• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Valla aynen öyle anacım yemekler yapacaktı gidebilseydim ödül yapacaktım ama bu hafta yine kaldı haftaya inşeAllah 💖 💖 Öyle kuzum öyle bu süreçte hep beraberiz ve iyiki beraberiz 🤩🤩
Belki bi kilo daha eksik gidersin kız daha tatlı ödül olur 🤗
Evet iyi ki canımmmm burda olmak çok güzel 🥰🥰

Valla benim bağırsaklarda Bi faydası olmadı ben helede detoks yaptığım dönemlerde wc sıkıntısı daha çok oluyor bu hafta tam bir kaos içindeyim mesela😓😓karnım belim ve sırtıma kadar vuruyor ağrısı yarına Allah kerim. İçersen tatlı ve yeme krizlerine birde yağ yakımına yardımcı oluyor bağırsakları için bişey diyemem kuzum
Bagirsaklar benim çok fena . Bi deniyim . Olmazsa.artik ilaç yazdıracam

Oy cok mesaj var ustten bakıcam. Dısardaydım bugun elbıse bakmaya gttım. Dönüşte kaza yaptım. Adamın biri sağ ön kapıya vurdu tali yoldan cıkıp. Sınırlerım bozuldu ağladım. Bıde uste cıkmaya calıstı bayan gorunce tek basıma. arkadasımı eşimi çagrdım. Cok kaypak bırıne denk geldım. Neyse allah beterinden korusun tutanak tuttuk umarım doğru tespıt yapılır
Rabbim beterinden korusun kuzu çok geçmiş olsun 💖💖 terbiyesiz adam gerçekten nefret ediyorum bu tarz insanlardan inşeAllah istediğiniz gibi sonuçlanır tutanak

20 Mayıs Perşembe Menüm

sabah:
2 kaşık kuymak
5 yeşil zeytin
Domates salatalık
2 çatal peynirli omlet
2 dilim peynir

ara:
1 filtre kahve
3 marşmelov

Akşam:
3yk et sote
2 kaşık keşli kuskus
Boll salata
1 kase yoğurt

Su.3 olmuştur ölçemedim dışarda
Spor:551 jj 275p ama 50p ceza düşünce 225p
Adım 4800 144p
Toplam:369p
Bugün arkadaşlarla beraberdik kendimi tuttum neler yediler neler :KK57: çok yemiş miyim :KK17:

Arrietty_ Arrietty_ @neutral @sedulu @Ayse_M
Marshmellow dışında bi sıkıntı göremedim ben

Ay teşekkür ederim.
Evet pozitif olmaya çalışıyorum, sen de pozitifsin guzel gecti haftamiz maasallah bize 🎉

Ben suna inaniyorum. Bir cok doktorun da soyledigi bir sey zaten.

Saglikli olmak icin once kilo verilmez. Once saglikli olunur, kilo zaten sonrasinda kendiliginden gider. Saglik da bir butun, beslenmesi, uykusu, stressiz yasami, aktif yasami derken... Hepsinden az az iyilesme yoluna girmeye calisiyorum. Genel saglik seviyemi artirmak adina.

Arada yaziyorum. Cidden cildim guzellesti, daha cok sebze yiyorum ona bagliyorum. Esnekligim inanilmaz artti, yogaya bagliyorum. Modum yüksek, aldigim vitaminlere ve meditasyona bagliyorum. Ve disiplinim artti, onu da bu takima bagliyorum.

35e basiyorum haftaya. Yolun yarisinda durup azicik gec gelenleri bekleyeyim diyorum 😁
Evet ayni seyi hissettigim icin uyustuk herhalde.
Benim de modum iyi,hayatim harika,pencereyi acip bakmaktan da, yesilliklerin arasinda kahve muhabbeti yapmaktan da her seyden keyif aliyorum, kendimce bakimlarim var, yuzume yogunlastim 6 aydir da.
Kilo yavas gidiyor ama asiri saglikli beslendigimi dusunuyorum 😂 onemli olan da bunlar...
Sporu da hayatima yayarsam harika olacak.
Umarim yarin kilo vermis olurum ya 😂

Back
X