapasi yapacağım. Aksam da sebze çorbası ve sebze yemeği olacak.
istanbulin istanbulin senin günün nasil geçiyor?
Merhaba eşim:)
Geç kahvaltı yaptım yarim avokado, 4 dilim pastırma,3 dilim eski kasar , 10 tane çığ badem yedim
Birazdan sütlü tahinli kahve içeceğim:) ♡♡♡
Aksama da yapabilirsem mantar corbasi yapmak istiyorum bir de kereviz salatası var yoğurtlu evde bir tek ben yiyorum bugun biter herhalde 😂

Malumunuz ara öğünü bakalım nasıl etki edecek :110:
7857037F-51DD-4DFC-B530-D49AB1ACEA57.jpeg

Sabah kahvaltıdan önce kuru erik ve Türk kahvesi diyetisyenimin onerisiydi.
süper bunu da yaparım , teşekkürler :KK25:
Merhabalar kızlar dünden beri giremedim yattım sabah kalktım temizlik filan derken telefonu anca elime aldım çok geçmiş olsun canım H3RA_ H3RA_ temiz çıkmasına çok sevindim diğer sorununu da çözersin inşallah yakın zamanda kaptanım magnezyum önermişti bana da doktorum yazdı ondan sonra bende rahatladım biraz olsun bnnu bnnu canım belki deneyebilirsin bi doktora giderek senin de eksikliğin vardır belki
hamile iken vermişti doktorum magnezyumu ama o kramplar içindi :110:
dışarıdan takviye alma taraftarı değilimdir çoğu zaman, bakalım eğer kuru meyveler de işe yaramazsa bi doktor :KK33:

Evet ben de severim,
Ama 1 tane diyet icin bile cok az.

Ah o cay yanina konan atistirmaliklar yok mu, ben sirf bu yuzden cay yapmayi biraktim 😅
Eslerimize ayak uydurmayalim.
Biz ayni evde ben kilo vermeye calisiyorum, esim almaya calisiyor durumdayiz 😜
Bende mi çay yapmayı bıraksam acaba 🤣🤣 ama benim eşim çay tiryakisi içmezse isyan çıkarır evde 😅 en iyisi ben ayak uydurmayayım :110:

Kızlar şimdi doktordan geldim. Polip alınmıştı son kolonoskopide patoloji sonucum temiz çıktı. İyi huyluymuş şükür.
İç hemeroidim varmış biraz ilaç tedavisi uygulayacağız geçmezse ameliyat dedi doktor.
Kabızlık konusunda sana rahatlaman için ilaç verebilirim ama bunlar alışkanlık yapar sonrasında ilaçsız wc ye çıkamazsın. O daha ciddi bir problem olur, ömür boyu bu sorunu yaşarsın dedi. İçinde sinemaki olan hiç bir bitki çayını tüketme oda rahatlatır ama aynı bu ilaçlar gibi etki yapar dedi. Kayısılı hoşaf yap yada suda bekletip ye en sağlıklısı bu dedi Şimdi kayısılı form çayıma baktım içinde sinemaki var direkt çöpe gidecek.
Proteini azalt, sebze ile beslen sporda bu konuda sana destek olacak dedi.
Hemorodid ilaçları dışında kabızlık için bitkisel bir bağırsak dengeleyici verdi sadece.
Bitki çaylarınızın içeriğine hepiniz bir göz atın lütfen.
Benim gibi kabızlık yaşayan bir kaç kişi vardı, onlar için yazıyorum özellikle.
Çok geçmiş olsun canım sonuçlarının temiz çıkmasına sevindim 🦋

Akşam icin planlar nedir kızlar ?
Ben bugün baya spor yaptım çok acıktım muhtemelen erken kapatırım yeme işini
Evdekilere kumpir yapicam kendim de haşlanmış patates yerim az bisi bi de göz hakkı bir iki kaşık kumpir tadına bakarım 😀
Baharatlarım patatesi yanına ayran

Evdekilere kumpir yapicam kendim de haşlanmış patates yerim az bisi bi de göz hakkı bir iki kaşık kumpir tadına bakarım 😀
Anneme gidecegim.
O yuzden az önce yedim. Günü kapattim
Spor suan sadece paten var. Annemden gelince fit tk ve p90x3 yapacagim

Buda günün Ilk ve tek ögünü
IMG-20210224-WA0019.webp

Su ve sporu aksama eklerim.
@_Vera_ sedulu sedulu

Selam canımm bugün hiç yapmadığım ve yemediğim bi yemek yaptım ilk kez kereviz yaptım ve yiyeceğim bakalım tadı nasıl olacak

Selam canımm bugün hiç yapmadığım ve yemediğim bi yemek yaptım ilk kez kereviz yaptım ve yiyeceğim bakalım tadı nasıl olacak
Yaaa ben de daha yemedim bu yaşıma kadar kereviz 😀 geçen köyden pırasa ve kereviz topladık ama ben pırasa aldım eve kerevizleri anneme yolladım 😀

Aksama kurufasulye pilav ikilisi var.
Pilavin sadece tadina bakacagim.

Yanina favorim bol sogan maydonoz salatasi yaptim 👌

Yaaa ben de daha yemedim bu yaşıma kadar kereviz 😀 geçen köyden pırasa ve kereviz topladık ama ben pırasa aldım eve kerevizleri anneme yolladım 😀
Bende şu yaşımda ilk kez yiycem valla 😂😂 güzele benziyo ama bakalım birazdan yiycem

Saolun kizlar

Bende aldim az önce kereviz ve portakal. Eve gecince yarin icin yapacagim. Ilk defa da yiyecegim

Varyemez Varyemez Abla. Tarifin var mi :))

Saolun kizlar

Bende aldim az önce kereviz ve portakal. Eve gecince yarin icin yapacagim. Ilk defa da yiyecegim

Varyemez Varyemez Abla. Tarifin var mi :))

1 adet kereviz
1 adet soğan
1 adet havuç
1 adet patates ( istemezsen koymayabilirsin)
Kerevizin yaprakları
1 küp şeker
1 bardak portakal suyu
Knor bulyon kullanıyorsan 1/3 ü
Tuz
Yarım çay bardağı su
1 ya da 2 yk sıvı yağ
1 tatlı kaşığı tereyağı

Düdüklü tencerede yapıyorum ben

Tencereye sıvı yağı koy soğanı ve diğer bütün malzemeleri doğra tencereye önce soğanı köy karıştır diğer sebzeleri de ekle karıştır
Portakal suyunu ,şekeri, bulyonu,1 küp şekerini 1bardak portakal suyunu ve yarim çay bardağı suyu tuzu tereyağı ekleyip kapağını kapatıp kaynadıktan sonra kısık ateşte 7 ile 10 dk arasında pişir
Afiyet olsun

Son düzenleme:
1 adet kereviz
1 adet soğan
1 adet havuç
1 adet patates ( istemezsen koymayabilirsin)
Kerevizin yaprakları
1 küp şeker
1 bardak portakal suyu
Knor bulyon kullanıyorsan 1/3 ü
Tuz
Yarım çay bardağı su
1 ya da 2 yk sıvı yağ
1 tatlı kaşığı tereyağı

Düdüklü tencerede yapıyorum ben

Tencereye sıvı yağı koy soğanı ve diğer bütün malzemeleri doğra tencereye önce soğanı köy karıştır diğer sebzeleri de ekle karıştır
Portakal suyunu ,şekeri, bulyonu,1 küp şekerini 1bardak portakal suyunu ve yarim çay bardağı suyu tuzu tereyağı ekleyip kapağını kapatıp kaynadıktan sonra kısık ateşte 7 ile 10 dk arasında pişir
Afiyet olsun
Tesekkurler
Havucuda es geceyim ben olmaz mi

Back
X