• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bak bunu bilmiyordum.. İyi oldu söylediğin.. Regl olup bitene kadar içerim ben o zaman 🤭

Kesinlikle :olamaz:
Burnumu tutarak içiyorum ben, benim zaten ağız tadım bozuk acı, berbat alıyorum tadını, mecbur kalmasam içilecek birşey değil yanii 😄
Çoğu uygulama belli süreden sonra ara verilerek yapılıyor canım

Buz gibi olunca sanki limonlu soda içiyor gibi oluyor

Dün gece terlettim kendimi bu sabah duşumu alınca kendime geldim canım 🥰
Kizlar iyi aksamlar,

Menulere baktim icim acidi 😔
Benim zaten kotu, o kismi sey etmeyelim simdi de.

Neler gordum oyle,
Nescafeler, ikisi ucu bir aradalar, pattisler... Diyete hatta saglikli beslenmeye gecince ilk birakilacak seyler bu instant seyler zaten. Sutlu kahve seven alip sutle yapsinlar emin olun kalorisi fazla da olsa en azindan doyurucu olur.
Pattis seven firina atsin pisirsin, mis gibi yine doyurucu bir secenek. Ama kizartma olmasin hic.

Granolaci kraker, snein de granolan sabah olsun, aksama kalmasin diyecegim. Ama hastasin sanirim, gecmisler olsun. Hastayken ne bulduysan onu yicen o yüzden no problemo 😉
Sağol canım daha iyiyim şimdi.Akşam yemiyim o zaman granolayı🙈düşünemedim hiç.Sen naptın doğum gününde ne cevizler kırdın bakim :confused:

Cuma 69.50
Pazartesi 69.80
Fark +300 (wc ye cikamadim)
Hedef 69.00

CEYDOS CEYDOS kaptan yardimcilogon hayırlı olsun canım.

Tartimin pili bitti resimdede belli oluyor zaten
İşlerimi bitirip çocuklarla pil taktırmaya gidiyim.

Eklentiler

• Screenshot_20210524-112934_Gallery.webp
    Screenshot_20210524-112934_Gallery.webp
    11 KB · Görüntüleme: 33
Günaydın kızlar
Kontrol tartı 83.8
Cumaya hedef 83.5
Yine gıdım gıdım gitmeye başladı ramazanda ne güzeldi sanırım yine oruç tutacağım 😄
Arrietty_ Arrietty_ sedulu sedulu H3RA_ H3RA_ @Nalyeccc
2 gun icin harika eksi canim🤩🤩
Günaydın kızlar hayırlı huzurlu sabahlar çok güzel bir hafta olması dileğiyle 😍😍😍

Cuma 65.6 kg

Bugün 66.7 kg @_Vera_ canım emanetine sahip çıkıyorum. Bu rakam bu sefer de benden gitmiyor 🤣🤣🤣🤣🤣

Hedef koymam ama Arrietty_ Arrietty_ kaptanın güzel hatrı için koyayım 😅

Hedef 65.3 kg
Cumaya eksi olacaksa sıkıntı yok canim🤩
Ben de mutluluğun resmini paylaşayım 😍

Cuma - 71.0
Bugün - 69.9
Fark - 1.1

Hedefimi değiştirmek istemiyorum, çünkü daha regl olucam ve zamanında olursam cumaya denk geliyor.. Bugün bir güzellik yapmış tartı sadece diye düşünüyorum 😄

Arrietty_ Arrietty_ sedulu sedulu H3RA_ H3RA_
Wawwwwww :KK73: tebrikler canim
GÜnaydınlar
Cuma kilo: 58.9
Bugün kilo:58.6

İsim yazamadım, doktor randevumuz vardı evden çıktık. Acelece çektim. İnşallah kabul edersiniz.
Arrietty_ Arrietty_ sedulu sedulu H3RA_ H3RA_ CEYDOS CEYDOS @OnlymemeselfEki Görüntüle 2855857
👏👏👏 cok guzel
Gunaydın
Cuma 59.05
Pazartesi 59.8
Cuma hedef 58.7
Nefret edıyorum artı gelmekten
Arrietty_ Arrietty_ sedulu sedulu H3RA_ H3RA_ CEYDOS CEYDOS
Cumaya kadar eksiye çevirirsin canim🤗
Kilon cok az kaptanim o yüzdendir cok az az gitmesi😊
Cuma:71.7
Pazartesi:71.6
Fark:-100 gram
Cuma hedef:71.0

Hareketsiz kalınca çok gitmemiş maalesef:KK43:
Arrietty_ Arrietty_ H3RA_ H3RA_ sedulu sedulu CEYDOS CEYDOS
Hareket olmayinca ben de hiic veremiyorum canim..iyiles te elbet gider kilo
👏👏2 gun icin cok guzel eksi canim🤩
Günaydın Kızlar
Eksileriniz gayet güzel maşallah 🧿
Cuma günü 56.1
Bugün 55.7
Hedefim 54.9😊
Arrietty_ Arrietty_ H3RA_ H3RA_ sedulu sedulu Ressamgibi Ressamgibi
Wayyyy🤩🤩 kabızlığa ve cok az kilon olmasına rağmen harika eksi canim🤩🤩 senin hedefin kac yaa inceciksin zati:KK53:
Eki Görüntüle 2855912

Herkesin guzel haftasi olsun 🌸🌸🌸

Gecen cuma:63.8
Pazartesi:63.7
Cuma hedef: 62.9

Yani 100 gr 100 gr , boyle zorlandigimi gormedim hic kilo verirken.

Bu arada 1 haftadir suyu artirdim daha da ama sabahlari wcye cikamamak dalgalanma yaratiyor tartida.
Misal bugun asiri doluyum, yarim saat de bekledim ama olmadi 🙈
Kabizlik cok etkiliyor tartiyi canim düzelince birden eksiler gelir insallah😊

Günaydın kızlar
Hafta sonu yapılan kaçamakların önüne geçebilmek için Pazartesi günü kilo bildirimi yapma zorunluluğu vardır.

Kaptanlar ile aldigimiz karar ise su yönde : Cuma günü nasil paylasiyor ise, Pazartesi de ayni sekilde olacak kontrol tartisi

CEYDOS CEYDOS da artik kaptan yardimcisi. Onun elinden sahane tablolar görmeye hazir olun.
H3RA_ H3RA_ adim tablosu sorumlumuz
sedulu sedulu spor puani ve menü tablosu sorumlusu

Asi Matmazel Asi Matmazel @noram @nurdeva @Ozzybal KumraL_KrakeR KumraL_KrakeR asena87 asena87 CEYDOS CEYDOS @klbk33 @AKovser Ressamgibi Ressamgibi Varyemez Varyemez AppLesma AppLesma @Onlymemeself @Nalyeccc @Melegimkorusun aysunayy aysunayy aedenli aedenli esmeriiim esmeriiim Varyemez Varyemez sedulu sedulu H3RA_ H3RA_ @caroline84 @istanbulin
Hoşgelmiş CEYDOS CEYDOS :KK9: deneyimiyle takıma harika etkisi olacağını düşünüyorum.
Gözlemleri ve tablolarıyla hepimizi kamçılayacak eminim :KK36:

Kilon cok az kaptanim o yüzdendir cok az az gitmesi😊
Kilom boyuma göre az değil de verme hızını etkiliyor olabilir haklısın.
Ama benim sıkıntı wc ile ilgili. Maydonoz kürüne rağmen idrar bile atamıyorum neredeyse.
Geçici bir dönem diye düşünüyorum :dua:

Ama benim sıkıntı wc ile ilgili. Maydonoz kürüne rağmen idrar bile atamıyorum neredeyse.
Ah bu kabizlik derdi çoğumuzda var sanirim cok etkiliyor kilo vermeyi :işsiz: kayisi da ise yaramıyor mu kullanıyormusunn hergun
Su orucu yapayım dedım bugun ama canım sütlü kahve ıstıyoo😩
Ya o çok zor değil mi..yapqbilene bravo

Artı çıkmaktan iyidir kuzum olsun devam edelim
Ay o WC sorunsalı büyük sıkıntı ya 🙄 iki haftadır canıma okudu benim de
Kayısıyı denedin mi canım
Biliyorum kilo veriyorum 300,400 olsa da ama kanitlayamiyorum 🤗

Kuru kayisi gunde 1,2 tane yiyorum zaten.
Hafta ici degisik bir gun olsa da bir sabah wc olayini halledip tartilsam icim rahatlayacak aysunayy aysunayy

Biliyorum kilo veriyorum 300,400 olsa da ama kanitlayamiyorum 🤗

Kuru kayisi gunde 1,2 tane yiyorum zaten.
Hafta ici degisik bir gun olsa da bir sabah wc olayini halledip tartilsam icim rahatlayacak aysunayy aysunayy
Sabahları zeytinyağı da ekle.

Ah bu kabizlik derdi çoğumuzda var sanirim cok etkiliyor kilo vermeyi :işsiz: kayisi da ise yaramıyor mu kullanıyormusunn hergun
Ben düzenleyici ilaç kullanıyordum, biraz rahatlayınca tedavim bitti diye düşündüm bıraktım ilacı.
Yeniden başlamam gerekiyor sanırım.
Kayısı yemiyorum ama sabahları maydonoz/limon/su ile detoks yapıyorum. İçine zeytinyağı da koyuyorum.
Bugün ilaca başlayınca bir iki güne düzene girer diye düşünüyorum.

Dolunay etkisi diyorum inanmıyorsunuz
Ay % 70 i su olan dünyayı etkiliyor insanı da aynı şekilde

Arrietty_ Arrietty_ sedulu sedulu H3RA_ H3RA_
Benim beklediğim bir sonuçtu bu 3 günlük wc çıkmama ve adımsızlık ve ödem. Şu iki gündür bir iş var elimde ve beni sıkıntıya soktu o yüzden bütün düzenim allak bullak.
Cuma 67.6
Pazartesi: 68.3
Hedef 67
H3RA_ H3RA_ kaptanım ve ortaaammm bu sonuç için özür dilerim cumaya kadar toparlıcam inşeAllah 💖

Eklentiler

• IMG_20210524_112323.webp
    IMG_20210524_112323.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 28
Back
X