• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar en az 2 saatim mutfakta geçti. Eşim bir kaç gündür börek diye tutturmuştu. Malzemeyide almış bozulup ziyan olmasın diye yaptım bu akşam.
Bu akşam yemedim ama yarın kahvaltıda ekmek niyetine küçük bir dilim yemek istiyorum. Çok güzel olmuş diye diye yiyorlar karşımda.

sedulu sedulu ceza keseceksen söyle yemicem 😂

Kızlar en az 2 saatim mutfakta geçti. Eşim bir kaç gündür börek diye tutturmuştu. Malzemeyide almış bozulup ziyan olmasın diye yaptım bu akşam.
Bu akşam yemedim ama yarın kahvaltıda ekmek niyetine küçük bir dilim yemek istiyorum. Çok güzel olmuş diye diye yiyorlar karşımda.

sedulu sedulu ceza keseceksen söyle yemicem 😂
Kahvaltıda yenen bir dilimden bir şey olmaz. Önemli olan akşam menüsü

Arrietty_ Arrietty_ sedulu sedulu H3RA_ H3RA_ Legendwomen Legendwomen
Sabah
1 h. yumurta
K.k peynir
7 zeytin
2 dilim ekmek

Ara bugün yapamadım maalesef isim çoktu vaktim olmadı öyle olunca akşam doymayi bilemedim :kk77:

Akşam
1 kase şehriye çorbası (nohutlu)
3 tavuk şiş (fırında)
3 Kaşık bulgur pilavı
1 kase salata
1 bardak ayran
1 avuç leblebi

Spor
9000 adım =450 puan

Bende bildirim yapayım
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta 4 dilim sucuk salatalık maydanoz
Akşam 1 kase mercimek çorbası ve bol salata

Su 2 lt
60 dk zumba 840 puan
10 dk chloe ting 100 puan
12000 adım 600 puan
Toplam 1540 puan
Arrietty_ Arrietty_ H3RA_ H3RA_ Alys Alys
Ayy sen ne sportıf kızsın yaaa😀 60 dk zumba ne yaww 5. Dakkadan sonra nefes alamıyom ben sen uatune bıde 12 bın adım🤯👏

Merhaba arkadaşlar ve ortağım sabah 1 yumurta 1 kk peynir 6 zeytin 1 dilim ekmek ara öğün 1 bardak şekersiz zencefil çay 3 kare bitter çikolata akşam 5 kaşık bulgur pilavı 1 kanat ve tavuk göğsü yarım saat zumba 1000 adım 500 puan iyi geceler
Dunde 3 kare bitter vardi sanki? Ve bulgur. Cok fazla cok. Cunku Oda vardi dun

Back
X