• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Iyi aksamlar kizlar

Ilk ögün
2 haslanmis yumurta
1 avuc karisik yesillik
1 kucuk salatalik
2 kucuk yer elmasi
Eki Görüntüle 2852546

Ara
1 muz
1 tk fislik ezmesi

Aksam
2 yk karabuğdayli ispanak
2 yk yogurt
4 yk Mantar soteli Hindi

Su
2,8 L

Spor
3x 15 leg raise
3 x 15 v sit up russian twist 15 puan
1 saat crossfit 600 puan
30dk bisiklet 120 puan
30dk yuruyus 30 puan
15386 adim 461 puan
Toplam 1226 puan
Eki Görüntüle 2852550

@aysunayy sedulu sedulu @neutral
Amanın sen artık menümü yazıyosun😝 beslnme duzenını mı degıstrdın
Selam kızlar, şimdi girdik eve. Anne babamla hasret giderdim bugün bol bol. Kardeşlerimi de gördüm, kız kıza alışverişe bile çıktık. Annemde babamda kilo verme artık hastalanırsın dediler, şaşırmadım. Klasik anne baba 😂
Kızkardeşim “şuna bak nasıl küçültmüş popoyu” dedi. Bir diğer kardeşim karışmayın devam etsin bacakların incelmesi lazım daha dedi. 😂
Güzel bir gündü bir yıldan fazladır bir araya gelemiyorduk corona yüzünden.

Menüyü birazdan yazıcam ama korkuyorum 🤭 Yarın iki günlük kabak detoksuna başlıyorum.
Kabak detoksun hayrlı olsun. Ben yarın elbıse moda evlerını gezmeye gıdicem açlık detoksu yqpsqm olurmu dısarda bısey yıyemem bugun gun ac kalcam😂

Amanın sen artık menümü yazıyosun😝 beslnme duzenını mı degıstrdın

Kabak detoksun hayrlı olsun. Ben yarın elbıse moda evlerını gezmeye gıdicem açlık detoksu yqpsqm olurmu dısarda bısey yıyemem bugun gun ac kalcam😂
Evet eslesince mecbur paylasiyorum 😂
Hm degisti herhal. Daha cok sebze, salata tuketmeye calisiyorum

Tatli istegimide muz ve fistik ezmesi ile bastiriyorum
Alys Alys in hosuna gitmesede. Bitter tercih etmemi ister ama bitter de alsam, ben paketi bitirmeden birakmam. Bulasmiyorum Simdilik
Beni boyle kabul etsin Alys Alys 😂

Evet eslesince mecbur paylasiyorum 😂
Hm degisti herhal. Daha cok sebze, salata tuketmeye calisiyorum

Tatli istegimide muz ve fistik ezmesi ile bastiriyorum
Alys Alys in hosuna gitmesede. Bitter tercih etmemi ister ama bitter de alsam, ben paketi bitirmeden birakmam. Bulasmiyorum Simdilik
Beni boyle kabul etsin Alys Alys 😂

Kiz bitteri nasil yicen o kadar.
Ben simdilerde yogurduma kesiyorum kucuk kucuk cok guzel oluyor.

Bak bir de gittim Varyemez Varyemez i dinledim kakao aldim, mükemmel oldu kahveme kattim bugun, belki baska seylerde de denerim. Bu aralar her seyi susleyesim var 😆

Kiz bitteri nasil yicen o kadar.
Ben simdilerde yogurduma kesiyorum kucuk kucuk cok guzel oluyor.

Bak bir de gittim Varyemez Varyemez i dinledim kakao aldim, mükemmel oldu kahveme kattim bugun, belki baska seylerde de denerim. Bu aralar her seyi susleyesim var 😆
Mok bogazliyim ben
Yerim valla. Kusacak gibi olsamda yerim
Kahve ve kakao mu? Kacirdim herhal o kismi

Son günlerde o kadar çok oğlanla dışarı çıktım ki dinlenmeye vakit bulamıyorum öğleden sonraları. Çocuk gezmek istiyor bende kırmıyorum 😀 ama akşam bana vakit kalmıyor yahu 😀
Bizde senin gibiyiz akşama kadar dışarıdayım. Parka gitmiyoruz çünkü bizim buralar çok kalabalık. Hastalık kapatırız diye binanın önündeyiz dolanıp duruyoruz.

Tebrik edin beni ölmeden bitirmeyi başardım 😎 bazı hareketleri tam yapamasam da. 🤭🤭
Gerçekten çok zor hareketleri ama tam günü gününe yapıp bitirirsen çok incelirsin

Back
X