• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İnşallah canım benim.
Özel degilse neden olmuyor bide gerçekten iyi bir kadın dogum uzmanı ile görüşmüyor musun?
Canim ilk tedaviye başladığımızda eşimin sayi ve hiz problemi vardı bende sıkıntı yoktu yaşım ilerledi 39 simdi üzerine bende rezerv azlığı da var...benim 2. Tup bebek denememden bir kızım oldu 7 yasinda..Ama sonrasında olmadi 2 kimyasal 1 negatifim var..
Yani 6.denemeye baslayacagim 1 kizim var olsun yeter diyemiyorum içimdeki ses susmuyor...

Cok doktora gittim ben en iyi merkezlere gittim..
Ankara gurgan negatif
İstanbul memorial 1 pozitif 1 kimyasal
Ankara bahceci negatif
En son da Ankara memorial kimyasal :cry:

Simdiki doktorumdan cok memnunum 2 adet sonra gel dedi iste haziranda gidecegim tekrar..
Cok uğraştık bakalim doktor artik uğraşma diyene kadar devam..Allah maddi güç versin sağlık versin inşallah bu yolda çabalayan herkese.

Rabbim en kısa zamanda bebişine kavuşmayı nasip etsin.
İlk tüp bebek tedavisinde ohss atlattım baya agırdı. Çok fazla yumurta olunca vucüdum su tuttu.
Elhamdülillah bir tane kızım oldu.
Sonra ikiz gebe kaldım karnımda öldüler. 3 aylıktı.
Sonra yine tüp bebek bir kızım bir oglum oldum.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Cook sevindim senin adına darısı tüm isteyenlerin başına 🤲allah bagislasin
Zor bi süreç ama üstesinden geliriz inşallah allah yardımcımız olsun 🤲😘😘😘

Arrietty_ Arrietty_ kaptanım merhaba
sedulu sedulu kaptanı merhaba :)
Ben izinden dönmek istiyorum artık ama 2-3 kilo aldım izinde buralarda olup izne ayrildigim kiloma dönsem listeye sonra girsem olur mu :)
Hosgeldin🌸
Rabbim en kısa zamanda bebişine kavuşmayı nasip etsin.
İlk tüp bebek tedavisinde ohss atlattım baya agırdı. Çok fazla yumurta olunca vucüdum su tuttu.
Elhamdülillah bir tane kızım oldu.
Sonra ikiz gebe kaldım karnımda öldüler. 3 aylıktı.
Sonra yine tüp bebek bir kızım bir oglum oldum.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Allah uzun omur versin. Rabbim isteyen ve bakabilen herkese versin.
Cuma kaçtın canim..verirsin sennnn🤩 ben de birden kilom gitsin şok olsun vücut diye detox yaptım bakalim sabah kac ile uyanacagim🤭
Bende cok merak ediyorum seni kiz😍
Canim ilk tedaviye başladığımızda eşimin sayi ve hiz problemi vardı bende sıkıntı yoktu yaşım ilerledi 39 simdi üzerine bende rezerv azlığı da var...benim 2. Tup bebek denememden bir kızım oldu 7 yasinda..Ama sonrasında olmadi 2 kimyasal 1 negatifim var..
Yani 6.denemeye baslayacagim 1 kizim var olsun yeter diyemiyorum içimdeki ses susmuyor...

Cok doktora gittim ben en iyi merkezlere gittim..
Ankara gurgan negatif
İstanbul memorial 1 pozitif 1 kimyasal
Ankara bahceci negatif
En son da Ankara memorial kimyasal :cry:

Simdiki doktorumdan cok memnunum 2 adet sonra gel dedi iste haziranda gidecegim tekrar..
Cok uğraştık bakalim doktor artik uğraşma diyene kadar devam..Allah maddi güç versin sağlık versin inşallah bu yolda çabalayan herkese.
Aminnnn♥️

Ay ne konuşmuşsunuz nasıl keyifli geyikler dönmüş. Ben işe gömüldüm tüm gün. İyi ki sabah azda olda yürümüşüm yoksa hiç hareket edemeyecekmişim.
Sabah geçmiş yaparım, nescafe patates gibi şeyler takıldı gözüme. İnşallah yanlış okumuşumdur.
İyi geceler kızlar 😘

Günaydın kızlar
Kontrol tartı 83.8
Cumaya hedef 83.5
Yine gıdım gıdım gitmeye başladı ramazanda ne güzeldi sanırım yine oruç tutacağım 😄
Arrietty_ Arrietty_ sedulu sedulu H3RA_ H3RA_ N Nalyeccc

Eklentiler

• 20210524_071807.webp
    20210524_071807.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 37
Günaydın kızlar hayırlı huzurlu sabahlar çok güzel bir hafta olması dileğiyle 😍😍😍

Cuma 65.6 kg

Bugün 66.7 kg @_Vera_ canım emanetine sahip çıkıyorum. Bu rakam bu sefer de benden gitmiyor 🤣🤣🤣🤣🤣

Hedef koymam ama Arrietty_ Arrietty_ kaptanın güzel hatrı için koyayım 😅

Hedef 65.3 kg

Ablam bu nasıl artı 😳

Arrietty_ Arrietty_ kaptanım merhaba
sedulu sedulu kaptanı merhaba :)
Ben izinden dönmek istiyorum artık ama 2-3 kilo aldım izinde buralarda olup izne ayrildigim kiloma dönsem listeye sonra girsem olur mu :)
Merhaba
Zaten izne ayrilmadan önceki kiloya donmeden esas listeye giremiyorsun tekrar. O yuzden sorun yok :)
Hosgeldin tekrar

Ben de mutluluğun resmini paylaşayım 😍

Cuma - 71.0
Bugün - 69.9
Fark - 1.1

Hedefimi değiştirmek istemiyorum, çünkü daha regl olucam ve zamanında olursam cumaya denk geliyor.. Bugün bir güzellik yapmış tartı sadece diye düşünüyorum 😄

Arrietty_ Arrietty_ sedulu sedulu H3RA_ H3RA_

Eklentiler

• IMG_20210524_092531.webp
    IMG_20210524_092531.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 22
Back
X