• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yok artık kız nesini fark etmiyorsun. Giy bakalım eski kıyafetlerini bi
Çuval gibi oluyo orası öyle canım 🤣🤣 daha gitmedim ya kıyafet almaya kaç beden olacak onu bile bilmiyorum biraz da bundan sanırım belirsizlik

bu kadar az yemekle nasıl yaşıyorsunuz birde ben öğrensem :işsiz:

ama bu kadar az kalori vücudu kötü etkilemiyormu
nasıl etkiliyor vallahi bende bilmiyorum bu sıralar saldım çayıra mevlam kayıra yaşıyorum. hatta o derece ki kendimi mal mal boşluğa bakarken yakalıyorum. canım bişeyler yapmak istiyor ama yapamıyorum. kalkmak dahi istemiyorum yerimden.tüm gün boş oturuyorum hal böyle olunca ne besleniyorum ne iş yapıyorum. enerjide gerekmiyor zaten.

E ne güzel işte tatlı belirsizlikler bunlar. Yasaklar kalktı sabah erken çık bi bakın bakalım
Aslinda denemeye çekiniyorum desem 🤫 önceden gittiğim heryerde kıyafet bulamamak kan ter içinde o kabin de denemek ama hiç birinin olmaması hayal kırıklığı bu yüzden gidip mağaza lara denemek istemiyorum 😐

@Onlymemeself belli oluyo mu bilmiyorum ya diğer yaptığımı bulamadım
Fistik gibi olmussun 😍

CEYDOS CEYDOS um yoksun hic 😔

Alys Alys H3RA_ H3RA_ gecen kendime hediye aldim 😂 bissell crosswave hem supuruyor hem siliyor. Nasil pislik cikiyor ya inanamiyorum. Oncesinden Sebastian i calistirdim. Sonra bissell ile hem bidaha supur sil ayni anda calistirdim. Ayri ayrida oluyor ama cocuklar aninda dokuyor birseyler

Fistik gibi olmussun 😍

Alys Alys H3RA_ H3RA_ gecen kendime hediye aldim 😂 bissell crosswave hem supuruyor hem siliyor. Nasil pislik cikiyor ya inanamiyorum. Oncesinden Sebastian i calistirdim. Sonra bissell ile hem bidaha supur sil ayni anda calistirdim. Ayri ayrida oluyor ama cocuklar aninda dokuyor birseyler

Super 👌

Benim de onceliklendirmem lazim bu isi.
Bak yarina misafirim cikti, tutustum 😅

Kaptan ben galiba mezun oluyorum bu sefer 🤣 benim dogumgunu bu haftaya tasinmis oldu misafirlerle 😉

@Onlymemeself belli oluyo mu bilmiyorum ya diğer yaptığımı bulamadım
Kizz ne guzel olmussunnn. Nasil gormuyon kiz farki. Supersin be aysem♥️😍
Hepimize yakışır be mis gibi oluruz. Bi gün giyinip foto atalım 😀
Eminmisin kaptanim😂😂 sonra 1 senelik istahiniz kaybolursa sucu bana atmayin😂
giy kiz,
ben bugun mont giyiyorum ya, o kadar sacma ki hava, yeter artik, azicik gunes gorek :KK43:
Bu haftasonu 70 yilin en soguk haftasonu olacak (mayista) bebisim. Haberin ola😂♥️

Carsiya gittim 1 tane, eve geldim 3 tane😂 hemde 1 tanenin fiyatina😍
Bende yoga pilates vs deneyecemm💪

Eklentiler

• A3781EC4-D7FA-4D5F-BEB7-098DB5B9FCBE.webp
    A3781EC4-D7FA-4D5F-BEB7-098DB5B9FCBE.webp
    104,1 KB · Görüntüleme: 29
Super 👌

Benim de onceliklendirmem lazim bu isi.
Bak yarina misafirim cikti, tutustum 😅

Kaptan ben galiba mezun oluyorum bu sefer 🤣 benim dogumgunu bu haftaya tasinmis oldu misafirlerle 😉
Yarin mi istiyorsun mezun olmak :)
Valla bence mutlaka al ikisinden de 😁

Fistik gibi olmussun 😍

sorma canım sıkılıyor çok ne yapsam diye kara kara düşünürken gün geçiyor. bugün mutfak temizlemeye başladım azıcık. buzdolabında bozulanlar fena, onları ayıkladım falan boş işler anlayacağın. depresyon mu acaba ?

Bizim sitenin parkı var pek çocuk yok sitede o yüzden az kişi takılıyoruz iyi oluyor. Çocuklarla birlikte oynamayı özlemiş resmen.

Haha bende de durum tam tersi ama dizi bitsin öyle uyurum direniyorum kahve icerek 😀
Sadece demirle çevrili arka tarafı otopark öyle yeşillik park aletleri yok . Cocuklar dolanıyor bisiklet sürüp Top oynuyorlar
S
3 saat uyku sonrasi ates nobetine gectim 🙄

@aedenli biraz daha iyi
Test e goturecegim bir ara.
Ikiside evde cocuklarin. Ne ara cikarim bilmem 😑
Gecmis olsun kaptanim

Günaydın herkese 🌺

Arrietty_ Arrietty_ kaptanım çok geçmiş olsun.

Kızlar bugün annem, babam ve kardeşlerim bana gelecekler ve 1 hafta kalacaklar. Bu yüzden paylaşım yapamayabilirim bu süreçte. Kilomu da bugün yazayım yine de. Unutmazsam yarın da tartıya çıkarım ama yarın daha fazla çıkma olasılığım yüksek. 😄 geçen Cuma 58.4 idi bugün 57.2 (pazartesi kontrol tartısıyla aynı)
Dün bende aynı yanlışı yaptım. Tüm gün Moral bozukluğuna gezdim. Düzenini kurunca eksi çıkarsın . Tam oturtamadin taşınma temizlik derken . Zaman geçince eksileri görürsün canim.
Günaydın kızlar
Benim moral bozukluğunun sebebi belli oldu. Bağırsaklarımı bozmuşum. Tuvaletten çıkamadım sabahtan beri. Şimdi daha iyiyim ve daha iyi hissediyorum.
Arrietty_ Arrietty_ geçmiş olsun size de kaptanım.
Oy oy geçmişler olsun. Bol bol su iç.
Gunaydin kizlar nasilsiniz? Ben geldim ama bu bir haftada kendimi tutamayip cok kotu yedim :KK22:
Burasi olmasa bence ben kesin obez olurum, gordum ki daha cok yolum var. Biraz daha basinizi agritacagim musadenizle :KK36:
bu arada ilk asimi da oldum, onun da yan etki donemi bitmistir diye dusunuyorum, biraz bas agrisi ve kolumda kas agrisi oldu. darisi henuz olmayan arkadaslarimin basina diyeyim :KK36:
yarin tartidan cok korkuyorum ve sopalara hazirim 😁😁
Gecmis olsun canım. İnşallah darısı bizlere

Back
X