• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Selam kızlar 💜🦋
Bugün yine tek öğün yaptım
17:40 çikolatalı süt
18:30 bir case nesfit ve patatesli yumurta
20:45 çay ve iki tane kurabiye
Su: 2lt
Spor:3000 adım 150 puan
Arrietty_ Arrietty_ sedulu sedulu Ozzybal Ozzybal
Bu menuyu niye begendiniz kizlar? :D
D -DOLUNAY- niye yapiyorsun bunu kendine kuzum
Haftada 2-3 günün boyle
Hic vucuduna iyi gelecek birsey yok
2l su disinda

Spor cezasi ve puan cezasi gelecek..

Iyı aksamlar kızlar
Sabah 10:00 ıkı dılım peynır 1 dılım ekmek cay recel
Ara sütlü nescafe
Ara 1 elma
Aksam bir büyük fırında çupra, salata
Suyu sayamadım
15 dk dans
sedulu sedulu
Suyu say :-)
Sende zor iciyordun
Pek birsey yememissin. Tartin ne zaman gelecek 😍

Salataya neden yag koymuyorsunuz kizlar. Sonra da wc problemi demeyin. Koyun soyle abartmadan zeytinyagini. Birinde daha gördüm sanki bugun yagsiz salatayi. Uzuldum ahaha 😜

Etin bana biraz fazla geldi bu arada. 200 gr in üstüne cikmasan iyi edersin.
Menüye yazdım mi bilmiyorum, ama benim de bugün salatam yagsizdi 😁 Normalde yagli severim, ama bu hafta kaloriyi biraz kısmaya, hareketi biraz arttırmaya karar verdim. Kizim artık ek gıdalardan hoşlanmaya başladı, ben de diyetin dozunu arttırdım🙃

Reçel miktarı 1 tatlı kaşığını geçmese iyi olur bı de spor bana çok az geldi

Aaa neden spor yok menü çok güzel aslında

Sabah kahvaltida tuzlu çekirdek mi ben mi yanlış gördüm 🙈🤔

Salataya yağ koymadım çünkü tavuk kanat yedim iki tane onun yağını dengelemek istedim hep yaptığım bişey değil yani bir de tamamı et değildi 2 kanat 2 tavuk kelebek 2 tane de et pirzola yedim yağsız kısımlarından bugün yemek sırası esimdeydi erkekler de etçi olduklarından böyle bir menü çıktı ortaya ama bugün gayet sağlıklı beslendigimi düşünüyorum 😊😊
Nörolojik bir rahatsızlıktan dolayı, denge bozukluğu yaşıyorum. İnşaallah yakın zamanda düzelir...😉

Selam kızlar 💜🦋
Bugün yine tek öğün yaptım
17:40 çikolatalı süt
18:30 bir case nesfit ve patatesli yumurta
20:45 çay ve iki tane kurabiye
Su: 2lt
Spor:3000 adım 150 puan
Arrietty_ Arrietty_ sedulu sedulu Ozzybal Ozzybal
Merhaba, istiyorsan yine tek ogun yap ama, tam bir kahvaltı gibi olsa daha iyi olur, birçok besin alırsın. Hem yumurta, yeşillik, peynir, zeytin cok doyurucu olur, tatli isteğini azaltır. Ben canim tatli isteyince meyveli yulaf lapasi yiyorum, kendime geliyorum. Alışınca kurabiyeden bile daha lezzetli oluyor.

Selam kızlar bugün baya aktif geçti benim için güzel havanın keyfini çıkardık oğlumla bol bol parkta takıldık.

Kahvalti
2 çırpılmış yumurta salatalık maydanoz 2 dilim salam 10 gr peynir

Akşam
Sebzeli tavuk sote ( mantar,havuç,kabak,kapya biber ) 100 gr süzme yoğurt

Su 3 lt
Hiit cardio videosu Alys Alys nin attığı 30 dk 300 puan
Tk fit video 30 dk 300 puan
1200 ip atlama 1200 puan
14500 adım 725 puan
Toplam 2525 puan
Arrietty_ Arrietty_ H3RA_ H3RA_ Alys Alys

Menüye yazdım mi bilmiyorum, ama benim de bugün salatam yagsizdi 😁 Normalde yagli severim, ama bu hafta kaloriyi biraz kısmaya, hareketi biraz arttırmaya karar verdim. Kizim artık ek gıdalardan hoşlanmaya başladı, ben de diyetin dozunu arttırdım🙃

Karatay ve bir cok doktor saglikli yaglardan kismayin diyor, tabi abartmamak da lazim da, iste arasi diyelim.
Bir de yagsiz beslenme de wc problemine sebep olabiliyor.

Hatta benim diyetisyene gore ben daha cok yag yemeliyim 😅

Merhaba arkadaşlar ve ortağım😉 sabah 1 yumurta kibrit kutusu peynir 5 zeytin şekersiz çay 1 bardak ara öğün 1 bardak zencefil çayı 5 kaşık makarna akşam 1 tabak sulu patates çorbası 2 lt su spor 15 squat 35 mekik 10 yana hareket 😉 inşallah ortağım senin kilona erişirim şu anlık 67lerde takılsam da ☺️

Selam kızlar bugün baya aktif geçti benim için güzel havanın keyfini çıkardık oğlumla bol bol parkta takıldık.

Kahvalti
2 çırpılmış yumurta salatalık maydanoz 2 dilim salam 10 gr peynir

Akşam
Sebzeli tavuk sote ( mantar,havuç,kabak,kapya biber ) 100 gr süzme yoğurt

Su 3 lt
Hiit cardio videosu Alys Alys nin attığı 30 dk 300 puan
Tk fit video 30 dk 300 puan
1200 ip atlama 1200 puan
14500 adım 725 puan
Toplam 2525 puan
Arrietty_ Arrietty_ H3RA_ H3RA_ Alys Alys

Vay vay
Spor cok iyi.

Aslinda senin menuler de cok iyi.
Acaba kas yapiyorsun da o yuzden mi yavas kilo gidiyor. Cunku bu menu ve spora ahanda bugun vermis olman lazim kilolarin tamamini 😃

Incelme oranin nedir. Haftaya olculuyoruz dimi, sana özellikle dikkat edicem.
Ben bile senin yarin kadar spora bi incelme hissediyorum.

Merhaba, istiyorsan yine tek ogun yap ama, tam bir kahvaltı gibi olsa daha iyi olur, birçok besin alırsın. Hem yumurta, yeşillik, peynir, zeytin cok doyurucu olur, tatli isteğini azaltır. Ben canim tatli isteyince meyveli yulaf lapasi yiyorum, kendime geliyorum. Alışınca kurabiyeden bile daha lezzetli oluyor.

Nasil yapiyorsun, geceden yapip bekletiyor musun.

Ben de ilk kez granola aldim ama nasil yapicam fikrim yok 😜

Kizlar size popomun fotosunu atayim mi.

Screenshot_20210227_204002.webp

Seneye kismetse tabi 😜😜😜

Back
X