• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bisey soracagim hafizam asiri kotudur de bu aklimda kalmis😂 10 gun onceki pzt sanki regl oldum demistin ben de cumaya eksi gorursun iyi demistim.
Noldu ki 😂😂😂
Bizim spor yarisimiz yarin da devam ediyor degil mi sabahtan pilates yapayim, bir de challenge yok degil mi yarin 😊 pzt,cars,cts idi galiba.

Yok kiz bu pazartesidir o, sali oldum ama.
Ya da baskasiyla karıştirdin.

Yok bugun haftayi bitiriyoruz, yarin baskasiyla esleseceksin eger ki istersen.

Basarili bir haftaydi, ne dersin?
Ikimiz de pilatesimizi yuruyusumuzu bol bol yaptik. Menuler de iyi 👌

Wasa gibi ama benimki daha hafif. Ici bos gibi. Sabah 4.30-4.45 arasi uyaniyorum. Bu kolayima geliyor
Niye sordum?
Bizim Türkiye’ de krakerin tanımı çok daha farklı. Yani benim bildiğim öyle en azından. Sanki karbonhidratlı ve tuzlu bir şey yiyorsun gibi algılanıyor. Negatif yorum yapmamak için emin olmak istedim.
Her sabah görünce tahmin ettim gerçi bu tarz bir şey olduğunu. ❤️

Oy cok mesaj var ustten bakıcam. Dısardaydım bugun elbıse bakmaya gttım. Dönüşte kaza yaptım. Adamın biri sağ ön kapıya vurdu tali yoldan cıkıp. Sınırlerım bozuldu ağladım. Bıde uste cıkmaya calıstı bayan gorunce tek basıma. arkadasımı eşimi çagrdım. Cok kaypak bırıne denk geldım. Neyse allah beterinden korusun tutanak tuttuk umarım doğru tespıt yapılır

Yok kiz bu pazartesidir o, sali oldum ama.
Ya da baskasiyla karıştirdin.

Yok bugun haftayi bitiriyoruz, yarin baskasiyla esleseceksin eger ki istersen.

Basarili bir haftaydi, ne dersin?
Ikimiz de pilatesimizi yuruyusumuzu bol bol yaptik. Menuler de iyi 👌
Eşleşme baslangicimi senle yaptigim icin sevinmistim biliyorsun.
Hem pozitifsin hem de ilgilisin.
Sayende belki de pilates aliskanligim oturuyor.kendi adima tesekkur ederim 🤗
Senden daha fazla umutluyum bu hafta, benim bir iki kacamagim bir iki de fazla yemisligim oldu ama sporu artirdim muhakkak bir yerlerde faydasi oluyordur😊

Kahvaltı 12:00
2 parmak kalınlığında kavurmalı pide
1 kibrit kutusu kadar su böreği
2/3 dilim domates salatalık
1 küçük küp beyaz peynir
Sade kahve

Akşam 19:30
1 adet etli ekmek (yöresel bir yemek, kıymalı gözleme gibi düşünün)
1 bardak ayran

Termosun yanımda değildi bugün 5/6 bardak kadar su içtim.
Arrietty_ Arrietty_ @sedulu
Kabak detoksu öncesı stokmu yaptın kız🤣
Sabah
2 haşlanmış yumurta
1 avuç ceviz
10-12 sap maydonoz

Sade kahve
2 kupa Yeşil çay

15:00
Fırında kabak/ yoğurt

20:00
Fırında kabak/ yoğurt

1.5 lt su
Arrietty_ Arrietty_ @sedulu
Fırında baharatlı olandan yaptın demi

Oy cok mesaj var ustten bakıcam. Dısardaydım bugun elbıse bakmaya gttım. Dönüşte kaza yaptım. Adamın biri sağ ön kapıya vurdu tali yoldan cıkıp. Sınırlerım bozuldu ağladım. Bıde uste cıkmaya calıstı bayan gorunce tek basıma. arkadasımı eşimi çagrdım. Cok kaypak bırıne denk geldım. Neyse allah beterinden korusun tutanak tuttuk umarım doğru tespıt yapılır
Çpk çok geçmiş olsun kuzum Allah beterinden korusun dediğin gibi
Bu tiplere uyuz oluyorum ya bişey yazacam da ban yemeyeyim şimdi... haysiyetsiz kadın sürücü görünce hemen tavır değiştirmeler üstüne gitmeler oksijen israfı hem suçlu hem güçlü 🤬🤬🤬
Yarın bi sadaka ver istersen kuzum sana bişey olmamış şükür

Çpk çok geçmiş olsun kuzum Allah beterinden korusun dediğin gibi
Bu tiplere uyuz oluyorum ya bişey yazacam da ban yemeyeyim şimdi... haysiyetsiz kadın sürücü görünce hemen tavır değiştirmeler üstüne gitmeler oksijen israfı hem suçlu hem güçlü 🤬🤬🤬
Yarın bi sadaka ver istersen kuzum sana bişey olmamış şükür
Aa hıc dusunememıstım cok haklısın hemen yarın bı sadaka vereyım💜. Ya sorma o kadar sınır ettıkı benı. Ikıde bır ben yolundayken bana carptı bayan dıyo. Vuracaktım agzına ayakkabıyla. Adamda cızık bıle yok bana sagdan vurmuş halaa konusuyor🤐🤐

Aa hıc dusunememıstım cok haklısın hemen yarın bı sadaka vereyım💜. Ya sorma o kadar sınır ettıkı benı. Ikıde bır ben yolundayken bana carptı bayan dıyo. Vuracaktım agzına ayakkabıyla. Adamda cızık bıle yok bana sagdan vurmuş halaa konusuyor🤐🤐
Geçmiş olsun canım

Niye sordum?
Bizim Türkiye’ de krakerin tanımı çok daha farklı. Yani benim bildiğim öyle en azından. Sanki karbonhidratlı ve tuzlu bir şey yiyorsun gibi algılanıyor. Negatif yorum yapmamak için emin olmak istedim.
Her sabah görünce tahmin ettim gerçi bu tarz bir şey olduğunu. ❤️
Cansin. Turkcem bozuk daha duzgun anlatabilirdim aslinda. Wasa da carb 7,8 benim yedigimde 5.7. ♥️😍

Canım çok geçmiş olsun 😔

Gecmis olsun cnmm! Allah korumus♥️

Analar bas tacı ya🥰 ekmek yemiyon hastalanacan, zayıflama bünyen zayıflar hasta okursun... cümleler hep aynı😌
Biz yine de azimle devam ediyoruz helal bize 😍
Ayyy iki aydır görüşmüyorsanız sofrayı donatır bak diyim sana hazırlıklı git😅😅
Birbirimize destek olunca güzel bu süreç kuzum ne demek🥰🥰
Valla aynen öyle anacım yemekler yapacaktı gidebilseydim ödül yapacaktım ama bu hafta yine kaldı haftaya inşeAllah 💖 💖 Öyle kuzum öyle bu süreçte hep beraberiz ve iyiki beraberiz 🤩🤩

Bagirsaklari çalıştırsın diye alicam. Baktım faydasını görmüyorum saçıma sürerim.
Valla benim bağırsaklarda Bi faydası olmadı ben helede detoks yaptığım dönemlerde wc sıkıntısı daha çok oluyor bu hafta tam bir kaos içindeyim mesela😓😓karnım belim ve sırtıma kadar vuruyor ağrısı yarına Allah kerim. İçersen tatlı ve yeme krizlerine birde yağ yakımına yardımcı oluyor bağırsakları için bişey diyemem kuzum

Eşleşme baslangicimi senle yaptigim icin sevinmistim biliyorsun.
Hem pozitifsin hem de ilgilisin.
Sayende belki de pilates aliskanligim oturuyor.kendi adima tesekkur ederim 🤗
Senden daha fazla umutluyum bu hafta, benim bir iki kacamagim bir iki de fazla yemisligim oldu ama sporu artirdim muhakkak bir yerlerde faydasi oluyordur😊

Ay teşekkür ederim.
Evet pozitif olmaya çalışıyorum, sen de pozitifsin guzel gecti haftamiz maasallah bize 🎉

Ben suna inaniyorum. Bir cok doktorun da soyledigi bir sey zaten.

Saglikli olmak icin once kilo verilmez. Once saglikli olunur, kilo zaten sonrasinda kendiliginden gider. Saglik da bir butun, beslenmesi, uykusu, stressiz yasami, aktif yasami derken... Hepsinden az az iyilesme yoluna girmeye calisiyorum. Genel saglik seviyemi artirmak adina.

Arada yaziyorum. Cidden cildim guzellesti, daha cok sebze yiyorum ona bagliyorum. Esnekligim inanilmaz artti, yogaya bagliyorum. Modum yüksek, aldigim vitaminlere ve meditasyona bagliyorum. Ve disiplinim artti, onu da bu takima bagliyorum.

35e basiyorum haftaya. Yolun yarisinda durup azicik gec gelenleri bekleyeyim diyorum 😁

Back
X