Arrietty_
sedulu
H3RA_ ve de kızlar
Öğretmen arkadaşa gidip eve döndüm bugün arabasız gittim hem giderken hem de dönüşte yolumu uzatarak eve yürüdüm . Gidiş ve gelişte toplam 2000 adımdan fazla oldu .
Yaklaşık 1000 adım da öncesi
Kısacası 3000 adımı geçtim
Saat 14.30 ile 15.30 arası
Şekersiz Türk kahvesi (çikolatasını yemedim)
2 kk büyüklüğünde su böreği ( hoca hanım ilk defa açmış ince dilimdi 3 saat uğraşmış hatrına en ince en küçüğü seçmeye çalıştım açık büfe idi.)
2 servis kaşığı mercimekli tavuklu salata
1 yk havuç tarator ve üzerine yarım ceviz
1 minik kase sütlaç +1 tk çekilmiş fındık ( çok sütlü az pirinçli pirinçler nerdeyse 2 yk yok ve de şekersize yakındı ,fırın sütlaç da vardı kasesi büyüktü almadım)
1 Adet çilek
2 bardak şekersiz çay
1 minik dilim kabak tatlısı (yaklaşık 1/2 kk ancadır çok ince doğranmış )
Islak kek kurabiyesi vardı yemedim
Kabak tatlısını yememiştim ki hocam yapabilmişim mi diye ev sahibi sordu onun üzerine yedim.
[/QUOTE
Harikasın cnm yediklerini zaten yürüyüşle eritmissin atn
Hepinizi tebrik ederim arkadaşlar@Ayse_M bir hafta dene bakalım if yöntemini. Belki şaşırtma olacaktır vücudun için. Ben akşamları tamamen bırakabilsem daha hızlı vereceğimden eminim. Ama şu iş çıkışlarını ayarlayamıyorum.
Oğluşun ergenlik dalgalanmalarına girmeye başlamış sanki. Benim yakışıklının bir gecede sesi değişti. Sabah çocuğa “boğazlarınmı kötü sesine ne oldu” demiştim
%50 ye girmişim en azından![]()
2 ay sonra ilk 10 da olabilirmiyim ki
Asıl şimdi bir yarışta gibi hissettim kendimi.
sedulu tebrikler canım, bunca emeğe fazlasıyla hakettin bence. Sürecine sadık kalıp kilo veren tüm kızlar tebrik ederim hepinizi.

